bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (218)
Kötü kokan gül gibidir.
Muhtarlığa kayyum atanması yakındır.
Tarihe damgasını vurmuş islamın ikinci halifesi. Büyüklüğünü anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kaldığı büyük sahabi. Allâh onlardan ebediyen razı olsun.
Bizde daha çok köpek vardı.
Çünkü o zaman türban takmak diye bir moda yoktu bayanlar arasında. Sadece dini vecibelerden ötürü başını örtmek vardı.
Uzun zamandır sözlüğe girmiyordum ancak bugün uzun aradan sonra peşpeşe bir sürü entry girdim. Aslında bunlar hep içime acıyı atıp giden o malum şahsın yüzünden. Sanki buraya yazdığım her girdi benim kalp sızımı hafifletiyor,rahatlıyorum.
Derler ki tırnak uzaması cefadan, saç uzaması sefadandır.
Bu tip insanlar biyolojik yaşından daha yaşlı gösterirler. Kırılmamanın çözümü mümkün oldukça insanlar ile az iletişim kurmak. Herkes ince ruhlu olamıyor maalesef.
Anket yapmaya çokta gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü birileri bu işin halk tarafından benimsendiğini görmüş olsaydı şimdiye referandum naraları göklerdeydi.
Habere yalan diyen arkadaşlar olayı mantık süzgecinden geçirince söylediklerine hak vermemek elde değil ama gerçekten var böyle bir durum. Hatta şu an doğuda 4500 tl ye çobanlık yapanlar bile var. Haliyle okuyunca lan olur mu böyle şey kim hangi akla hizmet verir bu parayı ama veriliyor işte. Gerçi bu parayı veren mal sahibi ne kazanıyor diye soracak olursanız bu iki boyutludur. Kimileri için bu geçim şekli kısır bir döngüdür ama kimileri için gerçekten kazançtır. Örneğin en basitinden aylık 25 bin emlak geliri olan birine verdiği 4 bin koymaz ama kılı kılına geçimini bu işten sağlayana koyuyor. Örneğini verdiğim iki olayda hayali değildir.
Bu durumu 1300 lira alan da savunur.
Hak yemenin sonu zillettir,
hakkı yerden tutup kaldırmanın sonu izzettir.
hakkı yerden tutup kaldırmanın sonu izzettir.
Olayı şekilciliğe bağlamak istemem tabii ki ama bence hayal kırıklığının asıl nedeni türbana yüklenen aşırı derece güven ve dürüstlük misyonundan ileri gelmektedir. Yoksa başını örtünce karakter düzelmiyor veya başı açık olunca karakter bozuk olmuyor.
Yaşıyor mu ki ?
Vatandaşlık hakkı vereceğimiz zihniyetlerin ne olduğunu bize apaçık gösteren ve maalesef memleketimizi nasıl günlerin beklediğinin panaromik fotoğrafı. Bu sözü sarfedene söylenecek tek şey o en azından bir hayvan senin ne olduğun belli değil.
Gerçekten çok üzücü bir haber, allah ailesine sabırlar versin ancak bilinmesi gereken de şu ki; bu memlekette hiçbir zaman bu tarz haberlerin ardı arkası kesilmeyecektir. Neden diye soracak olursanız çünkü kişinin yaptığı yanına kalıyor. Ortada suç potansiyeline sahip bireyleri, hayvani dürtülerini bastıramayan tipleri caydıracak, korkutacak, sindirecek bir ceza mekanizması bulunmamaktadır. Bundan önce yapılan bu tür tecavüz faillerine ciddi anlamda bedeller ödetilmiş olsaydı bu masum insan bunu hayatıyla ödemek zorunda kalmayacaktı.
istemekle olan bir şey değil ama oluncada acısı kolay kolay geçmiyor.
Ya benimkisi bilgisayar değil ya da bu oyun değil.
Lanet olsun kör taklitçiliğe.
Bedavaya konserler, ekmek içi dönerler götürmüş kesimdir.