bugün
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- anın görüntüsü21
- jose mourinho26
- iyi geceler10
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı66
- bi tespitinizi paylaşın12
- yeni nesilin seks işlerine doygunluğu9
- geceye bir şarkı bırak9
- galatasaraylıların yüzünde oluşan tebessüm11
- pandela12
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası17
- ai'ın sözlüğe el fotoğrafı atanlar hakkında fikri9
- sansyoklan nikli yazar20
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp12
- sözlükteki evli kadınlar8
- true'nin iyice zıvanadan çıkması9
- imamoğlu'nun 2 yıl kuran kursuna gitmesi12
- arapları seviniz diyen peygamber27
- spor yapalım müslüman kardeşlerim9
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması17
- aylık 298 tl ile geçinmek8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav18
- arkadaş vs sevgili10
- aşk meşk işlerinin sonlanması26
- para biriktiriyor musunuz11
- güvenilir bir insan olmak12
- akepe'lilerin atağa geçmesi15
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek10
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı12
- ormanda kaybolan kadın15
- uludağ sözlük 2025 hataları10
- reelbokkafa9
- sahurdayız uludağ sözlük28
- türksüz türkiye hayali16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- arapları sevme nedenleri9
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- erkeklerin depresyona girmemesi15
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- babadan öğrenilen şeyler18
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi8
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21

entry'ler (82)
Tarhana çorbası.
Sulu köfte.
Pilav.
Hoşaf.
Tatlı yok.
Sulu köfte.
Pilav.
Hoşaf.
Tatlı yok.
kaç defa gömdük bunu hatılamıyorum, bu sefer geçek mi ?
yağ yakıcı, ödem ve toksin atıcı bitkisel çay.
bal, dut şurubu, glikoz şurubu, polen, soya unu, epimedyum, keçi boynuzu, yulaf, zencefil, havlıcan, tarçın, lepidyum, american ginseng, ısırgan otu, sibirya ginsengi, ginkgo biloba, ginseng, bal kabağı, demirdikeni, kola bitkisi, doğala özdeş aroma (vanilya), arı sütü karışımından oluşan macun.
televizyonda yaptigi reklamlarla binbir turlu abarti ve yalanlar kullanarak, piyasadaki urunlerden daha ucuza sattigini iddia eden, gonderdikleri urunlerin yuzde 90i kusurlu veya eksik olan, genelde cahil, bilgisiz kisileri, ozellikle koylu kesimi hedef alan dolandirici firmadir. para iadesi oldugunu iddia etseler de bu zamana kadar bir kisinin bile para iadesi gerceklesmemistir. aman diyim urun siparisi vermeyin. zaten biraz mantikli olmak lazim. disarda 1200 lira olan sey nasil 140 lira olsun? daha anlaticak bir suru mesele olsa da kalanini yazarlara birakiyorum.
not: nerden biliyosun bu kadar seyi, demeyin. cunku 2 ay boyunca siparis hattinda calistim.
not: nerden biliyosun bu kadar seyi, demeyin. cunku 2 ay boyunca siparis hattinda calistim.
einstein was here. (bkz: tespitin dibine vurmak).
hirsizliktir. (bkz: uçurtma avcısı)
yorgun gorunuyorsa elinde yuk varsa centilmenlik namina verilebilir. onun disinda gerek yoktur. bu arada yer buldugunuzu varsayiyorum.
şekilsinya hııamına.
kanitta hata var mi diye dusunuyorum sozluk.
bok gibi biseydir. tamam erken cikican da anlatilan hic biseyi anlamayip bön bön bakicaksan niye girdin o derse? anlamiyosan yaptigin dersin ne anlami var. yarim saat erken cikacam diye 3 saatin 2 saatini aci cekerek gecirmek ne kadar mantikli? bu sadece ogrenci icin degil ayni zamanda ogretmen icin de gecerli. ne kadar derse odakli kalabilir ki, ne kadar dikkatli kalabilir? yok arkadas ben yarim saat gec cikarim ama anlatilanlari da anlarim. obur turlu 3 saat ders isleyen hocanin da bunu isteyen ogrencinin de ...
geri donusum kutusuna atilmamasi gereken sahisimsi biseydir. lakin geri donusup gelebilir. direk shift + delete yapilip bu hayattan silinmeli. (bkz: boş insan)
sozlukte olmamasi gereken gereksiz bir insanin sozlukte bulunmasi, ama olmasi gereken bir bayanin ise sozlukte olmamasi durumu. gercekten aci bir durum.
tabiki belli bir degisme olmalidir. bu tek o kisi icin degil ortamdaki tum erkekler icin gecerlidir. belli bir samimiyete ulasmadan once soylenilen sozlere dikkat edilmelidir. lakin karakterin tam olarak zittina burunmesi de o kisinin karaktersizligindendir cunku kizin yaninda cok karakterli gorunur. zittina burundugunu soylemistik sonuc olarak karaktersiz olur. cok pis olumsuzunu alirim.
belli etmesinde hic bi sakinca yoktur. lakin 'ayol' 'ay inanmiyorum' tarzinda sozcukler kullanilinca sıkıntı var demektir. onun disinda gayet normal birseydir ve kendilerini baskida hissetmelerine hic gerek yok.
cok sesli gulmeyin. esnerken abartmayin. kitap okuyun. hesap oderken ben odicem diye tutturmayin. simdilik bu kadar.
internet pakedin bitmis.
tvde görünce çığlık atan ergenlerdir. gözümde küçülen tiplerdir. 'ay çok tatlı ama ya yerim ben seni aşkımmm'
doğruluğuna sonradan farkettiğimiz nasihatlardır. 'oku, adam ol. kimseye minnet etme.'
sadece önleri kisa.