bugün
- peter parker'ın mutsuz olması16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı19
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır18
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
entry'ler (66)
gaf falan değildir.
kendilerine söyledikleri sözlerin bir hatırlatması, tezahürüdür.
bakanın kadını erkeği var ise madem. bir anne olarak " bir kereden bir şey olmaz " denilmesi hangi cinsiyete aittir ?
hep derim kimse anlamaz . sıra bana geldi mi vayyyy.
kendilerine söyledikleri sözlerin bir hatırlatması, tezahürüdür.
bakanın kadını erkeği var ise madem. bir anne olarak " bir kereden bir şey olmaz " denilmesi hangi cinsiyete aittir ?
hep derim kimse anlamaz . sıra bana geldi mi vayyyy.
metrobüse iş çıkışı binildiğinde istanbul'da yaşayan insanların iman ortalamasının farkedilmesidir. iyimser rakamlar ile 1.3 / 10 diyebiliriz.
tam bir saçmalıktır.
yeni akitin bir haberi aynı zamanda.
hadi diyelim ki dört kadın ile evlenilmesi yasak değil. islam dini de bütün dünyada cayır cayır uygulanabilmekte. dünya nüfüsünün %52 si kadın iken % 48 i erkek. şimdi buna dair sormak istediğim bir kaç soru var.
hangi erkek evlenecek dört kadını nereden bulacak ?
neredeyse nüfusun yarı yarıya bölündüğü bir durumda bu kadınlar için savaş mı verilecek ? ( erkek aslanın kaybettiği takdirde sürüden kovulması gibi )
bu kadınlarla evlenilmesi gibi bir durumda bu olayi icra etmenin maddi sınırını kim belirleyecek ? ( sonuçta maddi olarak durumu olan erkeğe " tamam " diyorsunuz )
bunlar genel sorularımdı.
habere özel olanlar ise şu şekilde.
bir kadında o zaman gayet 4 erkekle aynı evde yaşayabilir. neden erkeklerin evlerinin farklı olduğu göz önüne alınıyor ?
babasının kim olduğu konusu muallakta ise dna testi yapılır ve şak diye bulunur. 2016 yılında bu bir argüman mıdır ?
2016 yılının üstüne basmak istiyorum. gerçekten bu zamanda dahi bu saçmalıklara inanan ve bu durumları benimsiyen insanlar ile nasıl bir şekilde iletişim kurulabilir ?
yeni akitin bir haberi aynı zamanda.
hadi diyelim ki dört kadın ile evlenilmesi yasak değil. islam dini de bütün dünyada cayır cayır uygulanabilmekte. dünya nüfüsünün %52 si kadın iken % 48 i erkek. şimdi buna dair sormak istediğim bir kaç soru var.
hangi erkek evlenecek dört kadını nereden bulacak ?
neredeyse nüfusun yarı yarıya bölündüğü bir durumda bu kadınlar için savaş mı verilecek ? ( erkek aslanın kaybettiği takdirde sürüden kovulması gibi )
bu kadınlarla evlenilmesi gibi bir durumda bu olayi icra etmenin maddi sınırını kim belirleyecek ? ( sonuçta maddi olarak durumu olan erkeğe " tamam " diyorsunuz )
bunlar genel sorularımdı.
habere özel olanlar ise şu şekilde.
bir kadında o zaman gayet 4 erkekle aynı evde yaşayabilir. neden erkeklerin evlerinin farklı olduğu göz önüne alınıyor ?
babasının kim olduğu konusu muallakta ise dna testi yapılır ve şak diye bulunur. 2016 yılında bu bir argüman mıdır ?
2016 yılının üstüne basmak istiyorum. gerçekten bu zamanda dahi bu saçmalıklara inanan ve bu durumları benimsiyen insanlar ile nasıl bir şekilde iletişim kurulabilir ?
beyinsizlerin ve gözü akp renklerinden başkasını görmeyenlerin anlayamayacağı olay. bak okuma yazmayı biliyorsan sana bunu 3. sınıf ( 9 - 10 yaş ) çocuğuna anlatır gibi anlatıcam. şimdi bu bilgileri internete sızdırdılar ya, en basitinden seçmen numarasından seninle aynı mahallede oturan insanlar ifşa oldu bu bir. insanların telefon bankacılığında cevapladıkları bir kısım sorular ifşa oldu bu iki. kendini ben savcıyım, polisim diye yutturan telefon dolandırıcıları var bir de değil mi ? onların da önü açıldı aslında bu üç.
gelelim sonuçlarına.
birinci madde de bahsedilen oturduğun yer gibi özel bilgilere ulaşım sebebiyle artık " namus cinayeti " gibi olayların artmasını öngörebiliriz herhalde. çünkü adres belli hadi olmadı mahalle belli hadi onu da geç semt belli.
ikinci madde zaten açık açık beklenen bir sonucu doğurabilir. yani bankaların senin gerçekten sen olup olmadığını teyit için gerekli soruların bir kısmı ahanda meydanda. nüfus cüzdanı seri numarası gibi bir kaç ayrıntı haricinde sen kabak gibi ortadasın.
üçüncü ve en vahim duruma gelirsek, zaten telefon dolandırıcılığının ayyuka çıktığı şu zamanlarda dolandırıcılar için en büyük fırsat olabilir. " benim bilgileri internetten nasıl sileriz evladım ? " diyecek kadar olaydan uzak bir gürüh var ortada. özellikle + 60 yaş üstü insanların kandırılmamasını kimse garanti edemeyebilir şu dakikadan sonra. zaten hiç bir bilgi vermeden alınabilen paraların yerine bir de tc kimlik numarası, nüfusa kayıt olduğu yer gibi bilgileri ekleyin fotoğrafa bir daha bakın.
sonuç olarak başımıza bir iş gelmese bari ( ki bunun ihtimali artık bence çok düşük ) diyerek konuyu kapatıyor. vücudundaki sinirlerin bir toplanma merkezi olan beynini biraz kullanmaya çalışmanı cenab-ı haktan niyaz ediyorum.
gelelim sonuçlarına.
birinci madde de bahsedilen oturduğun yer gibi özel bilgilere ulaşım sebebiyle artık " namus cinayeti " gibi olayların artmasını öngörebiliriz herhalde. çünkü adres belli hadi olmadı mahalle belli hadi onu da geç semt belli.
ikinci madde zaten açık açık beklenen bir sonucu doğurabilir. yani bankaların senin gerçekten sen olup olmadığını teyit için gerekli soruların bir kısmı ahanda meydanda. nüfus cüzdanı seri numarası gibi bir kaç ayrıntı haricinde sen kabak gibi ortadasın.
üçüncü ve en vahim duruma gelirsek, zaten telefon dolandırıcılığının ayyuka çıktığı şu zamanlarda dolandırıcılar için en büyük fırsat olabilir. " benim bilgileri internetten nasıl sileriz evladım ? " diyecek kadar olaydan uzak bir gürüh var ortada. özellikle + 60 yaş üstü insanların kandırılmamasını kimse garanti edemeyebilir şu dakikadan sonra. zaten hiç bir bilgi vermeden alınabilen paraların yerine bir de tc kimlik numarası, nüfusa kayıt olduğu yer gibi bilgileri ekleyin fotoğrafa bir daha bakın.
sonuç olarak başımıza bir iş gelmese bari ( ki bunun ihtimali artık bence çok düşük ) diyerek konuyu kapatıyor. vücudundaki sinirlerin bir toplanma merkezi olan beynini biraz kullanmaya çalışmanı cenab-ı haktan niyaz ediyorum.
dil bilgisi bilmeden başlık açmak ya da açmamak. işte bütün mesele bu.
göksel 0.00002 iken sıla 0.00001 dir. üzerim seni çocuk, bakmam gözyaşına döner bumerang al sana referans . bu nedir ya ?
kendisiyle ilginç bir anım olan insan.
biraz vücudumu toparlama konusunda kendimle kavgalar, savaşlar verdiğim sıralardı. annemin artık "spora gel sen de" diyerek başlattığı kampanya babamın da desteği ile bir zorlamaya dönüşmüş gitmek farz olmuştu. "motivasyonum yok, gitmek istemiyorum" bahaneleri, "sen yıllarca basketbol oynadın sporcu adamdın ne oldu sana kaldır artık götünü" cümleleriyle savuşturuyor ve bir eskrimci edası ile alt ediliyordum.
yavaş yavaş spora, spor salonuna ısındım. hali hazırda bulunan programımı devam ettiriyordum. koşu bandından inip spor yapmanın verdiği dinçlikle minik bir antilop edası ile bench press yapmak için aletin başına geçtim. salonun o saatlerde sessiz olması beni motive ediyor, 482 gün boyunca ağır çalışmalar yaparak hayvan gibi olan yarmaların olmayışını sevinçle kutluyordum.
halteri sincap gibi pıt pıt kaldırdım. bir kaç setin sonunda bitirdim ve kafamı kaldırdım. mavi taytı ve kafasında bandanası ile onu gördüm. siyah gözlükleri gözünde bir metre mesafemde ısınma hareketi yapıyordu. Ne ara geldiğine dair en ufak fikrim yoktu. "yılmaz abi hayırdır ?" dedim şaşkınlıkla. yüzüme baktı gülümser gibi sadece "survivor" dedi. sonra merdivenlerden inerek pilates salonuna emin adımlarla gitti. bomboş bir salondan yılmaz morgüle uzanan bu geniş yelpazede ben ise şaşkındım.
biraz vücudumu toparlama konusunda kendimle kavgalar, savaşlar verdiğim sıralardı. annemin artık "spora gel sen de" diyerek başlattığı kampanya babamın da desteği ile bir zorlamaya dönüşmüş gitmek farz olmuştu. "motivasyonum yok, gitmek istemiyorum" bahaneleri, "sen yıllarca basketbol oynadın sporcu adamdın ne oldu sana kaldır artık götünü" cümleleriyle savuşturuyor ve bir eskrimci edası ile alt ediliyordum.
yavaş yavaş spora, spor salonuna ısındım. hali hazırda bulunan programımı devam ettiriyordum. koşu bandından inip spor yapmanın verdiği dinçlikle minik bir antilop edası ile bench press yapmak için aletin başına geçtim. salonun o saatlerde sessiz olması beni motive ediyor, 482 gün boyunca ağır çalışmalar yaparak hayvan gibi olan yarmaların olmayışını sevinçle kutluyordum.
halteri sincap gibi pıt pıt kaldırdım. bir kaç setin sonunda bitirdim ve kafamı kaldırdım. mavi taytı ve kafasında bandanası ile onu gördüm. siyah gözlükleri gözünde bir metre mesafemde ısınma hareketi yapıyordu. Ne ara geldiğine dair en ufak fikrim yoktu. "yılmaz abi hayırdır ?" dedim şaşkınlıkla. yüzüme baktı gülümser gibi sadece "survivor" dedi. sonra merdivenlerden inerek pilates salonuna emin adımlarla gitti. bomboş bir salondan yılmaz morgüle uzanan bu geniş yelpazede ben ise şaşkındım.
gerçekten kararlı olursanız kilo verebilirsiniz. kendinizle barışık olduktan sonra geri kalan 7.5 milyar insana bok yemek düşer. eğer rahatsızlık duyuyorsanız artık başlamanız için start verilmiştir. sizin için en doğru diyeti imkanınız varsa diyetisyenlerden yardım alarak yoksa genel olarak kilo vermenin ana prensiplerini internetten 1-2 saatlik bir araştırma ile bulabilirsiniz. motivasyonunuzu yitirmelerine izin vermeyin. güç sizinle olsun.
a+b = c+d çift yönlü reaksyonunda reaktifler denge yönüne ilerler.
yossi kohen'in akrabası herhalde. şaşırtmaç yapıyor.
26 yaşında dayı olmayı bekleyen fakat olamayan biri olarak yazıyorum. Anlayamazsınız... :(
What I've felt, what I've known, Turn the pages, turn the stone... tam orası çalıyodu ben de onu yazdım.
https://www.youtube.com/watch?v=G-Bn_kD6QN4
https://www.youtube.com/watch?v=G-Bn_kD6QN4
hani ortamlarda otururken arkadaşlarınla, tanrı parçacığını bulmuş gibi ortama girer girmez konuşan einstein'lar vardır ya. ' ahahahahaha bi siktir git amk ' dersin içinden bazen. öyle bir argümandır bu. hayatında tiyatroya gitmemiş kamil gelmiş burda haldun dormen olmuş. bir delinin hatıra defterini izle, beynimdeki bebek bölümünü gör, öyle eleştir.
yaptığın affedilmeyecek şeyler olsa da seviyorum seni. sen bilmezsin lanetli tepenin show tv de yayınlandığı gün hissettiğim şeyleri. 11 yaşında çocuktum her şeyden önce. daha önce duymadığım kadar yükselmişti sesin. kaçıp saklanamazsın ya hayaletlerden filmdeki gibi, öyle bir şeydi. ve devamı...sonrası, daha fazlası. ama hiç okumayacak olsan da büyütme gözlerinde bu olanları. geçiyor her şey. izi kalan anılar var yok diyemem inan. ama hafızamın en diplerinde. hala seni çok seviyorum. hayat mücadeleni çok seviyorum ve hala bildiğin gibi ablamdan sonra en sevdiğim iki insandan birisin. yaptığın her şey için kocaman ve yürekten teşekkür ederim.
farklıdır. kadın var kadın var gerçi ama ben birinin sabrını fena sınıyorum. eşiğe gelince yazarım size.
yerelde gözükeyim diye ne hallere düştünüz. didi nedir ameno ?
bazen tanımadığın birine birşeyler anlatmanın gerçekten güzel bir hazzı olduğunu yaşamayan bilmez. anlatacaksın. hemde mahmut abi neriman teyze diyerek isim vere vere. bak nasıl rahatlıyorsun sonra. zaten başka bir insana kendini, kendi hayatını anlatırken bakmadığın açılardan bakabilmeyi öğreniyorsun. kadın erkek farketmez sadece karşında samimiyet ile duran biri varsa " geçen şu koduğumun sınavında x gözetmen başıma dikildi " diyerek başlamanın hiç bir sakıncası yoktur.
2015'e hızlı başlatacak gibi.