bugün

entry'ler (30)

pazar günü ofiste yenilebilecek yemek önerisi

mutlu pazarlar sözlük, dört arkadaş pazar günü mesaisinde açlıktan ölmeden evvel sizin o engin gastronomik bilginize ihtiyacım var. ne söyleyebiliriz. sürekli misafiri olan bir turizm acentesindeyiz pratik ve doyurucu olmalı

soğuk odalar

huzur *

bokumda boncuk buldum

üniversite boyunca arkadaşlık yaptığım antalyanın bağrından kopup gelen arkadaş. candır can! * \m/

okuldan eve evden okula yaşayan üniversiteli

işten eve evden işe rutininden daha sosyal olan olaydır.

kuru fasulye

tereyağlı mümkünse kuru olmayan mükemmel bir pilav üzerine yanında güveçte bilimum et, pastırma veya sucuk ile pişmiş suyu tamamen buharlaşmış azıcık özleşmiş yağ ile pişmiş dermason cinsi kuru fasülyeyi azıcık suyuyla beraber vericen. yanında şalgam suyu, turşu olacak. o mükemmel suya ekmek banacan! *

türk evini türk evi yapan detaylar

buzdolabı üstündeki davul fırın, kapı kolunda veya ocağa bağlı doğalgaz hortum vanasına takılı ekmek torbası, dantel, zigon sehpa, daha fazla dantel ve hatta tuvalet aynası önünde bile! evet garip karşılansa da her Türk evinin kendine has bir kokusu vardır. musluk arkasında tepsi ve kesme tahtası, tezgah üzerinde her an için hazır bekletilen sarı bez bunlardan bir kaçıdır.

pizza

(bkz: pan crust)tarzı kalın hamurlu pizza Amerikan, (bkz: thin crust)ince hamur tarzı ise italyandır. en basit haliyle hamurun üzerine zeytinyağı, domates sosu, fesleğen ve bufalo mozarella ile yapılan (bkz: napolitan) pizzadır. adını Viktoria olarak hatırladığım kraliçe adına yapılmıştır. menşei ise Napoli'dir. aynı zamanda kapalı pide gibi daha kalın bir hamura sahip (bkz: calzone pizza) da bulunmaktadır. ancak en lezizi kanımca (bkz: pizza di funghi) * dır dadından yinmez lan sözlük

avrupanın mınakoyam dedirten taharret musluğu

gittiğimiz Dortmund projesinde bir hafta boyunca zımpara gibi kağıt havlularla imtihan edildiğimiz olaydır. eve gelir gelmez klozete sarılıp ağladım sözlük.

5 shotta adamın amına koyan alkoller

doğu avrupanın mükemmel içkisi (bkz: palinka) dır. onun kayın biraderi de (bkz: slivovice) dir. adamı kaldırır fırlatır geri getirir. Meksikalının tekilası almanın birası yanında tırt kalır.

iphone 4 kullanıcısı

dün gece çoğağladım çok üzüldüm sözlük yarım kaldım resmen.

kıbrıs a gidip yurt dışına gittim demek

bizim ofise yeni gelen 2 sene eşinin askerliği dolayısıyla kaldığı keşke gelmeyeydi dediğim yer. '' ay kıbrısta böyleydi şöyleydi '' diye diye gafa sikti. kıbrısa geri dönsün söz bidaha hellim bileyemiycem.

avea

allahın belasıdır, 3 sene öğrenci zamanımda kullanıp sonrasında mis gibi vodafone'a geçilmiştir. turkcell pek kazık yavrım

erkeklerin kızlara sormak istediği sorular

eeeh what are you?

stoya ile evlenmek

bile bile lades demektir. arkadaşlarının seni ''ooo yine yengenin performansı göz kamaştırıcıydı, ne bafilediler bee'' diye alaya almalarına sebebiyet veren olaydır.

metrobüs beklemek

2012 ramazan ayı sözlük, maslaktan işyerinden çıkmışım metroyla Zincirlikuyu cehennemine gelmişim. hava nasıl sıcak açım susuzum ve daha anasının hörekesi kadar yolum var afedersin. daha kapı açılmadan kulvardaki at gibi tepişen kadınlı erkekli orduya bakıp 13. veya 14. metrobüse binebildiğimi hatırlıyorum. abi ne zoktan iştir bu. güya istanbul trafiğini rahatlatacağı düşüncesiyle konulan otobüsler taksim meydanından daha kalabalık. istanbula George jetson'ın o arabasından koy yine rahatlamaz. kıssadan hisse ''otobüse binin metrobüsebinmeyin'' nokta

sözlük yazarlarının iki dakikasını rica etmek

bizim iş merkezinin önünde bir istatistik merkezinin anketini yapan çocuklar gibi ''pardon bir dakikanızı alailir miyim?''

yağmurda dinlenesi şarkılar

adam levine ft. slash - gotten
tüm Olafur Arnalds ve Lucy Rose şarkıları. ha bide yanında manita varsa uuu beybi.

13 kg karpuzu tek başına yemek

meshanesi onca sıvıyı nasıl kaldıracak diye merak ettiğim olaydır. yuh be arkadaşım.

anne tarhanası

anneanne tarhanası upgrade edilmiş versiyonudur. egeliler börülce ile Karadenizliler barbunya veya taze fasülye ekleyerek yer. o enfes acı boğazları yakarda geçer. michelin yıldızlı aşçının yapamayacağı, şapka çıkaracağı lezzettir.

kasık kıllarını düzenli olarak kesmeyen kız

öyle insan olmaz olsundur. ağdacının edeceği küfür potansiyeli yüksektir.