bugün
- rakının berbat bir içki olması36
- askerde yediğiniz en saçma fırçalar8
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (8396)
Ruhsuz, suratsız, kemiksiz yüzlü kadın.
Hayattaki bütün şansının o an kullanıldığının şeysi.
Geçen yazık adamın biri kibar kibar yol istedi, karşılıklı göz kırpmalar el sallamalar, öpücükler eşliğinde önüme geçmesine izin verdim. Kalbim huzurla dolmuştu, iyilik yaptığım için.
Neyse sonra tali yoldan çıkan kamyonet bi çaktı buna, püü araba takla attı. Yol verdiğim adam oracıkta vefat etti. Şimdi helvasını yiyorum ağlayarak.
Yaaa böyle işte, her iyiliğin bir mükafatı vardır. Hayatta kalmak gibi... Ömer Baba....
Geçen yazık adamın biri kibar kibar yol istedi, karşılıklı göz kırpmalar el sallamalar, öpücükler eşliğinde önüme geçmesine izin verdim. Kalbim huzurla dolmuştu, iyilik yaptığım için.
Neyse sonra tali yoldan çıkan kamyonet bi çaktı buna, püü araba takla attı. Yol verdiğim adam oracıkta vefat etti. Şimdi helvasını yiyorum ağlayarak.
Yaaa böyle işte, her iyiliğin bir mükafatı vardır. Hayatta kalmak gibi... Ömer Baba....
Şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için link arayıp duran kişi olmaktır. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Kahvede Hüseyin abi'nin, Şehmuz dayı'nın; bu çay soğuk lan, yenisini getir it, azarlamalarından sonra yeniden özgüven kazanmak için yapılan aktivite.
Bizim maaledeki kahvede haftalık 125 liraya çalışıyorum. aylığımı biriktirip lüks bı mekana gittim. Papyonlu, traşlı garson risotto getirdi. Bunu bı azarladım, itin götüne soktum;
Ben; gel lan buraya.
Garson; buyrun beyfendi
B; olm bu risotto çok lapa. Git yenisini getir.
G; tabi efendim.
B; tırnaklarını uzat.
G; buyrun efendim.
B; bu ne lan. iğrençsin ibne. Kes bunları.
G; tabi efendim.
Fln filan. Ohhh be kendime geldim. Hayat çok güzel.
Bizim maaledeki kahvede haftalık 125 liraya çalışıyorum. aylığımı biriktirip lüks bı mekana gittim. Papyonlu, traşlı garson risotto getirdi. Bunu bı azarladım, itin götüne soktum;
Ben; gel lan buraya.
Garson; buyrun beyfendi
B; olm bu risotto çok lapa. Git yenisini getir.
G; tabi efendim.
B; tırnaklarını uzat.
G; buyrun efendim.
B; bu ne lan. iğrençsin ibne. Kes bunları.
G; tabi efendim.
Fln filan. Ohhh be kendime geldim. Hayat çok güzel.
Hayatın ne kadar da sürprizlere kapalı bir drama olduğunun şeysi.
Bu yıl atkı, bere ve it gibi titreyerek kutlanan eksik bayram. Bırrrrrrr.
ilk kez popo görüp, detaylı inceleme sonucunda elde edilen deneysel bulgu.
cinsel başka bi organ sanıyordum ama lakin bildiğin bacağın üst kısmıymış. Boş yere milletin karısını kızına bakıyorduk. Değmezmiş.
cinsel başka bi organ sanıyordum ama lakin bildiğin bacağın üst kısmıymış. Boş yere milletin karısını kızına bakıyorduk. Değmezmiş.
Hayatta başka beklentisi kalmadığı için kendini nefese veren bayan türü. Yazık ya.
Daha çok versin ay pardon sevsin diye alınan riskli kararın elde patlaması olayı.
Geçenlerde düşündüğüm kızıl afeti devran'ın sadece haftada bir verdiğinden ötürü, dizilerdeki gibi plazadaki şirketime genel müdür yaptım. Yaptıktan sonra daha düzenli bir cinsel hayatım oldu amma;
Koskoca şirket şu an batma aşamasında. Şirkete uğramak yerine gün boyu AVM'de takılıyor. Makineler bozulmuş, petrol gemileri Somali'de unutulmuş fln.
kalbini kırmadan nasıl görevden alabilirim? lütfen yardım edin. Bı daha vermezse yani sevmezse diye çok korkuyorum.
Geçenlerde düşündüğüm kızıl afeti devran'ın sadece haftada bir verdiğinden ötürü, dizilerdeki gibi plazadaki şirketime genel müdür yaptım. Yaptıktan sonra daha düzenli bir cinsel hayatım oldu amma;
Koskoca şirket şu an batma aşamasında. Şirkete uğramak yerine gün boyu AVM'de takılıyor. Makineler bozulmuş, petrol gemileri Somali'de unutulmuş fln.
kalbini kırmadan nasıl görevden alabilirim? lütfen yardım edin. Bı daha vermezse yani sevmezse diye çok korkuyorum.
Bil geyts'in vakfı, salgından önce de Afrika'daki çocuklara çeşitli hastalıklara karşı aşılama yapıyordu.
Milyonlarca yurttaşı üzüntüye boğan acı olay.
Önce damat Ali, şimdi de rıza baba. Pınar buna dayanamaz. Allah sabır versin güzel kız.
Önce damat Ali, şimdi de rıza baba. Pınar buna dayanamaz. Allah sabır versin güzel kız.
Eğer kömürlüyse evler süper ısınıyordu. Doğalgazlı merkezi sistem saçma ama kömürlü kaldıysa onlar mantıklı.
Portakalın, domatesin az ilerde ne kadara olduğunu merak etmeyen, Gerçek bir enayidir.
Bunlarla katiyen evlenilmez. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Bunlarla katiyen evlenilmez. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Hmm yerim.
Bölgesel güç olup n'apcan, önemli olan refah seviyesini arttırmak. Bunun düşünülmesi lazım.
Keşke isviçre gibi olsak; kimse bizi siklemese ama süper yaşasak.
Keşke isviçre gibi olsak; kimse bizi siklemese ama süper yaşasak.
33 yılda istanbul dışına hiç çıkmayan padişahın; la fotocu, memleket nasıl bı yer, evler nasıl, orda ağaçlar ne renk, git bi foto çek de gel, diyerek merakını gidermek için yollamış. Yazık adam istanbul'un ötesinden bihaber.
Bu kadar zam mı olur vicdansız, utanmaz, reziller.
Kadere, yalnızlığa isyan etme yöntemi.
Allah, kuluyla sidik mi yatıştıracak. Hesabı varsa anında kessin. Allah'ı sinsi bi tilki gibi göstermek çok komik. He pusuya yatıp hesap yapacak.