bugün
- en güzel yaş10
- kaşarlı pide vs kıymalı yumurtalı pide18
- sevgilisi olduğu halde sözlükte takılan kişi15
- sahurdayız uludağ sözlük29
- bu yaz hayata geçirilecek planlar17
- duygularla oynamak13
- diana luna hekate8
- an itibariyle yazarlarin yaptigi seyler35
- parası olan erkek her yaştan kadın alabilirmi13
- hayattan sıkılmak12
- sunulan sevginin koşullara bağlı olması10
- kitap okumak10
- kızlar kıllı erkekleri sever mi15
- en son ne içtiniz17
- 9 mart 2025 alanyaspor galatasaray maçı29
- ikinci şans verir misiniz17
- erkeklerin sürekli uyuması15
- evde kalmış erkek10
- google ile nasıl irtibata geçebiliriz10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- pidenin üzerindeki siyah şeyler11
- anın görüntüsü21
- mariyya orucunu dayakla açmak istiyorsun anlaşılan9
- küresel ıkınma9
- aykolik kafası18
- başörtülü bacımıza balon patlatan güney koreli9
- gazanfer metin9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- colani vs mustafa kemal14
- manyak olmaya karar verdim8
- ekşi sözlüğün alevi nüsayri istilasına uğraması15
- çin cpu teknolojisinde türkiye'nin 200 yıl önünde12
- kadınların gariplikleri10
- ablanın ölmesi11
- ideal yaş farkı18
- saat kaçta doğdunuz11
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı21
- v a m p i r o v8
- komşu kızıyla evlenmek9
- glasgow rangers14
- sürekli üç kağıt düşünen insan8
- evlilik düşünmeyen kadının hayattaki amacı13
- manuel vites mi otomatik vites mi sorunsalı23
- çapkınlık8
- ece gürel13
- sevgilinin memelerine nutella sürüp yalamak9
- sürekli engelleyip engelli kaldıran erkek9
- dünyada tüm çağların aynı anda yaşanması9
- cadılık eğitimi almak13
- kitap tavsiyeleri8

entry'ler (8396)
Ruhsuz, suratsız, kemiksiz yüzlü kadın.
Hayattaki bütün şansının o an kullanıldığının şeysi.
Geçen yazık adamın biri kibar kibar yol istedi, karşılıklı göz kırpmalar el sallamalar, öpücükler eşliğinde önüme geçmesine izin verdim. Kalbim huzurla dolmuştu, iyilik yaptığım için.
Neyse sonra tali yoldan çıkan kamyonet bi çaktı buna, püü araba takla attı. Yol verdiğim adam oracıkta vefat etti. Şimdi helvasını yiyorum ağlayarak.
Yaaa böyle işte, her iyiliğin bir mükafatı vardır. Hayatta kalmak gibi... Ömer Baba....
Geçen yazık adamın biri kibar kibar yol istedi, karşılıklı göz kırpmalar el sallamalar, öpücükler eşliğinde önüme geçmesine izin verdim. Kalbim huzurla dolmuştu, iyilik yaptığım için.
Neyse sonra tali yoldan çıkan kamyonet bi çaktı buna, püü araba takla attı. Yol verdiğim adam oracıkta vefat etti. Şimdi helvasını yiyorum ağlayarak.
Yaaa böyle işte, her iyiliğin bir mükafatı vardır. Hayatta kalmak gibi... Ömer Baba....
Şampiyonlar ligi maçlarını izlemek için link arayıp duran kişi olmaktır. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Kahvede Hüseyin abi'nin, Şehmuz dayı'nın; bu çay soğuk lan, yenisini getir it, azarlamalarından sonra yeniden özgüven kazanmak için yapılan aktivite.
Bizim maaledeki kahvede haftalık 125 liraya çalışıyorum. aylığımı biriktirip lüks bı mekana gittim. Papyonlu, traşlı garson risotto getirdi. Bunu bı azarladım, itin götüne soktum;
Ben; gel lan buraya.
Garson; buyrun beyfendi
B; olm bu risotto çok lapa. Git yenisini getir.
G; tabi efendim.
B; tırnaklarını uzat.
G; buyrun efendim.
B; bu ne lan. iğrençsin ibne. Kes bunları.
G; tabi efendim.
Fln filan. Ohhh be kendime geldim. Hayat çok güzel.
Bizim maaledeki kahvede haftalık 125 liraya çalışıyorum. aylığımı biriktirip lüks bı mekana gittim. Papyonlu, traşlı garson risotto getirdi. Bunu bı azarladım, itin götüne soktum;
Ben; gel lan buraya.
Garson; buyrun beyfendi
B; olm bu risotto çok lapa. Git yenisini getir.
G; tabi efendim.
B; tırnaklarını uzat.
G; buyrun efendim.
B; bu ne lan. iğrençsin ibne. Kes bunları.
G; tabi efendim.
Fln filan. Ohhh be kendime geldim. Hayat çok güzel.
Hayatın ne kadar da sürprizlere kapalı bir drama olduğunun şeysi.
Bu yıl atkı, bere ve it gibi titreyerek kutlanan eksik bayram. Bırrrrrrr.
ilk kez popo görüp, detaylı inceleme sonucunda elde edilen deneysel bulgu.
cinsel başka bi organ sanıyordum ama lakin bildiğin bacağın üst kısmıymış. Boş yere milletin karısını kızına bakıyorduk. Değmezmiş.
cinsel başka bi organ sanıyordum ama lakin bildiğin bacağın üst kısmıymış. Boş yere milletin karısını kızına bakıyorduk. Değmezmiş.
Hayatta başka beklentisi kalmadığı için kendini nefese veren bayan türü. Yazık ya.
Daha çok versin ay pardon sevsin diye alınan riskli kararın elde patlaması olayı.
Geçenlerde düşündüğüm kızıl afeti devran'ın sadece haftada bir verdiğinden ötürü, dizilerdeki gibi plazadaki şirketime genel müdür yaptım. Yaptıktan sonra daha düzenli bir cinsel hayatım oldu amma;
Koskoca şirket şu an batma aşamasında. Şirkete uğramak yerine gün boyu AVM'de takılıyor. Makineler bozulmuş, petrol gemileri Somali'de unutulmuş fln.
kalbini kırmadan nasıl görevden alabilirim? lütfen yardım edin. Bı daha vermezse yani sevmezse diye çok korkuyorum.
Geçenlerde düşündüğüm kızıl afeti devran'ın sadece haftada bir verdiğinden ötürü, dizilerdeki gibi plazadaki şirketime genel müdür yaptım. Yaptıktan sonra daha düzenli bir cinsel hayatım oldu amma;
Koskoca şirket şu an batma aşamasında. Şirkete uğramak yerine gün boyu AVM'de takılıyor. Makineler bozulmuş, petrol gemileri Somali'de unutulmuş fln.
kalbini kırmadan nasıl görevden alabilirim? lütfen yardım edin. Bı daha vermezse yani sevmezse diye çok korkuyorum.
Bil geyts'in vakfı, salgından önce de Afrika'daki çocuklara çeşitli hastalıklara karşı aşılama yapıyordu.
Milyonlarca yurttaşı üzüntüye boğan acı olay.
Önce damat Ali, şimdi de rıza baba. Pınar buna dayanamaz. Allah sabır versin güzel kız.
Önce damat Ali, şimdi de rıza baba. Pınar buna dayanamaz. Allah sabır versin güzel kız.
Eğer kömürlüyse evler süper ısınıyordu. Doğalgazlı merkezi sistem saçma ama kömürlü kaldıysa onlar mantıklı.
Portakalın, domatesin az ilerde ne kadara olduğunu merak etmeyen, Gerçek bir enayidir.
Bunlarla katiyen evlenilmez. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Bunlarla katiyen evlenilmez. Acıyorum böyle kertenkelelere.
Hmm yerim.
Bölgesel güç olup n'apcan, önemli olan refah seviyesini arttırmak. Bunun düşünülmesi lazım.
Keşke isviçre gibi olsak; kimse bizi siklemese ama süper yaşasak.
Keşke isviçre gibi olsak; kimse bizi siklemese ama süper yaşasak.
33 yılda istanbul dışına hiç çıkmayan padişahın; la fotocu, memleket nasıl bı yer, evler nasıl, orda ağaçlar ne renk, git bi foto çek de gel, diyerek merakını gidermek için yollamış. Yazık adam istanbul'un ötesinden bihaber.
Bu kadar zam mı olur vicdansız, utanmaz, reziller.
Kadere, yalnızlığa isyan etme yöntemi.
Allah, kuluyla sidik mi yatıştıracak. Hesabı varsa anında kessin. Allah'ı sinsi bi tilki gibi göstermek çok komik. He pusuya yatıp hesap yapacak.