bugün

entry'ler (34)

pueblo tütün

içtiğimdir. sarmasına üşensem de tadı için sarıyorum. katkısızdır. bunu 1-2 ay düzenli içerseniz paket sigaranın tadı plastik gibi gelir.
kırmızı gizeh veya arap ile güzel gider.

myo okuyanların üniversite okuduklarını sanmaları

(bkz: yürüyen ego)

hayatınız film olsaydı baş rolünü kim oynardı

ben. *

liseye yeni başlayanlara tavsiyeler

bi bok olmuyor. biz buraya ne kadar yazsak da yazalım, gidip tosluyorsunuz duvara. geçen sene bitti bu bok. diplomamı bile almaya gitmedim. çok boktan yer be. üniye geçin efendi efendi. sigarayı 2 fırtta bok kokusu ile değil avluda rahatça içersiniz.

şu an dinlenen şarkının en güzel cümlesi

alkolü bıraktım, bunu bi viski ile kutladım.

çingene deyince yazarların aklına gelen düşünceler

yeni mahalle, hap, cigara, ot ve olmazsa olmaz gül demeti.

sözlük erkeklerinin şu an dinlediği şarkılar

can bonomo - dem.

nerede yaşadığını söylemeden anlatmak

etliekmek. (pidenin aynısı diyeni fırıncı küreği ile kovalarım.)

en yakındaki kitabın yazarı

elif şafak ve canan tan. çok sevdiğim iki yazar.

sütyenimi açar mısın diyen kız kanka

nasıl fantezileriniz var lan. gidin kumda oynayın anasını satayım.

özel mesaj almak isteyen yazarlar

sabaha kadar tütün saracağım. benim gibi eli boş varsa atsın bir mesaj. dertleşek. konuşak. 3. kişilerle paylaşmam.

bir kitaba 25 tl veren insan

gayet normal bence. yani ne bileyim, bir paket winstona 9 lira verebiliyorsam bir kitaba değil 25, 50 bile veririm. yeter ki içindeki yazı içindeki düşünceye kafam yatsın.

et döner ayran 1 tl

konya da yalçın döner vardı bilen bilir. döner ve bir bardak le cola* 1 lira idi. zehirlenmeden, kazasız belasız iyi geçirmişim lise yıllarımı. ha ne oldu derseniz, büfe açıldı yerine. adamlar da yeterince kul hakkına girdik dedi sanırım.

ben bu yazıyı ona yazdım

ağzına sıçayım karaktersiz ibnetor.

insan ne zaman olgunlaşır

hayattan darbe yedikçe. daha doğrusu hayat ağzına sıçınca. babanın parasını yemeyi bırakıp kendi geçim derdine daldığında. belki de babanı kaybedince. *

neşer ertaş dinleyen insanın zaka seviyesi

dinlemeyenin zakası belli.

özel mesaj almak isteyen yazarlar

bir ara çok sıkı bir dostum vardı. sonra eski hesabıma silik atınca muhabbet de bi anda bitti.

gecenin gerçeği

öleceğiz. fakat hepimiz ölümsüz gibi takılıyoruz. hayırlısı valla ne diyim.

sözlük yazarlarının itirafları

sözlüğün leş saatleri oluyor sözlük. daha doğrusu oluyormuş onu keşfettim. sürekli olarak dine hakaret eden, mizah üstünden hakaret etmeye çalışan bir takım aptallar var. seri başlık açıyorlar fantezilerine göre. sokakta millete abi çekip burada marjinal, ateist takılıyorlar. mına kodumun çakalları.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

kafam şişti sözlük. balkona çıktım. sessizliği dinliyorum. bir de tütün sarıp içiyorum yanında. tadından yenmez.