bugün
- utopyalarkralicesi20
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi19
- larisalisa20
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
entry'ler (109)
0 212 243 23 23,
bu numarayı görürseniz meşgule basın.
o kadar söylüyorum.
nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar.
bu numarayı görürseniz meşgule basın.
o kadar söylüyorum.
nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar.
"ulan hani bir daha tom cruise denyosunun filmlerini seyretmeyecektim" dedirten sikimsonik uzaylı istilası filmi.
bu içeceğin reklam ekibiyle gerçekten tanışmak istediğim marka. her gün başarılarına başarı katan reklamlara imza atıyorlar. nasıl bi dünyaları var çok merak ediyorum...
(bkz: nova color) marka mum boya,
kakaolu puding tozu,
çiğ kıyma akabinde anne dayağı,
ketçaplı yumurta (iğrenç kuzenlerin menüsünde)
muhabbet kuşu yemi ve pelet şeklinde kümes hayvanı yemi (niyeyse)
uzar gider...
kakaolu puding tozu,
çiğ kıyma akabinde anne dayağı,
ketçaplı yumurta (iğrenç kuzenlerin menüsünde)
muhabbet kuşu yemi ve pelet şeklinde kümes hayvanı yemi (niyeyse)
uzar gider...
aramızda saçma sapan başlıklar açmaktan haz duyan bir güruh var sayın sözlük ahalisi dediğim durum.
kedigillere özenmektedir.
bunu yedikten sonra diğer pizza delivery markaların pizzaları size marketten bi salaklık yapıpta aldığınız, derin dondurucunun kokusu sinmiş ve üstünde garip cisimler olan donmuş pizzalar gibi gelir...
işin özün akrabaların sizi normal insanlardan farklı olarak on kaplan gücünde kıskanıp hasetlenmesidir,
bunca yıldır başka da bir olaylarını görmedim,
elbette verdikleri zarar ve hayal kırıklığı normal insanlardan yine on kat fazla acıtır.
bunca yıldır başka da bir olaylarını görmedim,
elbette verdikleri zarar ve hayal kırıklığı normal insanlardan yine on kat fazla acıtır.
(bkz: yeşim salkım)
daha sevenini görmüş değilim ahir ömrümde.
daha sevenini görmüş değilim ahir ömrümde.
bende var olan tuhaf bir durum,
yıllar yılı hem paket lastiğinin iğrenç dokusundan ve kokusundan hem de paket lastiği ile yapılan iğrenç şakaların (fırlatıyım mı lan hehehe v.b.) sonucu zihnimde tahammül edilemeyen obje olarak yer almıştır.
nerede görsem direk ortamdan çöpe doğru uzaklaştırırım,
eskiden trt-1 de paket lastiğinin faydalarını gösteren lanet olasıca bir program vardı onun yüzünden bu kadar popüler olmuş olabilir bu pis obje.
yıllar yılı hem paket lastiğinin iğrenç dokusundan ve kokusundan hem de paket lastiği ile yapılan iğrenç şakaların (fırlatıyım mı lan hehehe v.b.) sonucu zihnimde tahammül edilemeyen obje olarak yer almıştır.
nerede görsem direk ortamdan çöpe doğru uzaklaştırırım,
eskiden trt-1 de paket lastiğinin faydalarını gösteren lanet olasıca bir program vardı onun yüzünden bu kadar popüler olmuş olabilir bu pis obje.
toplumun zihin yapısını, değişen düşünce biçimini özetleyen haber.
insan kendini neden başkasının yerine koymaz anlamış değilim,bir an vefat eden kişinin yakını olduğunuzu düşünüp, o halinin cep telefonuyla başkaları tarafından fotoğraflanmasını aklına bile getirmez, ama işine gelen bir sürü şeyi aklına getirir bu insanoğlu.
ayıp,yazık...
insan kendini neden başkasının yerine koymaz anlamış değilim,bir an vefat eden kişinin yakını olduğunuzu düşünüp, o halinin cep telefonuyla başkaları tarafından fotoğraflanmasını aklına bile getirmez, ama işine gelen bir sürü şeyi aklına getirir bu insanoğlu.
ayıp,yazık...
kilo aldırıcı cipslerin yerine geçebilecek eti formun en lezzetli ürünü, sardıkça sarıp yendikçe yenilmektedir.
koliyle mi alsam napsam bilemedim.
koliyle mi alsam napsam bilemedim.
lada vega olabilir,sinir bozan bir arabadır zira.
nezih ünen-karnaval
kutu kolaların açma halkaları ile telefondan konuşulabilinen yıllardı.
pişmanım.
pişmanım.
bir tomar pembe yada uçuk mavi öğrenci biletinin aylık alıp, tek tek otobüsün girişindeki acayip metalimsi kutuya atıldığı, bazen kutunun ağzının biletlerle tıkandığı yıllardır.
o tomar kalın oldukça mutlu olunurdu.
halk otobüslerinde yanda oturan adamlardan vardı,otobüs durağa gelmeden bozuk paralar denkleştirilir hemen adamın önüne sürülüp mutlu mesut ilerlenirdi.yanda oturan adamların şoförün dert ortağı olmak ve yolcuları gütmek gibi ulvi bir görevleri vardı.
büyük para verince adamın suratının asılması bi yandan diğer yolcuların size çarpa değdire geçmesi bir zulümdü.
o tomar kalın oldukça mutlu olunurdu.
halk otobüslerinde yanda oturan adamlardan vardı,otobüs durağa gelmeden bozuk paralar denkleştirilir hemen adamın önüne sürülüp mutlu mesut ilerlenirdi.yanda oturan adamların şoförün dert ortağı olmak ve yolcuları gütmek gibi ulvi bir görevleri vardı.
büyük para verince adamın suratının asılması bi yandan diğer yolcuların size çarpa değdire geçmesi bir zulümdü.
biraz incelendikten sonra kaale alınmaması gereken yazar,
21. yy da bilmem ne yiyen insan modeli falan filan diye başlıklar, birader bir burada kapsul yutuyoruz bütün tadları alabiliyoruz desen neyse de,
dünya kocaman bir mutfak, kültürler farklı olsa da örneğin akdeniz kıyısı ülkelerde bir çok yemeğin birbirini andırdığını biraz incelersen sesini kesersin diye düşünüyorum.
zamanını daha verimli şeylere harca.
adiyö.
21. yy da bilmem ne yiyen insan modeli falan filan diye başlıklar, birader bir burada kapsul yutuyoruz bütün tadları alabiliyoruz desen neyse de,
dünya kocaman bir mutfak, kültürler farklı olsa da örneğin akdeniz kıyısı ülkelerde bir çok yemeğin birbirini andırdığını biraz incelersen sesini kesersin diye düşünüyorum.
zamanını daha verimli şeylere harca.
adiyö.