bugün
- morata'nın galatasaray'a transferi33
- sözlük genelinin olgun erkeklerden hoşlanması15
- yakışıklı entellektuel mi eğlenceli mi romantik mi10
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri11
- sözlükteki fakirler19
- ulu yazarlarının yayınladığı ai modelleri10
- herkes uzman olduğu konuda yazsın30
- gece 12 de elektrik süpürgesi çalıştıran komşu12
- kur an'ın yarattığı devrimler9
- anın görüntüsü9
- sözlük yazarlarının gelirleri ve borçları17
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri8
- sözlük yazarlarının dinlediği türküler10
- ayda 5000 dolar moskovada yeter mi21
- günün sözü10
- true'nun çıkaracağı kitaba isim önerisi15
- beyler bir sorum olacak8
- kabe resmiyle ai görselleri yaratmak9
- hristiyan ülkesinde yaşayan şeriatçı15
- saraca silsüpüroğlu9
- rte nin markete sığınması8
- istanbul nüfusu nasıl azaltılabilir14
- yargıda alevi tahakkümü11
- pardonadinizasizmi19
- şarkı sözüyle mesaj vermek8
- 5 teğmenin silahlı kuvvetlerden ihraç edilmesi39
- deepseek vs chatgpt9
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu9
- cumhurbaşkanı imamoğlu adalet bakanı mansur yavaş15
- en sevilen burç9
- yeşil pasaportu olan sözlük yazarları26
- çağrı isimli erkeklerin genel özellikleri9
- yaşlılık hayalleri8
- kadıköy otobüs peronları9
- 0 0 717
- kız yeğen sahibi olmak8
- ankara da kafe de gördüğüm hanımefendi garson kız8
- arkadaşlar bir bakar mısınız8
- hoşlanılan kızla tanışmak için ilk cümleler10
- galatasaray8
- insan olmaya ceyrek kala15
- usualsuspects vs mel mel bakan gibson8
- özlem zengin14
- ajax'ın gassaraya döşediği uzun menzilli boru15
- evlenmek istemeyince kapının önüne konulmak9
- kadın ve erkek arkadaş olabilir13
- sözlükte ilk mesajlaştığınız yazar11
- 30 ocak 2025 midtjylland fenerbahçe maçı18
- michy batshuayi8
- sözlük erkeklerinin kız arkadaşının fotoğrafı14
entry'ler (109)
0 212 243 23 23,
bu numarayı görürseniz meşgule basın.
o kadar söylüyorum.
nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar.
bu numarayı görürseniz meşgule basın.
o kadar söylüyorum.
nitelikli dolandırıcılık yapıyorlar.
"ulan hani bir daha tom cruise denyosunun filmlerini seyretmeyecektim" dedirten sikimsonik uzaylı istilası filmi.
bu içeceğin reklam ekibiyle gerçekten tanışmak istediğim marka. her gün başarılarına başarı katan reklamlara imza atıyorlar. nasıl bi dünyaları var çok merak ediyorum...
(bkz: nova color) marka mum boya,
kakaolu puding tozu,
çiğ kıyma akabinde anne dayağı,
ketçaplı yumurta (iğrenç kuzenlerin menüsünde)
muhabbet kuşu yemi ve pelet şeklinde kümes hayvanı yemi (niyeyse)
uzar gider...
kakaolu puding tozu,
çiğ kıyma akabinde anne dayağı,
ketçaplı yumurta (iğrenç kuzenlerin menüsünde)
muhabbet kuşu yemi ve pelet şeklinde kümes hayvanı yemi (niyeyse)
uzar gider...
aramızda saçma sapan başlıklar açmaktan haz duyan bir güruh var sayın sözlük ahalisi dediğim durum.
kedigillere özenmektedir.
bunu yedikten sonra diğer pizza delivery markaların pizzaları size marketten bi salaklık yapıpta aldığınız, derin dondurucunun kokusu sinmiş ve üstünde garip cisimler olan donmuş pizzalar gibi gelir...
işin özün akrabaların sizi normal insanlardan farklı olarak on kaplan gücünde kıskanıp hasetlenmesidir,
bunca yıldır başka da bir olaylarını görmedim,
elbette verdikleri zarar ve hayal kırıklığı normal insanlardan yine on kat fazla acıtır.
bunca yıldır başka da bir olaylarını görmedim,
elbette verdikleri zarar ve hayal kırıklığı normal insanlardan yine on kat fazla acıtır.
(bkz: yeşim salkım)
daha sevenini görmüş değilim ahir ömrümde.
daha sevenini görmüş değilim ahir ömrümde.
bende var olan tuhaf bir durum,
yıllar yılı hem paket lastiğinin iğrenç dokusundan ve kokusundan hem de paket lastiği ile yapılan iğrenç şakaların (fırlatıyım mı lan hehehe v.b.) sonucu zihnimde tahammül edilemeyen obje olarak yer almıştır.
nerede görsem direk ortamdan çöpe doğru uzaklaştırırım,
eskiden trt-1 de paket lastiğinin faydalarını gösteren lanet olasıca bir program vardı onun yüzünden bu kadar popüler olmuş olabilir bu pis obje.
yıllar yılı hem paket lastiğinin iğrenç dokusundan ve kokusundan hem de paket lastiği ile yapılan iğrenç şakaların (fırlatıyım mı lan hehehe v.b.) sonucu zihnimde tahammül edilemeyen obje olarak yer almıştır.
nerede görsem direk ortamdan çöpe doğru uzaklaştırırım,
eskiden trt-1 de paket lastiğinin faydalarını gösteren lanet olasıca bir program vardı onun yüzünden bu kadar popüler olmuş olabilir bu pis obje.
toplumun zihin yapısını, değişen düşünce biçimini özetleyen haber.
insan kendini neden başkasının yerine koymaz anlamış değilim,bir an vefat eden kişinin yakını olduğunuzu düşünüp, o halinin cep telefonuyla başkaları tarafından fotoğraflanmasını aklına bile getirmez, ama işine gelen bir sürü şeyi aklına getirir bu insanoğlu.
ayıp,yazık...
insan kendini neden başkasının yerine koymaz anlamış değilim,bir an vefat eden kişinin yakını olduğunuzu düşünüp, o halinin cep telefonuyla başkaları tarafından fotoğraflanmasını aklına bile getirmez, ama işine gelen bir sürü şeyi aklına getirir bu insanoğlu.
ayıp,yazık...
kilo aldırıcı cipslerin yerine geçebilecek eti formun en lezzetli ürünü, sardıkça sarıp yendikçe yenilmektedir.
koliyle mi alsam napsam bilemedim.
koliyle mi alsam napsam bilemedim.
lada vega olabilir,sinir bozan bir arabadır zira.
nezih ünen-karnaval
kutu kolaların açma halkaları ile telefondan konuşulabilinen yıllardı.
pişmanım.
pişmanım.
bir tomar pembe yada uçuk mavi öğrenci biletinin aylık alıp, tek tek otobüsün girişindeki acayip metalimsi kutuya atıldığı, bazen kutunun ağzının biletlerle tıkandığı yıllardır.
o tomar kalın oldukça mutlu olunurdu.
halk otobüslerinde yanda oturan adamlardan vardı,otobüs durağa gelmeden bozuk paralar denkleştirilir hemen adamın önüne sürülüp mutlu mesut ilerlenirdi.yanda oturan adamların şoförün dert ortağı olmak ve yolcuları gütmek gibi ulvi bir görevleri vardı.
büyük para verince adamın suratının asılması bi yandan diğer yolcuların size çarpa değdire geçmesi bir zulümdü.
o tomar kalın oldukça mutlu olunurdu.
halk otobüslerinde yanda oturan adamlardan vardı,otobüs durağa gelmeden bozuk paralar denkleştirilir hemen adamın önüne sürülüp mutlu mesut ilerlenirdi.yanda oturan adamların şoförün dert ortağı olmak ve yolcuları gütmek gibi ulvi bir görevleri vardı.
büyük para verince adamın suratının asılması bi yandan diğer yolcuların size çarpa değdire geçmesi bir zulümdü.
biraz incelendikten sonra kaale alınmaması gereken yazar,
21. yy da bilmem ne yiyen insan modeli falan filan diye başlıklar, birader bir burada kapsul yutuyoruz bütün tadları alabiliyoruz desen neyse de,
dünya kocaman bir mutfak, kültürler farklı olsa da örneğin akdeniz kıyısı ülkelerde bir çok yemeğin birbirini andırdığını biraz incelersen sesini kesersin diye düşünüyorum.
zamanını daha verimli şeylere harca.
adiyö.
21. yy da bilmem ne yiyen insan modeli falan filan diye başlıklar, birader bir burada kapsul yutuyoruz bütün tadları alabiliyoruz desen neyse de,
dünya kocaman bir mutfak, kültürler farklı olsa da örneğin akdeniz kıyısı ülkelerde bir çok yemeğin birbirini andırdığını biraz incelersen sesini kesersin diye düşünüyorum.
zamanını daha verimli şeylere harca.
adiyö.