bugün
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız23
- oy kullanmak için yeterlilik testi11
- özgür özel24
- nervio17
- çiçek17
- kızının vurduracağını bile bile eyleme göndermek15
- kent lokantalarinı kapatan kayyum17
- espresso lab10
- anın görüntüsü9
- saraçhane14
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- güzel kızların ortak özellikleri9
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu35
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız12
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11

entry'ler (13)
star tv'de 21:45'te yayınlanıcak şampiyonlar ligi yarı final ilk maçı atletico madrid'in 1-0 kazanacağını tahmin ettiğim maç. ama diğer tarafta da mourinho faktörü var . güzel maç olucak gibi .
galatasaray'ın genç defans oyuncusu. son haftalarda pek iyi performans sergilemese de türkiye milli takımının en iyi defans oyuncusu . son haftalardaki formsuzluğunu mancini'ye bağlıyorum .
türk sineması iyi ama o da 'hollywood' yani adamların yaptığı filmler arasında gerçekten efsane filmler var bunu da unutmayalım .
tek kelimeyle ifade etmek gerekirse 'uludagsozluk' .tamam tamam vurmayın .
1 bilgisayar , 1 telefon , cüzdan ve içinde bi miktar para , tabi bide yığınla test kitabı . öğrenciyiz abi .
güzel bi program . mark satın aldı bakalım içine sıçıcak mı yoksa daha iyi mi yapıcak bunu çok merak ediyorum .
cevabını benim de merak ettiğim soru . içine kaçmıştır ve ya farenin işidir diyelim .
ne de olsa faredir fare .
ne de olsa faredir fare .
bunu yapan biri varmı bilmiyorum ama yapanın efsane midesi vardır o kesin . yararlı olsa bile asla yapmayacağım eylem .
çocukken en sevdiğim , idöl olarak seçtiğim fultbolculardan biri , pitbull lakaplı , gözlükle oynayan , süper paslar atan eski efsanevi futbolcu .
juventus ve barcelona gibi avrupanın dev takıklarında oynamış hollandalı efsane .
juventus ve barcelona gibi avrupanın dev takıklarında oynamış hollandalı efsane .
taraftarı olduğum , dünyanın en güçlü 3 takımından biri . ispanya la lig ' inde şu an eksik 1 oyunla atletiko madridin 6 , barcelona ' nın 2 puan gerisinde 3. sırada olan takım .
teknik direktöru ancelotti , ronaldo'lu , bale 'li , modric' li , alonso 'lu , ramos' lu takım .
casillas gibi kalecinin ne yazık ki yedek kaldığı , yerini lopez ' e kaptırdığı , şampiyonlar ligi yarı finalinde bayern munchen ' le eşleşen takım .
teknik direktöru ancelotti , ronaldo'lu , bale 'li , modric' li , alonso 'lu , ramos' lu takım .
casillas gibi kalecinin ne yazık ki yedek kaldığı , yerini lopez ' e kaptırdığı , şampiyonlar ligi yarı finalinde bayern munchen ' le eşleşen takım .
bu ülkeye bu millete fazla olan dünyanın en cesur adamı. evet daha cesur bir adam tanımadım ben. elinde sadece halka olan güveni varken yıkılmaya yüz tutmuş osmanlı'ya kafa tutarak başlıyor mücadeleye. sen patronuna ses çıkaramazken adam dünyanın en güçlü ülkelerine ve kendi hükümetine alenen kafa tutuyor. saygı duyma istersen ama bu senin geri kalmışlığın olur. herkesi düzeltemedi malesef.
büyük adamdır. sözde bir dava nedeniyle yeniden haksız yere hapiste yatacaktır. ergenekon , balyoz gibi davalarda "bu insanların suçu ne" diyen , yargı kararlarına saygı duymayan zihniyetlerin konu fenerbahçe düşmanlığı ve galatasaray fanatizmi olunca bir anda adaletin baş savunucusu haline gelerek aziz yıldırım'ın hapse girmesini savundukları komik bir şekilde görülmektedir.
beşiktaş'ın trabzonspor'dan transfer ettiği türkiyenin en iyi 3 kalecisinden biri .
bitiş düdüğü ile birlikte her maç sonrası dua eden adamdır.
bitiş düdüğü ile birlikte her maç sonrası dua eden adamdır.