bugün

entry'ler (52)

my left foot

mükemmel bir kitaptır. yazarın hayatta karşısına çıkan her engele rağmen uğraşması okuyana büyük bi özgüven verir.

ailece film izlerken seks sahnesine denk gelmek

başıma her daim gelen olay. nedense bu tür sahneler hep ailece oturmuş izlerken denk gelir.
bugün oturmuş starda başlayan iffet dizisinin tekrarını izliyorduk. kumanda annemdeydi. ben az sonra yaşanacaklara dizinin filminden uyanık olduğum için hareketlendim dikkatleri dağıtmak için. sonra babamda heralde uyandı olaya sürekli "haberler yok mu yav haberleri aç" diyordu. ben "eheh babamda uyandı konuya annemde değiştirmez şimdi gerilimli anlar bekliyor" diye aklımdan geçirdim. annemdeki de inat değiştirmedi. ve o an geldi çattı adam kadını ceketini alması için çağırdı. kadın ceketi almak için camdan içeri uzandı adam kadını yakaladı ve kadını cama sıkıştırdı. herkes pür dikkat izlerken yutkunma sesleri duyuluyordu adam arabadan indi. allahtan o sahneyi göstermemişlerdi de herkes rahat bir nefes aldı.*

uyumak için denenen yollar

sakinleşip zihni boşaltmak ve gözü rahat bi şekilde kapatmak.

sivrisineğin intikamını alması

babadan oğla nesil bunlar. hepsi sizi sömürme kaygısındadır.

sivrisineği ilk denemede öldürmek

eğer sabah sizi iyice sömürdükten sonra istirahata çekildiğinde yaparsanız büyük ihtimalle ilk vuruşta öldürürsünüz.

asosyalliğin yan etkileri

asosyal olarak evde bi hafta geçirdikten sonra evden çıkarken korku hissedersiniz tekrar dünyanıza dönmek istersiniz.

yengeç burcu kadını

her şey onlar için çok değerlidir. eşyalara önem verirler. özellikle onlarla olan anılarına. bu yüzden onların duyguları olduğunu var sayarlar. kırılsalar bile içlerine atarlar. belli etmemeye çalışırlar. anılarını severler. duygusallıkları tuttu mu her şey onları ağlatabilir. eğer çok kırmışsanız vay halinize. normal durumda kin gütmeyen insanlar siz onları kırdıktan sonra adeta birer savaş makinesi olur. *

en iyi flash oyun siteleri

armorgames'tir.

küçük çocuk çükü meraklısı sapık misafirler

çocuğun doğum gününe hediye olarak don alan misafir hadi şurda bi giyde bakalım demesiyle meraklısı olduğunu göstermiştir. *

bu da böyle bi anımdı işte

anlatıldığında komik olmamasının asıl nedeni anıyı yaşadığınız arkadaşlarla anlattığınız arkadaşların birikimlerinin farklı olması. tabi bunu sizin olayı aktarış biçiminiz de etkiler. genelde yaşadığım bi şey. çok sevdiğim bi anımı anlatırım etrafımdakiler ne diyo la bu kendi söylüyo kendi gülüyo modundadır. uyduruk bi anımda gülmekten ağlarlar, altlarına sıçarlar ben de onlara buna mı gülüyosunuz modunda bakarım.*

önüne gelenle çıkan kız

genelde çıktığı erkeğin arkadaşlarıyla ordan onların arkadaşlarıyla su dalgası taktiğini uygulayan kızdır.

waffle

tek kelimeyle mükemmel bir lezzet. hunharca sanki yılların acısını çıkarıyormuşcasına yenmelidir. yerken bütünleşilmelidir. o bittiğinde bizde bitmeliyizdir. *

camide yaşanan komik olaylar

ramazanda teravihe giden pijamayla gezen adam kadir gecesinde de gider. cami her zamankinden kalabalıktır. kendine zar zor yer bulan pijamayla gezen adam ezanın bitişiyle namaza başlar. secdeden kalkarken önündekinin secdeye gitmesiyle boğulma tehlikesi atlatılır. öndekinin poposu pijamayla gezen adamın boynunu kavramıştır. pijamayla gezen adam hemen düzelip namazına biraz boyun ağrısıyla devam eder.*

arka cebinde cüzdan taşıyan erkek

eğer cüzdan yeniyse arka cebe konduğunda adeta yasak kat çıkmış gibi durur ama gün geçtikçe yürürken poponun hareket etmesi ve pantolun baskısıyla pastırma gibi ezilir ve en sonunda istenen kayık şeklini alır.

ahlaksız kanal d dizileri

toplumun ahlak seviyesini düşüren dizilerdir sadece kanal d değil fakat daha çok kanal d'de oluyor. toplumun yapısını bozmaya çalışıyorlar. nerde o bizim aile, aile şerefi nerde o hababam sınıfı o sıcaklık nerde? izledikçe ailenin yanında olmanın verdiği mutluluk, huzur, sevgi saygı...*

en saçma şarkı sözleri

Aya benzer yüreğim
E doğal olarak takipteyim (bkz: mustafa sandal)

playground love

gerçekten mükemmel bir şarkı dinlerken ritme ayak uydurmak kaçınılmaz denebilir. http://fizy.com/s/1h22hb

slammer

alkollü bir kokteyldir. sertmiş.*

bir eşyanın uzanılmayacak en yakın noktaya düşmesi

kumandanın kanepenin arkasına düşmesi, dolabın altına kaçan şeyi alıyım derken daha da uzaklaştırmak gibi örnekleri mevcuttur sinir bozucudur. belli bi süre oraya düşmüş buraya düşmüş hiç sallanmaz ama işi düşünce tıpış tıpış almaya çalışlır.

arkadaşa verilen eşyanın geri gelmemesi

beğenilen bir şeyin (genelde kitap) sende oku diye arkadaşa verilip eleştirisini yapma düşüncesindeyken arkadaşın kitabı okumamasının üstüne bi de geri getirmemesi durumudur. artık kendi kendime kimseye bi şeyini verme düşüncelerindeyim ama yine dayanamıyorum.