bugün
- rakının berbat bir içki olması35
- askerde yediğiniz en saçma fırçalar8
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (848)
"kötülere birşey olmaz" cümlesini, dizideki en iyi yürekli adamı öldürerek kanıtlayan senaristlere sahip dizi. şimdi şevket, cem'in babası, hatta necla'nın bile suçluluk duygusundan bir ömür kurtulmamaları lazım ama dizi ya bu, hepsi hayatına bir şekilde devam eder.
gelmiş geçmiş en karizmatik vampir alt türü karakterlerinden biridir.
karakter, 1994 yılında interview with the vampire: the vampire chronicles filminde tom cruise tarafından, 2002 yılında ise queen of the damned filminde stuart townsend tarafından canlandırılmıştır.
karakter, 1994 yılında interview with the vampire: the vampire chronicles filminde tom cruise tarafından, 2002 yılında ise queen of the damned filminde stuart townsend tarafından canlandırılmıştır.
3. fragmanda ,chris weitz'in anlatım ve teknik gücüyle new moon'un ilk filme 5 basacağını açık seçik görüyoruz. yeni fragman hayırlı uğurlu olsun. bu gidişle zaten filmi tüm fragmanları birleştirerek tamamlayacağız. *
http://www.traileraddict....railer/new-moon/trailer-c
http://www.traileraddict....railer/new-moon/trailer-c
işte buyurun en son fragman da bu;
(#http://www.traileraddict..../new-moon/feature-trailer)
(#http://www.traileraddict..../new-moon/feature-trailer)
adam carl lewis'in ağzımız açık izlediğimiz o 9.86 larını bile egale etmiş, kendi dünya rekorunu kırmış ama usain bolt 'un hırsını kıramamıştır. adam michael jordan zamanında oynayan scaty pippen dır. bu adamı bir 10 yıl önce bolt yokken izlemek isterdim. carl lewis ile yanyana. kim kazanacak diye baya bir heyecanlanrdık kesin. ama şimdi kendisi de biliyor bolt sakatlanmadığı, üst üste hatalı çıkış yapmadığı müddetçe onu geçemeyecek. ikinciler olmasaydı birinciler olmazdı tesellisini tyson gay 'e hediye etmek istiyorum.
normal koşu hızına bile yetişemeyen tombik foto muhabirlerini barındıran dünya şampiyonasında yine yapacağını yapmış ve dünya rekorunu tyson gay'in elinden alarak 9.58'e düşürmüştür. bundan sonra tek rakibi kendisidir bunu o da biliyor diğerleri de. ben acırım acırım tyson gay'e acırım.
çok yanlış bir zamanda doğmuş, enfes bir atlet ama maalesef usain bolt'la aynı kuşaklarda doğarak kariyerinin en feci zamanlarını yaşamakta.
adam amerika rekoru kırdı, kendisinin en iyi derecesini yaptı ama usain bolt varken kimse onu konuşmadı. buradan bile usain bolt'un nasıl bir android olduğunu anlamaktayız. helal olsun adama. komple sporculuk budur işte. yarışı kazan, rekorları elage et. istikrarlı ol. herkese örnek maşallah.
çok yanlış bir zamanda doğmuş, enfes bir atlet ama maalesef usain bolt'la aynı kuşaklarda doğarak kariyerinin en feci zamanlarını yaşamakta.
adam amerika rekoru kırdı, kendisinin en iyi derecesini yaptı ama usain bolt varken kimse onu konuşmadı. buradan bile usain bolt'un nasıl bir android olduğunu anlamaktayız. helal olsun adama. komple sporculuk budur işte. yarışı kazan, rekorları elage et. istikrarlı ol. herkese örnek maşallah.
o kadar çok var ki; ama şu anki ruh halimle şunu söyleyebilirim;
bir bebeğin içinde büyümesini hissetmek. düzenli ultrasonlarla tüm gelişimini izlemek ve hayrete düşüren o büyümeyi görmek.
kısacası fetusun bir bebeğe dönüşmesi. bu mucizeye tanık olmak.
bir bebeğin içinde büyümesini hissetmek. düzenli ultrasonlarla tüm gelişimini izlemek ve hayrete düşüren o büyümeyi görmek.
kısacası fetusun bir bebeğe dönüşmesi. bu mucizeye tanık olmak.
allah rahmet eylesin.
sevenlerine sabır diliyorum.
sevenlerine sabır diliyorum.
kızı paris, cenaze töreninde salya sümük ağlamış ve "dünyanın en iyi babası" demiştir.
evlatlık olmasına rağmen, michael öz babası olmamasına rağmen.
çocukları tarafından bu kadar sevilen bir insan nasıl tacizci olabilir.
tacizi orda burda değil, aile içinde arayın der pedagoglar.
bu kadar iyi ve sevilen bir babanın tacizci olması düşünülemez ki michael'ın çocuklara yaptığı yardımlar 300 milyon dolar gibi bir parayla ifade edilmektedir.
hepsi basının abartması ve üstüne gelmesidir, o kadar.
evlatlık olmasına rağmen, michael öz babası olmamasına rağmen.
çocukları tarafından bu kadar sevilen bir insan nasıl tacizci olabilir.
tacizi orda burda değil, aile içinde arayın der pedagoglar.
bu kadar iyi ve sevilen bir babanın tacizci olması düşünülemez ki michael'ın çocuklara yaptığı yardımlar 300 milyon dolar gibi bir parayla ifade edilmektedir.
hepsi basının abartması ve üstüne gelmesidir, o kadar.
dvd + ev sinema sistemi + kumanda
güzel olmuş.
özellikle baş vokal nicole'ün sesini ilk başta tanıyamadım. zenci gırtlağını kullanmış bu sefer. şarkıyı dinlerken "ne ses var bu hatunda maşallah" demekten de kendinizi alamıyorsunuz hani.
özellikle baş vokal nicole'ün sesini ilk başta tanıyamadım. zenci gırtlağını kullanmış bu sefer. şarkıyı dinlerken "ne ses var bu hatunda maşallah" demekten de kendinizi alamıyorsunuz hani.
(bkz: tasavvuf)
sarışın halini daha havalı ve daha güzel bulduğum, oyunculuğunu yavaş yavaş geliştiren şirin kadın.
elmadan bomba, armuttan dinamit yapmışlığı vardı.
çok severdik o zamanlar...
çok severdik o zamanlar...
mavi ay tabiki.
bruce willes, cybill shepherd ve unutulmaz jenerik müziği ile 80'lerin kült dizisiydi.
(bkz: moonlighting)
bruce willes, cybill shepherd ve unutulmaz jenerik müziği ile 80'lerin kült dizisiydi.
(bkz: moonlighting)
80'lere nail olamamış, onun en güzel zamanlarını yaşayamamış, şarkılarıyla büyüyememiş yeni nesil gençliğinin sığ bakış açısıdır. asla da doğru değildir.
kardeşimle "enerci vokkeys" diye söylerdik.
mahalledeki erkeklerle kavga ederdik, "eci eci bokkey" mi, "enerci vokkey " mi diye.
hey gidi michael hey, gittin giderken çocukluğumuzu da götürdün.
mahalledeki erkeklerle kavga ederdik, "eci eci bokkey" mi, "enerci vokkey " mi diye.
hey gidi michael hey, gittin giderken çocukluğumuzu da götürdün.
az önce klibini tekrar izlerken, aynı anda show haberde michael jackson'ın hastalıklarını ve hayatını anlatan haberin fon müziği olarak kullanılmış, bende double hüzün yaratmıştır. kaç gündür ağlayamıyordum şaşkınlıktan gözyaşlarım bu sefer süzüldü gitti. sonunda ağlattın beni michael.
80'leri yaşamış bizler için, çok güzel bir michael jackson konuşması hazırlamış.
hem çok güldüm hem çok hüzünlendim.
enerci valkiys, evet böyle derdik kardeşimle, smooth criminal'ın nakaratında.
hey gidi günler hey...
hem çok güldüm hem çok hüzünlendim.
enerci valkiys, evet böyle derdik kardeşimle, smooth criminal'ın nakaratında.
hey gidi günler hey...
billie jean ile açılışı yaptılar.
hüzünlendim yeniden dinleyince...
hüzünlendim yeniden dinleyince...