bugün
- akp'li birine laf anlatmak10
- trt10
- dinlenme tesisi soğuğu13
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı66
- sabah kalkınca odanın leş gibi kokması14
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi26
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar15
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları15
- yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar9
- şu anda çalan şarkı8
- buraya bakın12
- rte sevdalisi8
- yeşil göz14
- sözlük yazarlarının boy kilo ölçüleri13
- ruh eşi gerçekten var mıdır10
- canlanın lan az10
- volkan konak'ın sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak19
- sigara izmariti götünüze girsin12
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi8
- istanbul dışında nasıl yaşarım16
- kiraların en düşük olduğu şehir13
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- jose mourinho20
- giresunlu bilim insanları9
- anın görüntüsü17
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar8
- haşlanmış yumurta11
- eve kız atıp cinsel hiçbir şey yapmayan erkek9
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler14
- kadınların birbirine iltifat etmesi11
- aybüke pusat28
- trabzon ve trabzonluya düşmanlık8
- sözlüğün en güzeliyle en yakışıklısını evlendirmek33
- küçük memeli kadınlar9
- boykot47
- intihar etmemek için nedenler10
- okan buruk8
- mourinho'nun okan buruk'un burnunu sıkması16
- volkan konak16
- özgür özel11
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur14
- insan olmaya ceyrek kala15
- gocu yetkili olsun kampanyası9
- küresel ıkınma11
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası12
- araptapar dinciler türkçe kuran'a neden karşı20
- suçüstü yakalandılar18
- 29 ekim cb seçimi8
- ismet gürbüz silik olsun8

entry'ler (83)
defalarca yemin edip, beni eninde sonunda ortada bırakan beynine sıçayım.
ilerde din derslerinde öğretmenler sure ezberlenmesini isterse önceden hazırlıklıdır.
dehşet derecede tatlı ve sevimli kıvırcık saçlara, gözlere sahip güzel sesli, bebek yüzlü the wanted'ın elemanı.
aşık olduğun kızın ölmesinden bir nebze iyidir.
-canınızın sıkkın olduğu anlarda resim çizmek, yazı yazmak.
-sınavlarda parçalara ayırıp kopya almak/vermek
-ders programını yazmak.
-ilaçlarınızın kullanma programını yazmak.
-sınavlarda parçalara ayırıp kopya almak/vermek
-ders programını yazmak.
-ilaçlarınızın kullanma programını yazmak.
kulağa hoş gelen Rusya'nın eurovision şarkısı. Genç Rus kızları yok ama olsun, sempatik bunlar da yahu.
yunan, sarışın, japon balığı. *
güzellik göreceli bir kavram değil midir zaten.
Aslında bende sayamayacağım kadar çok şey var ama 2 tanesini yazayım . Yaklaşık iki sene önce arkadaşlarımla denizdeydik ve ben deniz gözlüğüyle dip dalıyordum. Bir de bilirsiniz iskelelerin altında bir tarafı açık bir tarafı kapalı boşluk vardır ben de işte gözlükle mal gibi balıklara bakmaktan farketmemiştim ve iskelenin altına doğru bodozlama yüzüyordum yani alta girmeme ramak kala arkadaşım çığlık atmıştı da son anda farketmiştim yani arkadaşım çığlık atmasaydı şuan iskelenin altında çürüyordun. ikinci hikayemde ben yaklaşık altı yaşımdayken zatürreden hastaneye yatmıştım yaklaşık 2 hafta kadar; hastaneden taburcu olacağım gün yatakta zıp zıp zıplarken aşağı kafa üstü düşmüşüm beyin kanamasına ramak kala da doktorlar teşhisi koymuşlar.
kızsanız bacak boyunuz uzun olur ve öküz kadar yeseniz bile o bacaklar asla kalınlaşmaz* ve arkadaşlarınız bu özelliğinize uyuz olur.
arkadaşlar, burada mısınız?
arkadaşlar, burada mısınız?
Adı benim 2. adım mükemmel insan. Küçükken annem çalıştığı için beni o büyütmüş, ondan sanırım böyle sevgi. Aile içi kavgalar sebebiyle pek göremem yüzünü ama fotoğraflarına bakar ağlarım, telefonda konuşuruz sesini duyarım ağlarım, arada yanına giderim elimi sımsıkı tutuşu, bana sarılışı... Çok, çok, çok korkuyorum ona bir şey olmasından sözlük. Geceleri ağlıyorum onu kaybetme korkusundan, aklıma geliyor ölüm. Bana zorla yemek yediren tek insan. Kocaman kalpli, çakır gözlü, pamuk tenli meleğim benim.. Hep yanımda kal.
Otobüste bağıra bağıra konuşan hanzolardan daha kibardır.
Hayatını kaybetmesine pek üzülmediğim amerikan sanatçı. Sonuçta her canlı er ya da geç ölecek; basit. Not: Amerikan kelimesi vurgulanmak suretiyle yazılmamıştır.
Reklamları izleyip salak salak güleceğime bu başlıkta zaman geçireyim. Boyum 1.75, ek olarak diz ve kol çıkması. Gözler ela, saçlar da dibi gelmeyen sarılardan; 58 kiloyla beraber buğday ten mevcudiyetini korur.
Saçın usturayla kat atılmadan önceki şeklidir efendim.
Bu kızların esmer tenli yeşil gözlüleri ve beyaz tenli yeşil gözlüleri vardır. Beyaz tende süper dururken esmer tende çok itici durur bu göz rengi.
Spermden fiziki analizde son noktadır.
Bir de bu bayanların 15 cm siyah saç dibi gelmişleri mevcuttur ki dağlara taşlara. Bu arada farkettim de Türklere özgün bende hiçbir şey yokmuş. Hem sarışın hem de buğday tenli bir insan görmedim Türkiye'de benden başka. Beyaz tenli olsaydım keşke lan.
Kız olursa Ecrin, erkek olursa Ege.
galatasaraylılarla bir şey geçmek için söylenir; onlar da ciddiye alır ama olsun 6-O yendik.