bugün
- sözlükten birisi ile ilişki yaşamak12
- konya da 3 katlı binanın çökmesi32
- 27 01 2025 bolu il özel'i daresi açıklaması27
- anın görüntüsü9
- gulmekicinyaradilmis'a koca buluyorum12
- akrabalardan nefret etmek22
- cinlerin olduğu aleme geçmek13
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası26
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir35
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler14
- al pacino neden karizmatik13
- bir erkek boydan atmıyorsa11
- zengin ve fakir arasında ki farklar19
- sinan oğan14
- millet gerçekten açmı sorunsalı8
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı25
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi10
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
entry'ler (2300)
benim için çorapları ve ayaklarıyla yaşanan münasebettir.
daha böylesini bulamadık. bu gözler ne mistress lar gördü paraya itaat eden.
ha yok demiyorum ama olanı da bize denk gelmiyor.
ha yok demiyorum ama olanı da bize denk gelmiyor.
girip şuraya mutsuzum, yalnızım filan yazayım dedim ama resmen yerler rezerve edilmiş. bu ne olm, buraya yazmak için bile geç kalıyoruz.
(bkz: ybsg)
yarın sabah arabanın kapısını açmak için bir saat göt donduran yersiz soğukta mücadele vermektir.
ha bir de bütün gün güneşi hiç görmedim. öyle de bir şehir.
yıllardır ankaralıyım bi sike derman olduğunu da görmedim. yok lan işte bir özelliği.
ha bir de bütün gün güneşi hiç görmedim. öyle de bir şehir.
yıllardır ankaralıyım bi sike derman olduğunu da görmedim. yok lan işte bir özelliği.
ben ankara diyeyim sen gerisini anlat.
izmirde kordonda deniz manzarası+bira+çerez=mutluluk
Ankarada her türlü mutsuzluk.
Maddiyatı karıştırmaya gerek yok. Ankara eski ankara değil.
Ankarada her türlü mutsuzluk.
Maddiyatı karıştırmaya gerek yok. Ankara eski ankara değil.
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır konseptine gönül vermiş biri olarak sanırım bakımsız el ve ayaklar benim için iticilik sebebidir.
Yanamamış kızdır. Yansa çirkin olmazdı.
Hemşeri hemşeriyi gurbette sikermiş sözüyle birlikte düşündüğümüzde neden bu halde olduğumuzu gösteren cümledir.
Ekşideki başlığın fiyatını değiştirip buraya açınca başlık çalmış olmuyor muyuz sorusunu bi kenara bırakırsak yaprak kullanmaya döneceğimizi gösteren fiyattır.
Edit: hayırlı forumlar kardeş.
Edit: hayırlı forumlar kardeş.
Depresyona girmemek veya intihar etmemek için yapılan iştir. Sabah uyanıyorsun mis gibi hava, işin gücün yerinde, sağlıklı huzurlu mutlu bir evin yuvan var. Maaşın diyelim ki 4 bin tl. Açtığın ilk kanalda gazetede doların 50 kuruş arttığını senin bin dolarlık maaşın bi gecede piç olduğunu ülkenin her an savaş tehdidi altında veya mülteci istilasına uğramak üzere olduğunu görüyorsun. Mahallen olmuş suriye gettosu, sen fakirleşirlen birileri roket hızıyla zenginleşmiş orta gelir düzeyinden dibe gidiyorsun bi de asgari ücretli denyo çıkıp ben halimden mutluyum diyor, eh sonra insanın kendini sikesi geliyor. Çünkü bütün bunların yaşandığı bi anda en mantıklı iş bu olsa gerek. Resmen girinin sonunu getiremedim.
Kız büyük ihtimal evlenmeden olmaz demiş o da derin sulardan sığ limanlara yelken açmıştır.
Askerde başlamak kadar amaçsız değildir. Hiç olmazsa ortam sohbet muhabbet için başlamıştır. Askerde bildiğin sıkıntıdan başlıyorsun. Sıkılınca sigara içmek nedir lan. işte öyle bi yer askeriye.
iki kere üniversiteye kayıt oldum, ilki fahiş hataydı. Beşiktaş meydandaki tinercilerden halliceydim. Bu arada beşiktaşlıyım eleştiri mahiyetli söylemiyorum. Harbi öyleydim. ilk sene kimya labında sınav esnasında asistan hatun görmek istedi yemin ediyorum kimlik karmaşası yaşadık beraber. ikincisini öğrenci işlerine kendi ellerimle teslim ettim. Ama nasıl becerdilerse mq çocukları benim kimlik tinerci revolution versiyonunda geldi. Daha olgun daha karizmatik ama bu sefer tinerci değil ama kızılay meydanda yerde değişik bi müzik aleti çalan abi vardır bilen bilir hah aynı o haldeydim.
Kısacası 7 yıllık üni kariyerimde tutturamadığım fotoğraftır. Çok takmayın gurur duyun.
Kısacası 7 yıllık üni kariyerimde tutturamadığım fotoğraftır. Çok takmayın gurur duyun.
Çalışamayan, iş bulamayan veya geçindirmekle yükümlü olduğu bir ailesi olan, hastanede hastası, memlekette okutmak zorunda olduğu kardeşi olduğu halde işi olmayan insanın halinden anlamayan canlıdır.
Genelde ergenlik döneminde yapılıyor. Düzenli seks hayatı olan insanlar nispeten daha az iz bıralan veya izlerin gözükmeyeceği noktaları tercih ediyor.
Çok net stres atıyor.
Türkiye de düşük ihtimalli olaydır.
Hani sıkılamazsın. Bunu diyen Adamı s.kerler kamil.
Hani sıkılamazsın. Bunu diyen Adamı s.kerler kamil.
Psikiyatristlerden sıra bulup da gidemediğim şifacıdır. En azından öyle umuyorum.
Açıkçası gelmiş olduğum şu noktada denemiş olduğum çoğu ilaç kısa süreli iyileşmeler sundu. Kalıcı olarak sorunlarımı çözen veya gerçekten sorun dinleyen bir doktor da bana denk gelmedi. Belki de dinleyecek olanlara verecek param olmadığındandır. Bu yüzden artık psikologlara danışayım diyorum. Belki sorunları konuiarak çözebiliriz.
O yüzden ankarada gidebileceğim bildiğiniz gittiğiniz veya gücendiğiniz bir psikolog varsa lütfen mesaj kutumu aydınlatın. Maddi imkanlarım dahilinde artık bazı şeylere çözüm getirmek zoundayım. Resmen yardım dileniyorum ulan.
Açıkçası gelmiş olduğum şu noktada denemiş olduğum çoğu ilaç kısa süreli iyileşmeler sundu. Kalıcı olarak sorunlarımı çözen veya gerçekten sorun dinleyen bir doktor da bana denk gelmedi. Belki de dinleyecek olanlara verecek param olmadığındandır. Bu yüzden artık psikologlara danışayım diyorum. Belki sorunları konuiarak çözebiliriz.
O yüzden ankarada gidebileceğim bildiğiniz gittiğiniz veya gücendiğiniz bir psikolog varsa lütfen mesaj kutumu aydınlatın. Maddi imkanlarım dahilinde artık bazı şeylere çözüm getirmek zoundayım. Resmen yardım dileniyorum ulan.