bugün
- rakının berbat bir içki olması36
- askerde yediğiniz en saçma fırçalar8
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- anın görüntüsü12
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
entry'ler (1653)
bir süre sonra gerçek olan durumdur. hatta el arttırıyorum, 10 bin olsa bile yaranmaz.
Olur mu?
Doluya koysam durur mu?
Neleri yüklendi omzum
Demedi bir gün yoruldum...
Gazapizm
Doluya koysam durur mu?
Neleri yüklendi omzum
Demedi bir gün yoruldum...
Gazapizm
Ben sesimden fark edicem yaşlandığımı
Ya da her şarkıyı veda niyetiyle yazdığımdan
Sana çirkin hazlarından, aşklarından geri kırıntılar kalcak
Ve bu yalnız olcak
Senin yandığından daha fazla yanan insanları duymuyorsan eğer
Nasıl olcaz arkadaş
Böyle avuç kadar üstümüzde borcu kalır
Ve iyimser bir gül açar parklara
Ya da her şarkıyı veda niyetiyle yazdığımdan
Sana çirkin hazlarından, aşklarından geri kırıntılar kalcak
Ve bu yalnız olcak
Senin yandığından daha fazla yanan insanları duymuyorsan eğer
Nasıl olcaz arkadaş
Böyle avuç kadar üstümüzde borcu kalır
Ve iyimser bir gül açar parklara
ismini fatih terim'e ceza verme federasyonu olarak değiştirmesi gereken federasyon.
3 yılda toplamda 20 civarı ceza alan adamı ve sorumlu olduğu takımın kollandığını iddia etmek nasıl bir psikolojidir.
3 yılda toplamda 20 civarı ceza alan adamı ve sorumlu olduğu takımın kollandığını iddia etmek nasıl bir psikolojidir.
hiç ceza almayanların cezası az diye eleştirdiği türk futbolunun en başarılı ismi.
el yakan cinstendir. artık kabak çekirdeği bile lüks kategorisine girmek için mücadelesini hızlandırmıştır. Allah çekirdeğe (çiğdem) zeval vermesin.
en iyiyi seçerken diğer seçeneği kullanılan ankettir. diğer benim benim ve öndeyim haberiniz olsun.
yıllarca okuyup snavlar kazanıp o kadar memur maaşı alamayanların girdiği tiptir. mesele burada bekçi maaşı değildir, bekçiler gibi diğer çalışanların da bu memleket için hayırlı insanlar olmasıdır ve bu nedenle ayrımcılığa isyan etmesidir. ama tabi bunu kafayı bekçi maaşıyla bozan tiplerle bozanlara anlat.
acabası çok olan tespittir. hiç o kadar zam yapmamış ki sonucunun ne olacağını bilelim. ayrıca varsın yaranamasın, 5000 olması seni neden rahatsız eder ki? iyi yaranamıyor diye maaş da vermesin patronlar.
beşiktaşlıların fizikçi kesildiği maçtır. sergen abi bile dedi dışarı çıktı diye ama gel gör tinerli kafaya anlat anlatabilirsen.
telekom alt yapılı telefon hattıdır. galatasaray maçlarına bilet almak için gerekli mi gerekli bir hattır.
(bkz: 19 mayıs 2019 galatasaray m başakşehir maçı) maçı bileti alabilmek için gs mobile sahibi bir renktaş bugün için yardımcı olabilecekse mesaj atmasını rica ediyorum.
(bkz: 19 mayıs 2019 galatasaray m başakşehir maçı) maçı bileti alabilmek için gs mobile sahibi bir renktaş bugün için yardımcı olabilecekse mesaj atmasını rica ediyorum.
kıymeti şimdi bilinen başkandır. düşün şampiyonluk yarışını son haftaya kadar kovalayan takım 2 aylık yaz tatilinden sonra düşmemeye oynamakta. nası bi şike ve mafya işidir arkadaş. şuan geçse kulübün başına emin olun şampiyonluğu ikili averajı ile kazanır. tarla uzmanı sonuçta.
akp tarzında bir partinin 13 yıldır iktidarda kalabilmesi. başka ülkede olsa ohooo...
ilk yarısı belki olabilecek sonuçtur. ikinci yarı?
chp yi hdp ile ittifak kurmakla itham eden akp lidir.
rotring kalem. alacak parayı bulduğum zaman o kaleme ihtiyacım kalmamıştı. kaderin böylesini...
aptallar tarafından şaşkınlıkla karşılanan olaydır. oysa tüm muhalif sesler bir şekilde sorgulanmalı, yargılanmalı en iyi ihtimal hapse atılmalıdır. tabi çoğunu içeri attıkları ya da ceza verdikleri için almayanları görünce garipsiyoruz.
fetonun kitaplarını alan akplilerin tenezzül etmediği kitaplardır. yıllarca fetonun kitabını dergisini gazetesini almaktan paranız mı kalmadı yoksa içeriği mi sizi sarmadı?
adayların içkisine, namazına bakarak kararını veren ve geneli cahil olan reşit kişilerdir.
mircia lucescu'dur. vatana millete hayirli olsun. türk medyasının yıllardır bir takıma kaktırma çabası sonuç vermiştir.
10 küsur yıldır öve öve bitirilemeyen ancak avrupada sadece tek çeyrek finali haricinde başarısı olmayan hocayı aldık ya hayırlı olsun.
buraya yazıyorum birçok kişinin memnun kalacağı bu durumdan bir sonuç çıkmayacak ve lucescu başarısız olacaktır. ahanda buraya bıraktım.
10 küsur yıldır öve öve bitirilemeyen ancak avrupada sadece tek çeyrek finali haricinde başarısı olmayan hocayı aldık ya hayırlı olsun.
buraya yazıyorum birçok kişinin memnun kalacağı bu durumdan bir sonuç çıkmayacak ve lucescu başarısız olacaktır. ahanda buraya bıraktım.