bugün
- beklenen büyük istanbul depremi21
- 0 0 7 ve mel mel gibson nerede sorunsalı53
- eskiden ne güzeldi10
- sıcaktan nefret eden erkek8
- uludağ sözlük 2025 hataları14
- her yatırımdan zarar etmek15
- klarnet calan sarapci koala battı mutlu musunuz9
- genel müdür olan akepeli güvenlik görevlisi8
- 24 şubat 2025 galatasaray fenerbahçe maçı9
- furkan bölükbaşı8
- true'nun yetkili olması11
- kıl oldum abi12
- mehtap yenge27
- aleyna tilki9
- dursun özbek9
- 19 şubat 2025 istanbul kar yağışı9
- popo loplarına yazılacak yazılar8
- sözlükte kadın var yalanı11
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası28
- waffle ve magnolia'ya tatlı diyen tip9
- kadınların prenses erkek nefreti12
- şeyh said ten özür dilensin11
- devlet bahçeli9
- iki kadın arasında kalmak14
- o kadar fakirdik ki9
- victor osimhen34
- menuet22
- seks için tecrübe gerek sanmak9
- arbys hamburgeri11
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması23
- küresel ıkınma13
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz12
- kurucusunun bile siklemediği sözlükte yazmak11
- bir sözlük kızının aşkosu olmak13
- gerdek gecesinde sevişir misiniz18
- yoğun bakım8
- diyanetin ingiliz camiye 1 milyar tl bağışlaması8
- sağlık personelinin gırtlağına yapışın13
- ne yemek yapayım arkadaşlar öneri lütfen9
- sözlükte kadın yazarların küstürülmüş olması10
- acaba beni özlüyor mudur hissi14
- param var çirkin değilim neden evlenemiyorum14
- bir kadından darbe yemiş erkek9
- manyak olmaya karar verdim15
- iş görüşmesine gidecegim sözlük25
- 2850 lira doğal gaz parası14
- emekli tasarruf edeyim demez9
- kadınları ciddiye almamak8
- truenun hökümet gibi arvada hayır demesi12
- v a m p i r o v11
![oylebiandasoruncabilemedimki kapak fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/rs/profil/img/wallpaper.jpg)
![oylebiandasoruncabilemedimki profil fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/zlib/aa/tas4/assets/img/none.jpg)
entry'ler (178)
aslı "bana mutluluğun resmini yapabilir misin"dir.
ben bu yazıyı şuraya bir yere iliştireyim de kimsecikler görmesin diye yazdım.
evet şerefsizdir. evet tüm kötü lafları hak eder. ama kediyi öldürmüş insanına yapılan yorumlarda içindeki işkenceciyi çıkartmak büyük tezat. bunu da öyle öldüreceksin diyen insanın o mahluktan ne farkı kalır?
ayrıca kişinin adı her yerde ifşa ediliyor. açık hedef haline getiriliyor. bu da ayrı bir sorun.
ayrıca kişinin adı her yerde ifşa ediliyor. açık hedef haline getiriliyor. bu da ayrı bir sorun.
sevgili sözlük bu yazıyı yazayım diye düşününce dedim ki "ulan bari yazayım da tam 00.00 da göndereyim ilk sırada çıksın". ama nerdee. ilk 10 a bile giremedim. neyse derdim şudur abilerim ablalarım:
allah sonunda belamı verdi. yüksek lisans yapmayı bile düşünmezken aklıma yurt dışında yüksek lisans fikrini soktular. tembelim ben dedim dinlemediler. içinizde yurt dışında ** y. lisans yapmış ya da yapmayı düşünen ya da hiç olmadı bir tanıdığı olan bir mentor aramaktayım. sık sık başınızı ağrıtacak, soru soracak, olur olmaz zamanda yardım isteyecek birine katlanabilen biri varsa, yardımcı olabilecekler bir mesaj atabilirlerse, büyük dua alacaklar. sevgiler.
allah sonunda belamı verdi. yüksek lisans yapmayı bile düşünmezken aklıma yurt dışında yüksek lisans fikrini soktular. tembelim ben dedim dinlemediler. içinizde yurt dışında ** y. lisans yapmış ya da yapmayı düşünen ya da hiç olmadı bir tanıdığı olan bir mentor aramaktayım. sık sık başınızı ağrıtacak, soru soracak, olur olmaz zamanda yardım isteyecek birine katlanabilen biri varsa, yardımcı olabilecekler bir mesaj atabilirlerse, büyük dua alacaklar. sevgiler.
akla memeli mestanın ibretlik vine videosunu getirir.
--spoiler--
memeli mestan elindeki simidi göstererek onun 35 yaş üstü zengin erkek olduğunu söyler ve simidi denize atar. simide saldırıya geçen minik balıkları ise kızlar olarak betimler.
--spoiler--
(bkz: ibretlik tespit)
--spoiler--
memeli mestan elindeki simidi göstererek onun 35 yaş üstü zengin erkek olduğunu söyler ve simidi denize atar. simide saldırıya geçen minik balıkları ise kızlar olarak betimler.
--spoiler--
(bkz: ibretlik tespit)
kafası futboldan başka bir şeye çalışmayan, odun futbolcudur. belki de öylesi makbuldür fakat adam konuşamıyor be olum.
şeker portakalıdır. başka da bir şey demiyorum ben.
bugün izlediğim 2011 yapımı imdbnin 7.6 verip ayıp ettiği filmdir. tavsiye edilir.
değişik gelendir.
bugün okulda gördüm onlardan. böyle minik minik. taze kan. okulda sağa sola baka baka gidiyorlardı. bağrıma basıp kaçın demek istedim.
bugün okulda gördüm onlardan. böyle minik minik. taze kan. okulda sağa sola baka baka gidiyorlardı. bağrıma basıp kaçın demek istedim.
nasıl tuhaf olunur vine' larıyla güldürmüş fenomen.
dünyanın utanca, sevgiye, anlayışa ihtiyacı var kanımca.
(bkz: the pianist)
(bkz: Schindler s List)
(bkz: babam ve oğlum)
(bkz: The Green Mile)
(bkz: Forrest Gump)
(bkz: Schindler s List)
(bkz: babam ve oğlum)
(bkz: The Green Mile)
(bkz: Forrest Gump)
ayşe, elif ve zaynep. bir de arya var aklımda. game of thrones daki arya yüzünden. akıllı, erkek gibi, bıcır bıcır ya ondan.
hay maşallah erkeğidir. cesurdur. kelli felli hafif göbekli ve cevval türk erkeğidir.
boğmak istediğim insan. arkadaş ses yok. görüntü yok. kocaman kafası, minicik omuzları var. beyin yok. nasıl ünlü oluyor olum bu insanlar!?
yanlış önermedir. mhp kesinlikle akp karşıtı değildir. ne kadar eleştirseler de her zaman akpnin kurtarıcısı, oy çokluğu sağlayıcısı olmuşlardır.
(bkz: torba yasa)
ancak mhpnin de akp karşıtı olduğunu varsayarsak bunun sebebi birazcık halkı, ülkeyi düşünmelerindendir.
(bkz: torba yasa)
ancak mhpnin de akp karşıtı olduğunu varsayarsak bunun sebebi birazcık halkı, ülkeyi düşünmelerindendir.
boylu poslu kelli felli erkektir. evet.
dümdüz saçları olan bir insan olarak gerçekten ama gerçekten anlamadığım kızdır.
bir psikoloji değildir.