bugün
- dün arabama binen 185 lik iri yarı kız24
- diploma iptalini normal karşılamak17
- hırsız denildiğinde akla gelen ilk isim8
- esra erol da damadıyla kaçan kaynana11
- sarapci koalanın taksisine binmek11
- romantik bir öğle yemeği8
- yuvarlak kalçalı kadın8
- 6 ay sevişmeyen erkek otomatik olarak gay olur13
- yaptığınız en büyük ahlaksızlık10
- sözlük yazarlarına döner ısmarlar mısınız16
- ülkeyi soyarken atatürk maskesi takmak15
- hangi şirinler karakterisin16
- anın görüntüsü9
- önümüzdeki 1 sene için yatırım tavsiyesi9
- silivri neden soğuktur9
- kadın parasız erkeği sevmez8
- gina carano ve silvermist ikilisi8
- hırsızlık eko sistemi9
- başıboş köpek sorunu neden çözülmüyor12
- küresel ıkınma27
- trumpın cihattaki gazzelileri hicrete zorlaması16
- zeki bir insan olmanın kötü tarafı14
- targeted individuals12
- 13 nisan 2025 sivasspor fenerbahçe maçı19
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- götü güzele kaç yıl doyulmaz11
- arkadaşlar dua edin lütfen8
- eski ulu prensesi8
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler9
- en çok sevdiğiniz yeşilçam güzeli10
- büyük samsun mitingi24
- ömer halisdemiri sevip akp'ye düşman olmak8
- sözlük yazarlarının ruh hali8
- ödünç kitap vermek13
- emdirdim moru26
- artık medeni insanların dönemi başlıyor9
- kadının maaşı ne kadar olmalı12
- chatgpt11
- erol mütercimler9
- rüyada iremga menuet ve aykolik'i görmek10
- instagram daki aşırı güzel götlü kadının profili10
- güzellik merkezine giden erkekten olur mu21
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları16
- kocanızın maaşı ne kadar olmalı13
- bir kadında aradığınız kriterler17
- türk düşmanlarının atatürk'e de düşman olması11
- arkadaşlar buyrun çay hazır11
- karınızın giyimine karışır mısınız12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz14
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt21

entry'ler (263)
Manchester United formasını giymiş en yeteneksiz adamdır, her geçen gün de daha kötüye gidiyor, kimden ve nereden torpilli bilemiyorum ama bu sezon 20 maçta skor katkısı "sıfır", sabriyi koysan daha fazla katkı yapar, tez vakte göndermeli bu adamı, mal mal dolanmasın daha fazla ortalarda, neyse ki son 1 aydir sahalarda yok da, man utd takimi yükselişe geçti.
konumudur, bi tarafı dağ, bi tarafı deniz, yeşilliği bol gez gez bitiremediğin güzellikleridir Bursa'yı Bursa yapan. uludağ, dağ yolununun manzaraları, merkezin tarihi yapıları, mudanyanın denizi, trilyesi, kızık köyleri, şelaleleri, barajları...
Asusun yeni çıkardığı telefon modelidir, 256 GB hafızası, 8 Gb ramı, amoled ekranı ve 3 ayrı arka kamerası ile fark yaratacaktır diye düşünüyorum.
not: 23 mp'lik ana kamera yanındaki kameralardan biri hareket, biri de derinlik algısı içinmiş.
not: 23 mp'lik ana kamera yanındaki kameralardan biri hareket, biri de derinlik algısı içinmiş.
detaylıca izlenmemesi gereken videodur kendisi, zira insanın mesleğini sorgulayası geliyor.
Ekmel Bey'i seçimin maskotu haline getiren seçim sloganıdır... insanların birazda gülmeye ihtiyacı vardır tabi, bu nedenle yerli yerinde olmuş slogandır....
üyelik iptalinin olmadığı, hocam çakması yeni üniversiteli sitesi.
bir halı yıkamacısının halıyı defalarca yıkamasına ve kokunun bir türlü gitmediğini söylemesine sebep olan kokudur...
aynı koku bi mağazada çalışırken benim de başıma gelmiştir, ürünü hiç kullanmadığını söyleyen müşteriye bir türlü inanamamıştım nedense, çok ağır bi koku vardı ve kendisi bu kokuyu almadığını söylememişti... gerçekten var olan kokudur.
aynı koku bi mağazada çalışırken benim de başıma gelmiştir, ürünü hiç kullanmadığını söyleyen müşteriye bir türlü inanamamıştım nedense, çok ağır bi koku vardı ve kendisi bu kokuyu almadığını söylememişti... gerçekten var olan kokudur.
iyi proje, güzel, tamam eyvallah... Ama olmuyorsa zorlamayacaksın bi yerde. Açık ve net becerilememiş, çok kötü olmuş Ahmet Kaya'ya saygı albümü.
sıla-saki tabikide.
sevip, okşayınca büyümüyorsa penis değildir o, olsa olsa penisçiktir.
sılanın bugüne kadar ki en güzel şarkısı, gerçekten çok güzel yazmış ve yorumlamış. Ağzına yüreğine sağlık dedirtir ve tekrar tekrar dinlettirir kendini.
manchester united'ın transfer etmiş olduğu futbolcu.
sidikli doğuya, güzel batıya bakıyo olabilir.
nah var yalnızlığa çare der gibi ya. "bir yalan eksik, bi yalan fazla ne fark eder" diyip bi yalanda ben söyleyim demiştir gripin, ister inanın ister inanmayın.
mektubun içeriği, "gördüğün her karıya diklenme" olacaktır.
siktir çekilesidir.
en yakın kavşaktan dönün, ne gezilesi var ne görülesi.
rakı içen liselinin dramıdır, hala içtiği rakının tesirindedir kendisi, ne söylediğini bilmez.
eşsiz yorumlarıyla geceme eşlik eden grup, ne söylerse söylesin yakışıyor ağızlarına.
adını ilk defa konserine gitmeden 1-2 saat önce duyup, yüzünü ilk defa sahnede gördüm. ama dinledikçe önyargılarımın silinmesini sağlayabildi kendisi.
nazan öncelin gidelim buralardan şarkısınıda ayrı bi güzel söylemiştir.
nazan öncelin gidelim buralardan şarkısınıda ayrı bi güzel söylemiştir.