bugün
- reis deyince akla ilk gelen14
- larisalisa öldü mü11
- özlem zengin19
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
entry'ler (27)
Alerjik astımım var ve bugün sevgili doktorumun bana itina ile yazdığı ilaçtır kendisi. Yan etkileri okuyunca çok korktum. Nefes alamamaktansa bu korkuyu yaşamak daha iyi gibi geliyor. Polyanna mı oldum?
Hayat standartları eksilerde olan insanlardır. işletme okuyanlar o bar senin bu bar benim gezerken 1 hafta boyunca 45x50 cm'lik sandalyede bilgisayarda çizim modelleme kasan, maket yaparken ellerini parçalayan uhu kokusundan kafa yapan insanlardır. Bu insanlar çok değerlidir.
iç mimarlara sahip çıkalım.
iç mimarlara sahip çıkalım.
Dumura uğratır. Sakinleşmenin ardından verilen tepki çok önemlidir.
Sözlükte filtreleme istiyorum. Beyni olmayanlar çıkarılsın.
Kesinlikle izlenilmesi gereken filmler listesinde ilk 10'da diyeceğim filmlerler.
23 yaşıma kadar aşka inanmadım. Kimse kimseyi salt bi duyguyla sevemezdi. Her zaman bi çıkar ilişkisi vardır çünkü ikili ilişkilerde. Sömürüyoruz duyguları.
Flört aşamasındaki heyecan iyi geliyor. Ay ben aşık oldum diyiveriyorlar. Madem bahsedilen aşk bu kadar yüce, kocaman duygular yığını, nasıl olur da ağızdan çıkması bu kadar basitleşebilir?
Hala aşka inanmıyorum. Ama son zamanlarda içimde çok büyük bir acı var. Yanındayken özlemek kadar aptal bir his yaşıyorum. Mesaj atmıyor diye kendimi üzüp mesaj attı diye ağlıyorum. Göz kenarındaki kırışıklıkları okşamak istiyorum bazen. Onu düşünerek uyanıyorum, onu düşünerek uyuyakalıyorum. Konuşurken heyecanlanıyorum. Nabzı N.Ş.A 55-57 atan ben onunla ilgili birşey düşünürken kalbimin yerinden fırlayacağını hissedip elimi göğsümün üstüne bastırıyorum. Cümlelerimin sonunu sonuca bağlayamıyorum şuan. Çünkü az önce evimden çıkıp giderken kapıyı kapatmamla salya sümük ağlamaya başladım. Ama bir soru bırakmak istiyorum bu entry'nin sonuna.
Aşk değil de ne?
Flört aşamasındaki heyecan iyi geliyor. Ay ben aşık oldum diyiveriyorlar. Madem bahsedilen aşk bu kadar yüce, kocaman duygular yığını, nasıl olur da ağızdan çıkması bu kadar basitleşebilir?
Hala aşka inanmıyorum. Ama son zamanlarda içimde çok büyük bir acı var. Yanındayken özlemek kadar aptal bir his yaşıyorum. Mesaj atmıyor diye kendimi üzüp mesaj attı diye ağlıyorum. Göz kenarındaki kırışıklıkları okşamak istiyorum bazen. Onu düşünerek uyanıyorum, onu düşünerek uyuyakalıyorum. Konuşurken heyecanlanıyorum. Nabzı N.Ş.A 55-57 atan ben onunla ilgili birşey düşünürken kalbimin yerinden fırlayacağını hissedip elimi göğsümün üstüne bastırıyorum. Cümlelerimin sonunu sonuca bağlayamıyorum şuan. Çünkü az önce evimden çıkıp giderken kapıyı kapatmamla salya sümük ağlamaya başladım. Ama bir soru bırakmak istiyorum bu entry'nin sonuna.
Aşk değil de ne?
Allah boy vermiş gerisini koyvermiş, der annem.
Erdoğan'ı sevmeyip ülkeyi mi terk edelim. Ne saçmalıyorsunuz ya.
ikna etmeye çalışmak.
Sebebini anlayamadığım durumdur.
Yeni bir ilişki illa kısıtlamalar getirmek zorunda mıdır? Aslında yeni bir sevgili olarak bakılmamalı duruma. Hayatına yeni birini katıp onunla tanışmak da güzel birşeydir. Paylaşımlarda bulunursun, kısıtlama yoktur, bazen o gülümserken gözlerinin yanındaki kırışıklığa hapsolmak istersin.
Gerçekten "yaralarımı sarmadan seninle görüşemem" demek yanlış değil midir? Yaraları sarmak zorunda mıyız? Belki de sadece yaraları olan birinin koltuk değneği olmak istiyoruzdur. Onun yerlerde sürünüp yok oluşunu izlemektense ayağa kalmasına yardımcı olmak değil midir gerçek sevgi?
Yeni bir ilişki illa kısıtlamalar getirmek zorunda mıdır? Aslında yeni bir sevgili olarak bakılmamalı duruma. Hayatına yeni birini katıp onunla tanışmak da güzel birşeydir. Paylaşımlarda bulunursun, kısıtlama yoktur, bazen o gülümserken gözlerinin yanındaki kırışıklığa hapsolmak istersin.
Gerçekten "yaralarımı sarmadan seninle görüşemem" demek yanlış değil midir? Yaraları sarmak zorunda mıyız? Belki de sadece yaraları olan birinin koltuk değneği olmak istiyoruzdur. Onun yerlerde sürünüp yok oluşunu izlemektense ayağa kalmasına yardımcı olmak değil midir gerçek sevgi?
Yalnızlık.
Trabzon hasırı varken ne demek 15 bilezik. Hobi olarak yine bilezik alın ama hasır set olmadan olmaz. 7 sıralı.
Beyninizi saran örümcek ağından mütevellit yargılamayla ve Kemalizmin felsefesini anlatmaya çalışmayacağım.
Üzdü yazar bu cahilce tavırlar.
Üzdü yazar bu cahilce tavırlar.
Ama liyat diye yazılması gereken harfler bütünü.
Asansörde biraz vakit geçirmek istediğini belirt.
Fringe.
Bir zaman sonra ölenleri neden yeniden yaşatmıyoruz ya Walter yapıyo ama, demeye başlıyorsun.
Bir zaman sonra ölenleri neden yeniden yaşatmıyoruz ya Walter yapıyo ama, demeye başlıyorsun.
Naz yapan erkek iticiliği.
Üniversite yıllarında oldukça keyiflidir, birlikte yer içersin, birbirinizin derdi dermanı olursunuz. Ancak gerçekçiliğine ve devamlılığına pek inanamadığım bir arkadaşlık türüdür.
Buluştuğumuzda eski günlerden konuşmaktan asla sıkılmadığım, hayatımın sonuna kadar koluma takıp götürmek istediğim kemik çevremin temelidir.