bugün

entry'ler (27)

avamys

Alerjik astımım var ve bugün sevgili doktorumun bana itina ile yazdığı ilaçtır kendisi. Yan etkileri okuyunca çok korktum. Nefes alamamaktansa bu korkuyu yaşamak daha iyi gibi geliyor. Polyanna mı oldum?

iç mimarlık okuyan yazarlar

Hayat standartları eksilerde olan insanlardır. işletme okuyanlar o bar senin bu bar benim gezerken 1 hafta boyunca 45x50 cm'lik sandalyede bilgisayarda çizim modelleme kasan, maket yaparken ellerini parçalayan uhu kokusundan kafa yapan insanlardır. Bu insanlar çok değerlidir.

iç mimarlara sahip çıkalım.

sevgilinin telefonunda karşı cinsten mesaj bulmak

Dumura uğratır. Sakinleşmenin ardından verilen tepki çok önemlidir.

sözlükte kız istemiyorum

Sözlükte filtreleme istiyorum. Beyni olmayanlar çıkarılsın.

rain man

Kesinlikle izlenilmesi gereken filmler listesinde ilk 10'da diyeceğim filmlerler.

bana göre aşk

23 yaşıma kadar aşka inanmadım. Kimse kimseyi salt bi duyguyla sevemezdi. Her zaman bi çıkar ilişkisi vardır çünkü ikili ilişkilerde. Sömürüyoruz duyguları.
Flört aşamasındaki heyecan iyi geliyor. Ay ben aşık oldum diyiveriyorlar. Madem bahsedilen aşk bu kadar yüce, kocaman duygular yığını, nasıl olur da ağızdan çıkması bu kadar basitleşebilir?
Hala aşka inanmıyorum. Ama son zamanlarda içimde çok büyük bir acı var. Yanındayken özlemek kadar aptal bir his yaşıyorum. Mesaj atmıyor diye kendimi üzüp mesaj attı diye ağlıyorum. Göz kenarındaki kırışıklıkları okşamak istiyorum bazen. Onu düşünerek uyanıyorum, onu düşünerek uyuyakalıyorum. Konuşurken heyecanlanıyorum. Nabzı N.Ş.A 55-57 atan ben onunla ilgili birşey düşünürken kalbimin yerinden fırlayacağını hissedip elimi göğsümün üstüne bastırıyorum. Cümlelerimin sonunu sonuca bağlayamıyorum şuan. Çünkü az önce evimden çıkıp giderken kapıyı kapatmamla salya sümük ağlamaya başladım. Ama bir soru bırakmak istiyorum bu entry'nin sonuna.

Aşk değil de ne?

boyu 180 cm den kısa olanlar sözlükten çıksın

Allah boy vermiş gerisini koyvermiş, der annem.

tayyip erdoğan ı beğenmeyip ülkesinde yaşamak

Erdoğan'ı sevmeyip ülkeyi mi terk edelim. Ne saçmalıyorsunuz ya.

sözlük yazarlarının en sevmediği huyları

ikna etmeye çalışmak.

yeni bir ilişki istememek

Sebebini anlayamadığım durumdur.
Yeni bir ilişki illa kısıtlamalar getirmek zorunda mıdır? Aslında yeni bir sevgili olarak bakılmamalı duruma. Hayatına yeni birini katıp onunla tanışmak da güzel birşeydir. Paylaşımlarda bulunursun, kısıtlama yoktur, bazen o gülümserken gözlerinin yanındaki kırışıklığa hapsolmak istersin.
Gerçekten "yaralarımı sarmadan seninle görüşemem" demek yanlış değil midir? Yaraları sarmak zorunda mıyız? Belki de sadece yaraları olan birinin koltuk değneği olmak istiyoruzdur. Onun yerlerde sürünüp yok oluşunu izlemektense ayağa kalmasına yardımcı olmak değil midir gerçek sevgi?

uyku kaçıran şeyler

Yalnızlık.

evlenirken 15 bilezik isteyen kız tarafı

Trabzon hasırı varken ne demek 15 bilezik. Hobi olarak yine bilezik alın ama hasır set olmadan olmaz. 7 sıralı.

kemalizm ülkenin üzerine çöken en büyük kabustur

Beyninizi saran örümcek ağından mütevellit yargılamayla ve Kemalizmin felsefesini anlatmaya çalışmayacağım.

Üzdü yazar bu cahilce tavırlar.

amaliyat

Ama liyat diye yazılması gereken harfler bütünü.

sözlük yazarlarının saatlerinin markası

Lacoste.

bir kıza nasıl çıkma teklifi edersin

Asansörde biraz vakit geçirmek istediğini belirt.

zeka kokan diziler

Fringe.

Bir zaman sonra ölenleri neden yeniden yaşatmıyoruz ya Walter yapıyo ama, demeye başlıyorsun.

ilgi gösterilen kızı takmamaya başlamak

Naz yapan erkek iticiliği.

üniversite arkadaşlığı

Üniversite yıllarında oldukça keyiflidir, birlikte yer içersin, birbirinizin derdi dermanı olursunuz. Ancak gerçekçiliğine ve devamlılığına pek inanamadığım bir arkadaşlık türüdür.

lise arkadaşlığı

Buluştuğumuzda eski günlerden konuşmaktan asla sıkılmadığım, hayatımın sonuna kadar koluma takıp götürmek istediğim kemik çevremin temelidir.