bugün

entry'ler (13)

gecenin filmi

Return of the living death 2.1989 yılında çevrilmiş ama çok sağlam filmdir tavsiye ederim.

ata demirer

Kendi kendiyle rahatça dalgasını geçebilen üst seviyede bir komedyen, ses sanatçısı, aktör, müzisyen, stand-up'çı.

an itibariyle kalan şarj yüzdeleri

An itibariyle yüzde 42, sabaha daha çok var ama.

hamster

Başkalarının ne gördüğünü bilemiyorum, lakin kusura bakmayın ama ben o hayvana baktığımda sadece kuyruksuz bir fare görüyorum.

sözlük yazarlarının şu anki istekleri

iyi bir yazar olup, fırsat buldukça yılmadan yorulmadan vatana millete faydalı entryler girmek.

cennete gitmek istemek ama ölümden korkmak

Yaman bir çelişkidir, derin düşünüp fazlaca kafaya takanlar için hafiften kafayı sıyırmanın arifesi olabilir.

doktor vs temizlik işçisi

Bu kıyaslama hatalıdır, hayatta işini tam ve doğru yaparak herkes eşit öneme sahiptir.

türk kahvesi

iyi yapıldığında çok faydalı ve rahatlatıcı olduğu kabul edilen, kültürümüzün bir parçası olmuş, deyim ve atasözlerimize girmiş
içecek.

en zahmetli işler

Tıkanan kanalizasyonları açmaya giden belediye kanalizasyon ekibinin işidir.

oral seks yaptıktan sonra yemek yiyen kız

iş başka dostluk başka tarzında bir yaklaşım tarzına sahip arkadaştır.

çok şişkoyum diyen zayıf kız

Genç kızlarda özellikle ergenlerde sıkça görülen bir çeşit kendini aynada olduğundan daha kilolu görme ve kendini beğenememe hastalığıdır.

eşine avrat diyen erkek

Kadına avrat demesinden hareketle geleneksel değerlere bağlı bir kırsal kesim insanı olduğu ve toprak işleriyle yada bedene dayalı işlerle ilgilendiği düşünülebilir.

en çaresiz anlar

Tam tuvaletteyken ısrarla kapının zilinin çalması.