bugün
- nervio'nun estetikli burnuna yumruk atmak10
- özgür özel27
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- nervio14
- kent lokantalarinı kapatan kayyum15
- güzel kızların ortak özellikleri10
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- oy kullanmak için yeterlilik testi10
- anın görüntüsü9
- true için saraçhaneye gidiyoruz8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu41
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- saraçhane13
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- espresso lab9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız11
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız24
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11

entry'ler (42)
saçma bana göre. dini öğrenmek istiyorsanız camiye gidin.
bu mümkün değil.
1.71 boyum
inş Ankara daha güzel olur.
o değilde parkın açılışını yapamadı. komedi.
hala şüpheniz mi var gitmemesi konusunda:)
valla bence revizeler iyi oluyor. hatta başkanlıklar kısa sürede olmalı. gelen gideni aratmasında gerçekten.
kardeşlerim ön yargılı davranmayın. onlarda bizim kardeşlerimiz, yemeklerini yiyin. evlerine gidin sohbet edin. komşuluk edin. bence ayrım yapmayın.
melih gökçek sonunda gidiyor.
maalesef para para para. nikahta keramet vardır aşık olurum nede olsa diyen kızlar. mutluda oluyorlar para sağolsun.
günaydın. erken kalkmayı sevmeyenlere
çok küçüktüm. bir avm içinde kayboldum. bir kadın geldi, korkudan üzerine tükürdüm. sonra bir köşede ağladım. annemler buldu neyseki. onlarda çok korkmuşlar
evet sgk da beklediğimiz sıralar sona erdi. randevu sistemi geldi. karne denilen saçma sistemleri unuttuk. paramız yetmeyince alamadığımız ilaçlarıda. evet evet imf olan borçlarımızıda unuttuk. evet saygınlığı olan bir ülke de değildik bunları da unuttuk. her şey yol ve köprülerden ibaret değildi elbet. ama bir çok şeyide görmezden gelemeyiz doğrusu.
bu ülkeye çok şey kattı. mesela chpye bakıyorum keşke güçlü bir muhalefet olsa. bu ülkenin en büyük kaybının bu olduğunu düşünüyorum. bakıyorum hdp ile kolkola, bakıyorum saçma sapan şeyleri eleştirmiş. hayır diyorum olmaz gerçekten olmaz. sgk batıran adamdan ne olur diyorum. biraz mantık. şuanda bu ülkenin iyi yerlere gelmesi bunun için uğraşlar maalesef beğenmeseniz de AKP den çıkıyor arkadaşlar.
bu ülkeye çok şey kattı. mesela chpye bakıyorum keşke güçlü bir muhalefet olsa. bu ülkenin en büyük kaybının bu olduğunu düşünüyorum. bakıyorum hdp ile kolkola, bakıyorum saçma sapan şeyleri eleştirmiş. hayır diyorum olmaz gerçekten olmaz. sgk batıran adamdan ne olur diyorum. biraz mantık. şuanda bu ülkenin iyi yerlere gelmesi bunun için uğraşlar maalesef beğenmeseniz de AKP den çıkıyor arkadaşlar.
herkes duyunca aaa sen akrep misin sen şimdi çok fenasındır bakışlarından kurtulmak istiyorum. evet birde erkeklerin aaa akrepsen iyi seks yaparsın bakışından da. akrep zeki kararlı güçlü deneyimli çok fazla kuşkucudur. bu özelliklerinden konuşsak daha iyi olur. utanıyorum
türkiye'nin güvenliği açısından buradaki insanların oraya gitmesi durduruldu. olayı farklı açılara çekmeyin.
sadakat ister. sadakat önemli yiğen
140 yaptım. arabanın arkası bir sağ bir sol. aracım naylon gibi olduğu için.
yalancı erkekler. birde yalan söyledikten sonra pişkin pişkin üste çıkmaları yok mu!
alişan iran erkeği gibi durmasına rağmen iran kadınlarının sempati duymasına hayret ediyorum.
akrep burcu olmak.