bugün

entry'ler (76)

sevgilinin dini inancının zayıf olması

kurban ayının ibadet mi hayvan katliamı mı klişesinden uzak durunuz ne de olsa bayram sabahı eti daha dinlendirmeden kahvaltıda kavurma yapacaksınız ...

2050 yılında gazete manşetleri

Türkiye 2050 yılı itibariyle %3 büyüme gösterdi .

bira göbeği olan travesti

Bira göbeği olan travestidir .

sözlük yazarlarının en çok izlediği filmler

Trainspotting .

ıssız dağda bir gece

ıssız dağda bir gece geçiren yazarın anıları .

melankoliden nasıl çıkılır

melankoliden kurtulma yollarını araştıran başlık .

sözlük yazarlarının itirafları

Aralıklarla bu başlığa entry giriyorum .

hap kafası

Nasıl böyle bir başlık bu zamana kadar açılmamış sorularını akla getiren entry leri merak ettiğim başlık .
not : Torbacı değilim .

beden işçileri suriyeliler

Akdeniz bölgesinde özellikle adana ve mersinde sık sık karşılaşılan durum en yakın zamanda inşallah giderler .

atatürk ün bir gecede halkı cahil bırakması

Eğer kastedilen harf inkılabı ise o tarihlerde kaynaklarda geçen Osmanlıda ki okuma yazma oranı %12 - %16 cahillik zaten var bu yüzden" bu milleti s.ken yaranır "sözünü akla getiren başlık .

cumhurbaşkanı adayı kim olsun anketi

Yok Cengiz Kurtoğlu .

entellerin ortak özellikleri

Bütün entryleri okudum müthiş tespitler var üzerine eklenicek bir şey kalmamış resmen fakat herkes de belli dönemlerinde bu yoldan geçmiş ..

ömer aşık vs mehmet okur

Kariyer olarak böyle bir kıyaslama yapmak ömer aşık için çok erken ama ilgilendiğim kadarıyla mehmet okurun 5 numarada dış atış avantajı var.

500 tl ye sıfır galaxy s4 almak

1 ay önce denk geldiğim bir radyo programında da 259 liraya satılıyordu . Bana hiç tekin gelmiyor . Verginizi verin delikanlı olun lan !!

dumana vurmadan duman ı anlamamak

Hani yok mu bi şeyler? sorusunu akıllara getiren başlık.

chp ye iktidar olabilmesi için tüyolar

iktidar partisine oynamaması ağız dalaşına girmemesi muhalif parti olarak halkı bilinçlendirmesi vs ...

alışkanlık hale gelen sevgiliden ayrılmak

Zor bir eylemdir yerine başkasımı getirilmelidir yoksa rahat 1 sene kahrımı çekilmelidir tam bir karasızlık çemberinde kalınası durum yardım !

9 nesilin suskunluğu

Dokuzuncu nesil yazarların başlık ve entry girmemesi .

100 kendiniz olun

matthew kelly'in kitabı ABD başta olmak üzere tüm dünyada en çok satanlar listelerinde yer alan kişisel gelişim kitabı .

atatürk ün maaşı

Ülkenin tartışılması gereken o kadar başlığı varken bu başlığı açarak neyi ıspatlıyosun yani sevmiyelim mi bize bu toprakları arkadaşlarıyla omuz omuza savaşarak bağışlayan atamızı ya da ne yazmamazı istiyosun aslı astarı olmayan habere yorum olarak onca reform yapan bize şu an sahiplendiğimiz milli bayramları yaşatan düşüncesiyle hala yaşayan yaşatılan ulu önderin rahmetlinin cebindeki parayı hesaplıyarak neyi kanıtlıyosun senin anlıyacağın dilde arkadaşım günah işliyosun hepimizin vefa borcu olan teşekkür etmemiz gereken dua etmemiz gereken bir insanın maaşının yanlı saçma sapan bir gazetenin haberine göre yargılayarak küçülüyorsun bir kez daha Atatürke olan inanacımızın ne kadar doğru olduğunu gösterdiğin için ben şahsım adına sana teşekkürü borç bilirim ...