bugün
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim12
- klarnet calan sarapci koala 615
- manyak olmaya karar verdim12
- sahurdayız uludağ sözlük14
- anın görüntüsü13
- gecenin şiiri9
- ramazan günü sokakta sigara içen insan13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- suriyede linç edilen alevi11
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- perva sozlük9
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- küresel ıkınma18
- v a m p i r o v10
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları9
- rüzgar esse cehape demek9
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek8
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- bu yaz hayata geçirilecek planlar22
- targeted individuals12
- türk rock müziği13
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10
- bir sözlük kadını ile kahve içmek11
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz8
- en güzel yaş18
- kola vs ayran10
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- yazarların son yaptığı yemek11
- hayattan sıkılmak20
- the merich10
- en çok gıdık aldığın bölge11
- kızlar kıllı erkekleri sever mi23

entry'ler (32)
Sağlık alanında eğitim alıp,bu eğitimi mezun olunca uygulayabilecek yazarlarımızdır.
Evdeyken ve ya dışardayken işlerimizi kolaylaştıran,gün içinde bize kolaylık sağlayan eşyadır.
Kitap okumayı seven,zeki kültürlü özelliklere sahip bir kızsa zaten yeterince güzeldir.
Değerli sözlük yazarlarımız eğer bir kitap yazsalardı türü ve konusu ne olurdu?düşüncelerini içeren başlıktır.
Hızlı ve tırrek:bagcılar drift
Üniversitelilerin bir kısmının yaşadığı histir.Bir kısmı ise bütünleme derdine düşüyor. Bu his üzerindeki tüm yükün,yorgunluğun finaller bitiminden 10 dk sonra birden atılmasıyla gelen histir.
Bilinç yaşadığımız tecrübeyle oluşur.Kişinin bilinci oturmuşsa eğer,bulunduğu yaşta da cok büyük işler basarır.Bu kişi 10 yaşına dönerse yaptığı tüm hataların bir çizelgesini çıkarır ve daha da öteye giderek bir de 10 yaşındaki başarılı bir kişiyle empati yapar.Bu kişi gercekten iyi bir donanıma sahip bir kişi olur ve her yerde farkını ortaya koyar.Ama unutmaması gereken tek sey 10 yaşına döndükten sonraki çevresini nasıl secmesi gerektiği.
Çocukken oynayıpta aklımızdan hala çıkamayan oyunlardır.Şimdi o oyunu görsem ne duygulanırdım be dedirten oyunlardır.
Anılarrrr...anılarrrrr..şimdi gözümde canlandılar.Ağlıcam .
Kaybetmek güzeldir,hatandan ders cıkarabilirsen
Ilk önce ilham olmalı,sen ne kadar duygu barındırsanda o duygular kendiliğinden kağıda geçemez,yazdığının şiir olmaya layık olabilmesi için de o duyguyu tatman lazım,hiç aşık olmayan birinden aşk şiiri yazmasını bekleyemezsin
Bunlar hep sınav korkusu,hangimizin başına gelmedi ki.
Kişi kitabı sosyal bir çevrede okuyorsa bu güzel bir aktivitedie.Ancak elinde kitap olmayıp ya dün kitabın şu sayfasındaydım şu kadar sayfa okudum,sizin gibi boş boş işler yapmadım,ben kitap okuyorum yaaa gibi cümleler kuruyorsa derhal bulunduğu ortamdan uzaklaşılmalıdır.
Gece 12 de sürdüğüm zamanlar oldu.Kesinlikle kask takılmalı ve aydınlatıcı fenerler kullanılmalı.Gercekten yaz aylarında yapılması gereken bir aktivite.Geceleyin bisikletin hızıyla icine gecen mayhoş rüzgar güzel bir his verir.
Bazen insan dayanamaz ve dikkatini çeken bir başlığa girer.Sonra başlık baya hoşuna gider ve entryleri sırayla okur.Bu onun iştahını iyice kabartır.Ben de bir şey yazmalıyım der.Ilk başta kısa bir şey yazacagını zanneder.Bir bakmış 3 cümleyi geçmiş ve dayanamayıp klavyeden dökülen harflerden oluşan kelimelerden cümlelerin türedikçe türediğini görür.En sonunda uzun uzun yazdığının farkına varır ve derin bir nefes alır.
Ilber Ortaylı olabilirdi.Ondan öğrenmem gereken güzel bilgiler olduğuna eminim.Aklımın bir köşesinde de güzel tarihi sorular var.fakat tek bi korkum var o da bana cahil deyip azarlama ihtimali.Olsun ben o olaya kendimi hazırladım.Yeter ki kültürümüz artsın.
Pişman olduktan sonra düzeltme imkanın varsa bu seni mutlu edenn bir tecrübe olur ama iş işten geçtiyse o pişmanlık senin hayatın boyunca bir kara leken olarak kalacaktır.
Odası temiz olabilir,fakat dağınık olmayacağının garantisini kimse veremez.
Eğer kişi hatasını anlayıp özür diliyorsa bi bir erdemdir.Fakat zoraki olarak özür diliyorsa bu bir acizliktir.
Yol bisikleti kullanılıyorsa kesinlikle takılmalıdır.O ince tekerde her an her şey başına gelebilir.