bugün
- rodonit10
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı9
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan12
- şinasi yurtsever10
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni13
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz16
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8

entry'ler (57)
Egoizm kelimesinin eş anlamlısı.
Josef Stalin isimli pisliğin yarattığı ideolojidir.
24 saat x 365 gün = 8760 saattir
8760 saat x 80 yıl = 700.800 saattir
Yani 80 yıllık bir insanın ömrü sadece ama sadece 700.800 saattir. Bu sürenin hiç azımsanmayacak bir kısmı uyumakla, yemekle ve sıçmakla harcanır. Yani hayatınızın kıymetini bilin ve doğru düzgün bir şekilde özgürce yaşayın. En nihayetinde hepimiz bir gün yok olacağız.
8760 saat x 80 yıl = 700.800 saattir
Yani 80 yıllık bir insanın ömrü sadece ama sadece 700.800 saattir. Bu sürenin hiç azımsanmayacak bir kısmı uyumakla, yemekle ve sıçmakla harcanır. Yani hayatınızın kıymetini bilin ve doğru düzgün bir şekilde özgürce yaşayın. En nihayetinde hepimiz bir gün yok olacağız.
Akılda kalıcı, düşündürücü ve çok akıllıca bir şekilde dinleri sorgulayan bir YouTube kanalı.
Bilimin felsefeye, felsefenin de bilime ihtiyacı olduğunu savunan Amerikalı filozof. En beğendiğim modern filozoflardan birisidir bu arada.
Ülkenin çivisi zaten çıkıktı. Şimdide o çıkmış çiviyi parçalıyorlar. Tüm olay o çocuğun Lütfen ölme anne demesi şeklinde özetlenebilir. https://www.youtube.com/watch?v=FdJB4hhxUj4
Modern piyade tüfeklerinin atasıdır.
"dünyanın hiçbir yerinde hiçbir sosyal demokrat ırkçı söylemler içerisinde olamaz. tüm sosyal demokratlar hümanisttir, evrenselcidir, azınlık haklarının bekçisidir, askeri müdahalelere karşı tavır alır. onlar faşist olamazlar. “
-modernizm postu serdi (Ekşi Sözlük)
-modernizm postu serdi (Ekşi Sözlük)
Bir an evvel Türkiye'ninde geçmesi gereken ordu çeşidi.
Uzak doğululara söylenen ırkçı bir söylemdir.
Efe Aydal'ın yapmış olduğu 4 bölümlük video serisidir. ilk 3 bölüm harika ve hatta mükemmel iken dördüncü bölüm tamamen bir saçmalıktan ibarettir. Ve hatta Efe Aydal'a olan tüm saygımı kaybettirmiş üstüne üstlük de Efe Aydal'ın açık açık Faşizm'i milliyetçilik adı altında sunması ve ondan sonrada bu dediklerim tamamen gerçektir ve eğer benden farklı düşünüyorsanız siz bir salaksınızdır mesajı ile Efe Aydal'ın ne kadar kötü ve pis bir insan olduğunu gözler önüne sermiştir. Bu arada aynı benim gibi düşünen bir ekşi'cin yazısını da eklemek istiyorum.
Diğer üç videodan farklı olarak bu videoda bilimsel bulgular ve belgeler yerine daha çok "bu böyledir, inanmayan gidip araştırsın" gibi sığ argümanlara başvurmuştur. Efe Aydal, videoda harika bir konu işlemiş. ancak maalesef videoda şikayet ettiği her bir şeyi yine kendisi, aynı videoda, defalarca yapmaktadır. Örneğin, aşağıdaki söylemler, eğer belgelere ve bulgulara dayandırılmazsa, dinciler, solcular, ateistler, kemalistler ve daha birçok topluluğa söylenebilir ve eşit derecede doğrudur. kısaca, olmamış iştir. nerede kırmızı hap 2: uyuşturucu ve hayat, orada anlatılan etkiler, tane tane açıklanan bilimsel bulgular, nerede bu videodaki "ben tabi ki de en doğrusunu biliyorum. eğer bana inanmazsan cahilsin, seninle işim olmaz. bana inananlar, doğru yoldasınız, devam" üslubu. kendisiyle iletişime geçmeye çalıştım, tabi ki sallamadı. özellikle mizah dergileriyle ilgili söylediği şeyler tam bir akp'li ağzıyla kurulmuş cümleler. insanlara "bakın siz bunu yapıyorsunuz, onlar da yapıyor. o zaman siz onlar gibisiniz" demeyi biliyor, ancak muhafazakar kesimin nefret ettiği leman, penguen, uykusuz gibi dergilere de o muhafazakar kesimin ağzıyla saldırmaktan geri durmuyor.
-a book on c
Diğer üç videodan farklı olarak bu videoda bilimsel bulgular ve belgeler yerine daha çok "bu böyledir, inanmayan gidip araştırsın" gibi sığ argümanlara başvurmuştur. Efe Aydal, videoda harika bir konu işlemiş. ancak maalesef videoda şikayet ettiği her bir şeyi yine kendisi, aynı videoda, defalarca yapmaktadır. Örneğin, aşağıdaki söylemler, eğer belgelere ve bulgulara dayandırılmazsa, dinciler, solcular, ateistler, kemalistler ve daha birçok topluluğa söylenebilir ve eşit derecede doğrudur. kısaca, olmamış iştir. nerede kırmızı hap 2: uyuşturucu ve hayat, orada anlatılan etkiler, tane tane açıklanan bilimsel bulgular, nerede bu videodaki "ben tabi ki de en doğrusunu biliyorum. eğer bana inanmazsan cahilsin, seninle işim olmaz. bana inananlar, doğru yoldasınız, devam" üslubu. kendisiyle iletişime geçmeye çalıştım, tabi ki sallamadı. özellikle mizah dergileriyle ilgili söylediği şeyler tam bir akp'li ağzıyla kurulmuş cümleler. insanlara "bakın siz bunu yapıyorsunuz, onlar da yapıyor. o zaman siz onlar gibisiniz" demeyi biliyor, ancak muhafazakar kesimin nefret ettiği leman, penguen, uykusuz gibi dergilere de o muhafazakar kesimin ağzıyla saldırmaktan geri durmuyor.
-a book on c
ırkçı, milliyetçi, cinsiyetçi, liberalist ve faşist olan kötü bir insandır.
ilginç bir istekmiş.
ırkçı, milliyetçi, cinsiyetçi, liberalist ve faşist olan kötü bir insandır.
Küba veya Finlandiya
1. Çocukken kirli çorap koklamayı severdim.
2. Bir gün tamamen salak olduğumdan ötürü bir buket papatya yedim.
3. Eskiden inci sözlük yazarıydım.
4. Komşularım evlerinde olmadıkları ve bende yalnız olduğum zaman kendi kendime konuşuyorum.
5. Hentai izliyorum.
6. Bir gün tüm milletlerin ve devletlerin birleşip HumanLand'i yani tek ve büyük bir ulusu kuracaklarını ve tüm sınırların kalkacağına inanıyorum.
7. Bir keresinde elim azcık kesilmişti ve elimin kesilmesi sonucu elde ettiğim kanı A4 kağıdına resim yapmak için kullandım ve o kanlı resmi arkadaşıma 3TL'ye sattım.
2. Bir gün tamamen salak olduğumdan ötürü bir buket papatya yedim.
3. Eskiden inci sözlük yazarıydım.
4. Komşularım evlerinde olmadıkları ve bende yalnız olduğum zaman kendi kendime konuşuyorum.
5. Hentai izliyorum.
6. Bir gün tüm milletlerin ve devletlerin birleşip HumanLand'i yani tek ve büyük bir ulusu kuracaklarını ve tüm sınırların kalkacağına inanıyorum.
7. Bir keresinde elim azcık kesilmişti ve elimin kesilmesi sonucu elde ettiğim kanı A4 kağıdına resim yapmak için kullandım ve o kanlı resmi arkadaşıma 3TL'ye sattım.
tarihte büyük insanlara her daim heykeller yapılmıştır. Atatürk'de büyük bir insan olduğundan heykelleri yapılıyor. Bu olay bu kadar basit aslında.
Her tipte insanın olduğu ekşi sözlükten daha iyi bir sayfa tasarımına sahip olan ve üyesi olduğum web sitesi.
Aranızda kan bağı olmasa sokakta yüzünüze tükürecek insanlar olmaları. (Hepsi değil ve herkesin değil tabi kide.)
Bela kelimesinin eş anlamlısıdır resmen.