bugün
- arapları seviniz diyen peygamber18
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek9
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı11
- reelbokkafa9
- türksüz türkiye hayali16
- ormanda kaybolan kadın11
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- pandela11
- aşk meşk işlerinin sonlanması16
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- sahurdayız uludağ sözlük27
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması13
- galatasaray8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav16
- arapları sevme nedenleri9
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı8
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- anın görüntüsü16
- iyi geceler9
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- erkeklerin depresyona girmemesi11
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın10
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- türklerin aptal olduğu gerçeği8
- prezervatif önerileri11
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- iftar after parti13
- abır geri döndü10
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi9
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- ahmet beyin beyaz bareti8
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- iş arkadaşları11
- kafe açma fikri11
- çalıyor ama çalışıyor denilen iktidar hangisidir15
- teörörist demirtaşın karısıyla sikiş izni32
- 2 yıllıktan 4 yıllık okula nasıl geçiş bu49
- iftar çadırı10
- galatasaray lisesi21
- bir yangında karını mı ananı mı kurtarırsınız8
- yanlışlıkla 4 tencere kavurma yemek orucu bozar mı8
- programcı yazarlara uygun oyunlar öner17
- yay burcu erkeği13

entry'ler (61)
Onur Ünlü filmidir .
--spoiler--
Radikal'de yayınlanan röportajında ;
Seneye "Sen Aydınlatırsın Geceyi" ; diye bir film çekmeyi düşünüyorum. Bütün karakterlerin süper özelliklerinin olduğu bir film. Bir kasabada geçen sıkıcı bir film .
demiştir .Süper kahramanlar ve kasaba hayatının iç içe olduğu bir hikayenin,nasıl sıkıcı bir filme dönüşeceğini merakla bekletendir .
--spoiler--
--spoiler--
Radikal'de yayınlanan röportajında ;
Seneye "Sen Aydınlatırsın Geceyi" ; diye bir film çekmeyi düşünüyorum. Bütün karakterlerin süper özelliklerinin olduğu bir film. Bir kasabada geçen sıkıcı bir film .
demiştir .Süper kahramanlar ve kasaba hayatının iç içe olduğu bir hikayenin,nasıl sıkıcı bir filme dönüşeceğini merakla bekletendir .
--spoiler--
Chuck'ın 5.sezon 1.bölüm çevirisini gözlerim divxplanet'te,elim f5'te bekletendir...
girdikleri entrylere bakılınca çoğu 25+ yazardan daha fazla pr sağlayan genç,abazan,entel,kültürlü,kültürsüz yahut fırlama yazar gurubunun zaman zaman yaptığı iştir...
Çok kahveye gittiğindenmidir,yoksa sokaklarda gece gündüz malzeme topladığındanmıdır bilinmez bizi bize anlatmakta usta olduğunu düşündüğüm komedyen...bir recep ivedik kadar yüzeysel değil,bir cem yılmaz ayarında ince yerlere temas etmeyen,durum ve olay arasında değişik bir çizgi yakalamış jest,mimik insanı...
-şimdi yazar bey siz bizi biraz şey gördünüz ama,biz de BKM çocuğuyuz anlatabiliyomuyum ?
-şimdi yazar bey siz bizi biraz şey gördünüz ama,biz de BKM çocuğuyuz anlatabiliyomuyum ?
Öncelikle sakin olun.O tercih formunu yavaşça yere bırakın.Şimdi üzerine benzin dökün ve yakın!
Olmadıysa bir de şunu deneyin,pişman olmayacağınızdan emin olduğunuz bir bölüm bulmaya çalışın...
Olmadıysa bir de şunu deneyin,pişman olmayacağınızdan emin olduğunuz bir bölüm bulmaya çalışın...
nasıl biterse bitsin türk dizi tarihi için kilometre taşı büyüklüğünde bir final olacaktır...Dizinin kitlesi olduğu halde 2.sezonda final yapmak,pek bizim yapımcılara göre bir iş değil zira...
aşık olunan kızın ismi olunca hayatı zindana çevirebilendir.Zira olmadık yerlerde,olmadık zamanlarda karşınıza çıkabilir bu kelime..."3.5 milyon euro bonservis bedeli...." "Bedelli askerlik geliyor!" vs.
şu sayfada yazılan 11 adet entry'i görünce insanı kahırdan kahıra sürükleyendir...Türkiye'nin en muhalif seslerinden biri olan sözlüğün bile bu kadar duyarsızlaşmış olması insanı çileye sokuyor.En azından eskiden yazardık çizerdik.Şimdi onu bile yapmıyoruz...Bir an önce kitlesel bir hareket ile bu duruma karşı,gerçek bir muhalif örgütlenmeye ihtiyaç vardır.Bu işle iştigal edebilecek olan,çaba ve emek sarf edebilecek olan bir delikanlı adam yahut kadın ortaya çıkıpta bir hareket başlatsa,arkasından gitmeyen nikotinsakızı'nı eşekler kovalasın...
Bir acayip adam.Ciddi bir kişilik problemi yaşadığını düşünüyorum.Yaptığı işlerde bu ikinci kişilik durumu rahatlıkla görülebiliyor.Tamam yönetmen halini seviyoruz ama uzun zaman oldu Muhsin Bey'den bir şeyler okumayalı...
kaç zamandır sesini soluğunu duymadığım adam...mahallenin meczubu gibi hikmetli laflar edip kaçıvermesini özledik.
Sanırım Libya'ya demokrasi getirecekler..."Nerden başlasak" diye de bir keşif uçuşu yapıyorlar...
dün gece resimli'de harikalar yaratmış şahsiyet...
tam 2 sene önce geldiği konserde de iyiydi hoştu...Konser bitiminde "Daha iyilerinde görüşmek üzere" demişti...Pek sallamamıştım o zaman...Tam 2 sene sonra öyle bir geldiki anlatılmaz yaşanır...Gerçekten daha iyi,daha sert,daha eğlenceli idi...Konser bitiminde yine "Daha iyilerinde görüşeceğiz" dedi...Daha iyi ne olabilir acaba diye düşünmeye başladım şimdiden...
tam 2 sene önce geldiği konserde de iyiydi hoştu...Konser bitiminde "Daha iyilerinde görüşmek üzere" demişti...Pek sallamamıştım o zaman...Tam 2 sene sonra öyle bir geldiki anlatılmaz yaşanır...Gerçekten daha iyi,daha sert,daha eğlenceli idi...Konser bitiminde yine "Daha iyilerinde görüşeceğiz" dedi...Daha iyi ne olabilir acaba diye düşünmeye başladım şimdiden...
özgüven yetersizliği yaşayan yılışık tiptir...Kanka kontenjanından ortamın yağına balına göz dikmiştir...
paralel bir evrende mümkün olasıdır...paralel dediysem öyle çok yakın değil.aradan sonsuz doğru geçer...
tüm tutarsızlıklarıyla beraber az biraz liberal kokan yazarımsı.Hayır liberalizmi sevmem sen niye tuz oluyosun biber oluyosun...
Ergen çağlarda dert edilesi durumdur.1.60 boyla lise 2 ye gidilir...1.80 le mezun olunur...Yeni nesil sözüm sana;takma kafana,tüm o devasa sivilcelerinle birlikte buda geçicek...
kötüdür.kayıt için 650 lira isteyendir.hayır 3 sene okudum,650 liralık katkı sağladınızda madem ben niye görmedim...
hemen yargılamamak lazım.belki de asıl amaç mini mini militanlar dünyaya getirmektir...
Kalıp espridir.jenerasyon farklılıklarında cin ali'nin yerini gözde alır...