bugün
- belediye konserleri yasaklansın17
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi13
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü12
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- skoda9
entry'ler (294)
Eğer örnek bir sözlük olup davranışlarımızı düzeltirsek Zall amca getirecekmiş diye duydum.
Entry girme hızı yavaşlayacak ve büyük ihtimalle gözleri baya bozulacaktır. Karması da o sırada -500000 falan olur herhalde. 71. Nesillerle dalga geçer durur. (bkz: 71 Nesiller için uyku vakti)
Candır onlar can. Tarkan konserinde zırlayan kızlara bin basarlar onlar. (bkz: ghost love score)
Onlar ki marco'nun sarı uzun sakallarının hastası olan kızlardır.
Onlar ki marco'nun sarı uzun sakallarının hastası olan kızlardır.
ikiside kendi alanlarında çok iyiler, ikisini de çok seviyorum, ikisi de eşit benim için.
Çoğunluğunu silinmesine anlam veremediğim entrylerdir.
Biraz kurcalarsanız entrylerinde mantık bulabilirsiniz.
(bkz: böcek bilimi) bitki koruma'nın iki ana dalından biridir.
Cevap vermene gerek yok, salak salak konuşmasın. Alıcan küreği vuracan ağzına ağzına.
Serinin son filmi. Yarım saat önce sinemada izledim. Çok kötü, hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin.
Not: spoiler içerir.
Hepiniz filmin sonunda Katniss'in Başkan olacağını düşünüyorsunuz değil mi? Hayır. Sonu herkesi hayal kırıklığına uğratacak bir biçimde bitiyor.
Katniss'i dört film boyunca koşturdular, üzdüler ama Başkan coin oluyor, coin Başkan olabilmek için katniss'dan kullanıyor.
Snow'a gelince, coin katniss'dan onu öldürmesini istiyor ama katniss tam snow'u öldürecekken okun yönünü coin'e çeviriyor.
Katniss bu hareketindeki sonra başkentten uzaklaştırılıyor. Peeta ile Katniss evleniyor.
Film çok kötü bitti. Filmin sonunda bir belirsizlik var. Bu olaylardan sonra ne olduğunu bilmiyoruz, oysa biz dört filmi beklediğimiz sonu görmek için izlemiştik.
Kısacası pek beğendiğim söylenemez, en azından katniss huzurlu bir şekilde hayatını devam edebiliyor ya ona seviniyorum.
Not: spoiler içerir.
Hepiniz filmin sonunda Katniss'in Başkan olacağını düşünüyorsunuz değil mi? Hayır. Sonu herkesi hayal kırıklığına uğratacak bir biçimde bitiyor.
Katniss'i dört film boyunca koşturdular, üzdüler ama Başkan coin oluyor, coin Başkan olabilmek için katniss'dan kullanıyor.
Snow'a gelince, coin katniss'dan onu öldürmesini istiyor ama katniss tam snow'u öldürecekken okun yönünü coin'e çeviriyor.
Katniss bu hareketindeki sonra başkentten uzaklaştırılıyor. Peeta ile Katniss evleniyor.
Film çok kötü bitti. Filmin sonunda bir belirsizlik var. Bu olaylardan sonra ne olduğunu bilmiyoruz, oysa biz dört filmi beklediğimiz sonu görmek için izlemiştik.
Kısacası pek beğendiğim söylenemez, en azından katniss huzurlu bir şekilde hayatını devam edebiliyor ya ona seviniyorum.
Saçma bir versustur. Tabii ki lord of The rings. O yüzyılın en iyi kitabıdır. 2000'li yılların da en iyi filmidir.
Victor hugo'nun en ünlü eserindeki Jan valjan karakterinin tanınmamak için kullandığı isim.
Bir silik. (bkz: madlen reis) nickiyle kendisinin Alakası yoktur. Madlen baba her zaman fakirlere yardım eder, bağış yapardı. O ise fakirleri ezmeye çalışıp, sözlükte dalga geçer.
Bir silik. (bkz: madlen reis) nickiyle kendisinin Alakası yoktur. Madlen baba her zaman fakirlere yardım eder, bağış yapardı. O ise fakirleri ezmeye çalışıp, sözlükte dalga geçer.
Sahip olduğum bazı entrylerdir. Duvara birşeyler anlatmak gibidir.
Ciddi ciddi zeka sorununuzun olduğunu gösterir.
Sözlük kezbanıdır. Hiç sevmem kendisini.
Nedense hiç heyecanlandırmayan açık oylama.
Rahat ve cana yakın insanlardır. Safranbolu'da adres sormuşlardı, ben tarif ederken sohbete başladık, güzel ve hoş bir sohbetti. Tek yanlışım gözlüklü olana cinsiyetini sormamdı. Erkek ya da kız olduğu pek belli değildi.
Her entrysini okuduktan sonra nickine baktığım yazar. Mesela: Nickiniz çok güzelmiş, dedi amcam.
Hayatın anlamı ve vicdanının sesi. iki katına değil on katına çıkarır bu iki şey.
Bana çok ters gelir, çok itici bence. Çok mide bulandırıcı. Bir tuhaf.
Beceriksiz şey. Alt tarafı üç beş portakalı ördeğin etrafına dizeceksin.