bugün
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi10
- yazarların on üzerinden komiklikleri6
- ilk aşkınız5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz16
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sydney sweeney'in memeleri6
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır8
- günün yorgunluğunu atmanın yolları2
- kaşlarını alan erkek3
- saç dökülmesini önlemek için tavsiyeler2
- togg'a lpg taktırmak7
- kizlarsoruyor com2
- saç ektirmek2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak3
- evlilik2
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak7
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- yorgun mermi22
- soğuk suyla duş alan insan2
- aziz yıldırım12
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- günaydın şarkısı3
- albin kurti2
- kızının düğününde oynayan baba6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- gammazlama yapmamak12
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem6
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- kürt fıkraları2
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- haysenin1212
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- günün şiiri8
- d'i s c o film2
- anne hathaway2
- gina carano11
- satranç haram yasaklansın7
- bu köyden olsam ne olacak8
- aşık olmak5
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
entry'ler (813)
Kitabı vurmak için kaldırmak zorunda olan için öncelikle sıkıntıdır. Vurana da vuralana da üzülürüm. ikeadaki bir metrelik ayakkabı çekeceğinin daha işlevsel olabileceğini düşünüyorum halkı kin ve düşmanlığa sevketmiş gibi olmayayım Allah muhafaza.
ceren ve yelizle tuvalete çıkacaktır tez zamanda.
zincirlikuyudan binmiştir.
kimsenin online olmadığını farkedecek birinin online olması bile gariptir. hey gidi günler.
benimkidir. 13 yaşımda almıştım. sonra da lgs öss derken bir daha düşünme fırsatı olmadı amk. ergen gibi salak bir şey
merve üni ya da selma iş diye kaydetmesinden iyidir. boku çıkmamış orijinal sevgi sözcükleri tercih edilir yine de
biricik sigaram 7 tl olmuştur. sevinçten bakkala sarılası gelir insanın. bütün derdim 2 tlmiş. kent switch candır.
meme eksikliğinden kaynaklanır.
hurma çekirdeği. bereket getirirmiş diye annem koydurdu. önce yıllarca o cüzdana para girmedi. sonra da çaldırdım. *
üniversite mezunu işsiz hastalığı.
ilahi adaletin kişi üzerinde birinci derecede tecellisidir efendim. acilen abdest alıp tövbe edilmelidir kanımca.
lazer epilasyon denenmelidir. (bkz: istenmeyen tüy) *
gerçek hayatta asıl kimliğimizle, sosyal nezaket sınırları içerisinde ve aslında bir çeşit baskıyla yaşamak zorunda olmamıza şükrettirmesi. bazen özgürlüğün ve söylediklerinden sorumlu olmamanın boku çıkıyor çünkü.
ingilterenin kuzeyinde 5 dakikada bir gerçekleşen eylemdir.
sözlükte kız olduğu gibi, teklif de etmektedirler. içler ferah tutulsundur. herkese yetecek kadar var. (bkz: salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk)
kız evinin çatısını bilimum silahla taramak. kızı aldın siktir git dimi.yok işte.
türkiyenin bugünkü durumunun sebebidir. muhalifi asalım, keselim, etkisiz hale getirelim düşüncesinin varlık bulmuş halidir ki üzerine 60'da, 80'de, 28 şubatta, gezide yapılan da aynı şeydir. kültürümüzün, kimliğimizin göstergesidir maalesef.
sadece cin muhabbetinden yürümektedir. tek korkumuz cin demek ki. dedemin mezarlık hikayeleri daha korkunçtur.
eşit ya da adil şartlarda olacaksa sorun yoktur. sonuçta üniversitenin tapusunu vermediler. allah yarın bizi başka bir ülkede istenmeyen durumuna düşürmesin. ettiklerimizi, dediklerimizi çekersek sıçtık.
yapılabilecek en büyük bütçeli filmden daha geniş ve daha bize hitap eden bir hayalgücümüz olduğundan izlenilen en güzel film olmaktadır. uyarlamalar o yüzden hiçbir zaman yeterince iyi değildir.