bugün
- realite manipülasyonu8
- 2 günde at yarışından 705 tl kazanmam8
- israil için savaşan 4000 türk10
- sözlüğün seviyesini arttıran yazarlar16
- mauro icardi22
- sözelcilerin aşırı derecede salak olmaları11
- joffrey'nin tipi13
- wanda nara12
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı79
- hamas kaç sivili öldürdü sorunsalı9
- bakire misin diye soran erkek19
- kocanızı keseler misin12
- 30 yaşından sonra penis uzar mı17
- mhp'lilerin kavgacı olma sebepleri12
- yazarların araba kullanmayı öğrendikleri araba8
- true koş8
- sarı çiçek ilahisini söyleyen erkek karizması16
- galatasaray'ın oynadıgı futbol11
- kızların sapık olması8
- bekaret nerede olmalı14
- bir sözlük erkeğine sarılıp uyumak12
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur11
- 34 plakanın diğer illerdeki karizması15
- müslüman ilahileri11
- 8 kasım 2024 cumaya gitmeyenler sıralı liste14
- jose mourinho9
- neden sevgilin yok sorusuna alternatif cevaplar9
- okan buruk13
- bu akşam viski içecek olmam21
- seni mahvedicem diyen kadın10
- patates salatası11
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı41
- anın görüntüsü12
- hristiyan türkler11
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı27
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım13
- kitap okuyan kitle9
- merinos olmaya çeyrek kala9
- sürekli dert anlatan insan16
- 1 1 ev bıcır bıcır manita10
- kuresel8
- rte'nin trump'a dostum demesi32
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur29
- gecenin şarkısı21
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı19
- maymundan geldiğimiz gerçeği27
- yazarların bir ilişkiden beklentileri25
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum17
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- kemalistlerin namaz kılmaması12
entry'ler (473)
yunanca .rospu çocuğu anlamına gelen sözcük.
hakkaten gidip görülesi bir şehir. batı kültürüyle akdeniz kültürünün tam ortaya karışık versiyonu. mükemmel.
istanbul da çekilen bir klibi olan şarkı.
ankaralılar tarafından bağdat caddesiyle falan hiç de bir tutulmayan caddedir. en azından serserisi ordaki kadar bol değildir. ayrıca armadayla değil karum la biter efendim. geliniz görünüz bilmeden atıp tutumayınız diyorum tunalı hakkında. *
geçen sene ilef de hukuka giriş dersini veren hoca. şu anda düzenlenmekten olan anayasayı hazırlayan kuruldadır kendisi. acayip şaşıdır ayrıca. sağ gözü iyice sağa sol gözü de iyice sola bakar. birisiyle konusurken kimse üstüne alınmaz genelde çünkü nereye baktıgını kestirmek güçtür.
hakikaten izlenesi ve izlendiği zaman da gerçekten kahkahalarla gülünesi filmdir.
-osmaaan beni seviyomusuun??
+sevmek ne kelime a..na bile gorum!
!!!
+sevmek ne kelime a..na bile gorum!
!!!
spanoulis in son saniyede attığı güzel üçlükle yunanistan ın kazandığı maç olmuştur. güzel maç olmuştur ayrıyetten de.
ntv de geçen alt yazıya göre istanbul a gelmiş. ne diyelim hayırlı olsun galatasaray a.
shevchenko nun refakatçisi.
vardır.
"abi burası biraz sıcak sanki gel burda yüzelim"
"abi burası biraz sıcak sanki gel burda yüzelim"
hala güzel olmasını allahın lütfu değil muhtemelen estetik cerrahideki gelişmelere ve estetik cerrahların yeteneklerine borçludur.
nedense gerçekten var olan alışkanlıktır. özellikle erkekler arasında yapılan bir muhabbette arkadaslarının gözünde bir nebze olsun yükselmek için midir nedir, sürekli yalan söyleme ya da abartma ihtiyacı duyarlar. yok efendim ben sedat peker in amcaoğluyum, yok dün metroda bi kız ayarttım, aman efendim bizim evde 6 tane televizyon var, yok ben sabancı nın yeğeniyim... şeklinde devam edebilecek şekilde usanmadan sallarlar. bu insan tipinin muhtemelen 10 lafından 9 u yalandır, 1 i de şüphelidir.
anca battlefield, call of duty tipi oyunlarda rastlanabilecek bayraktır diye düşünmekteyim. bir de üstteki linkte.
spikerlerin bu hareketi levent kırca nın skeçlerinde sıkça espri malzemesi olmuştur. sıkça değil her seferinde yapıyordu o hareketi.
muhtemelen arkanızdan gelen sevgilisine gülümseyen kızdır. ya da kamera şakası falandır.
abazanlıkta son noktaya ulaşmış er kişidir. öylesine gözü dönmüştür ki kız olsun taştan olsun felsefesiyle hareket etmeye başlamıştır. bunun sonucu olarak da önüne gelen her karşı cinse yazılması muhtemeldir. sokakta mendil satarak 3-5 kuruş para kazanmaya çalışan mendilci kıza da bu sebeplerden ötürü yavşaması muhtemeldir.
en son ortaokulda kullandığım ders araç gereçlerinden biri.
hapishanede duvarı delerek, yan koguştakı kadın mahkumu hamile bırakan erkek kişisinin bir alt modelidir kendisi. hala kendisini geliştirmelidir.
ibrahim tatlıses tarafından,
-leydiiz end centılmın ar yu redii?? şeklinde telaffuz edilen ingilizce cümle.
-leydiiz end centılmın ar yu redii?? şeklinde telaffuz edilen ingilizce cümle.