bugün
- belediye konserleri yasaklansın13
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey9
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları17
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- sigara içen insan aptaldır22
- yazarların en çok sevdiği aylar21
- bamya seven erkek19
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- anın görüntüsü13
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu15
- mel mel vs eylulsabahi41
- kanka olmak istediğiniz yazarlar12
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı34
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- sözlükteki kanka lobisi25
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker15
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
- yazarların bugunkü mutluluk sebebi11
- ilk türk yapay zeka robotu sezai11
- victor osimhen21
- serdar ortaç ve m ali erbil'in gözaltına alınması21
- kakalı başlık açan yazara yapılması gerekenler9
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar19
- ilahiyat10
- 5 milyon memur 15 milyon emekli13
- sözlükte geceleri çok tehlikeli tipler olması11
- otobüste yanınızda oturan kadının uyuklaması16
- arkadaşlar yarın iş var farkında mısınız13
- topuklu ayakkabı ile araba kullanan kadın16
- öğretmen bayan ile evli olmak12
- yazarların üniversite son sınıfta yaşadıkları11
sevdiği entry'ler
çok aşıktım, çok ama. Ailemin şiddetle karşı çıktığı, asla desteklemeyeceği türde bi ilişkiydi. Ama o "her şeyi bırak benimle gel" dese giderdim, o derece gözümü karartmıştım. Mantıklı olmayı reddediyordum. Sanıyordum ki mantıklı olursam mutluluğu ıskalayacağım. "Gerekirse tüm dünyayı karşıma alırım , aşığım ben ya daha ötesi var mı, bundan daha önemli ne olabilir ki" diyordum.
Ben böyle bir yanda ailemin baskısı, bir yanda 'büyük aşkım' debelenip dururken, annemle her telefonda konuştuğumda kendimi kapana kısılmış hissedip sabahlara kadar gözlerimde yaş kalmayıncaya dek ağlayadururken bir gün aşık olduğum adam karşıma geçti ve "bence aynı noktada değiliz, ben senin hissettiğin şeyleri hissedemiyorum, bunun altında eziliyorum" dedi,
Yani özetle, "prens prensesi sevmedi"
ya da "ben leyla olmuşum kimin umurunda", artık hangisiyse...
Kendi kendime "neleri aştım ben bunu da aşarım" dedim ,insan nelere alışmıyor ki, yürür giderim yoluma ...
Bilmiyorum ne yapacağım nasıl tutunacağım, böyle sanki bi yakınım ölmüş de ben sıcağı sıcağına daha durumu anlayamamışım, idrak edememişim ama acısı zamanla ağırlaşacakmış gibi.
Etrafımda bişeler akıp gidiyor, ben alık gözlerle izliyorum. Tepkilerim donuklaştı.
Gerçekten bilmiyorum.
Ben böyle bir yanda ailemin baskısı, bir yanda 'büyük aşkım' debelenip dururken, annemle her telefonda konuştuğumda kendimi kapana kısılmış hissedip sabahlara kadar gözlerimde yaş kalmayıncaya dek ağlayadururken bir gün aşık olduğum adam karşıma geçti ve "bence aynı noktada değiliz, ben senin hissettiğin şeyleri hissedemiyorum, bunun altında eziliyorum" dedi,
Yani özetle, "prens prensesi sevmedi"
ya da "ben leyla olmuşum kimin umurunda", artık hangisiyse...
Kendi kendime "neleri aştım ben bunu da aşarım" dedim ,insan nelere alışmıyor ki, yürür giderim yoluma ...
Bilmiyorum ne yapacağım nasıl tutunacağım, böyle sanki bi yakınım ölmüş de ben sıcağı sıcağına daha durumu anlayamamışım, idrak edememişim ama acısı zamanla ağırlaşacakmış gibi.
Etrafımda bişeler akıp gidiyor, ben alık gözlerle izliyorum. Tepkilerim donuklaştı.
Gerçekten bilmiyorum.
Rüyamda erkek kardeşimle sahilde yürürken birden bire üzerimizden askeri uçaklar geçmeye başlıyordu. Ben de heralde Suriyeyi falan bombalıyorlar diyordum. Birkaç füze, birkaç askeri uçak sonrasında birden bizim üzerimize de yağmaya başladı bombalar. Kardeşimin elini tuttum koşmaya başladık.Sonra iskeleye gelen bomba yüzünden denize düştük. Bi kolumla kardeşimi tutup diğeriyle yüzüyordum. Kıyıya az bi mesafe kalmıştıki O sırada kardeşime bomba isabet etti. Bana bi şey olmadı ama kardeşim ölmüştü. Rüyanın devamı da trajik bi şekilde devam etti. Resmen o duyguları hissettim. Kardeşimin acısı, çaresizlik. Rüya işte intikamını da alıyordum ama acım azalmıyordu. Saat beşbucuk gibi ağlayarak uyandım. Belli ki olanlardan etkilenmişşim. Acaba Ankara patlaması da rüya mıydı diye düşünüp hafızam netleşince twitter'dan baktım son durum ne diye sonra sözlüğe girdim entyleri okudum. Aklıma acaba o patlama da hayatını kaybedenlerin yakınları hiç uyumuş mudur düşüncesi geldi. Ister istemez onların yerinde olmadığım için şükrettim. Nereye kadar! belli değil ama bu seferlik şanslıydım.
Bu çaresizlik hepimizi yordu.Ülkemizi adım adım bataklığa çektiler. Bana sorarsanız yeterince faşist(!) olmamanın bedelini ödüyoruz.Sadece Allahın belası iktidarın eseri değil bu herkes bi yerde yanlış yaptı. Diyecek çok şey var ama insanın boğazında düğümleniyor. Artık bir kısır döngünün içindeyiz. Bu durumların düzeleceğine dair neyazık ki umudum yok.
Birileri terörü kınasa da içimiz rahat etse!
Bu çaresizlik hepimizi yordu.Ülkemizi adım adım bataklığa çektiler. Bana sorarsanız yeterince faşist(!) olmamanın bedelini ödüyoruz.Sadece Allahın belası iktidarın eseri değil bu herkes bi yerde yanlış yaptı. Diyecek çok şey var ama insanın boğazında düğümleniyor. Artık bir kısır döngünün içindeyiz. Bu durumların düzeleceğine dair neyazık ki umudum yok.
Birileri terörü kınasa da içimiz rahat etse!