bugün
- suriyede linç edilen alevi30
- manyak olmaya karar verdim19
- havaların aniden ısınması10
- gidesi olanı iter misiniz8
- sahurdayız uludağ sözlük14
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim12
- klarnet calan sarapci koala 615
- anın görüntüsü13
- gecenin şiiri9
- ramazan günü sokakta sigara içen insan13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- perva sozlük9
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- küresel ıkınma18
- v a m p i r o v10
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları9
- rüzgar esse cehape demek9
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek8
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- bu yaz hayata geçirilecek planlar20
- targeted individuals12
- türk rock müziği13
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10
- bir sözlük kadını ile kahve içmek11
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz8
- en güzel yaş18
- kola vs ayran10
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- yazarların son yaptığı yemek11
- hayattan sıkılmak20
- the merich10

entry'ler (67)
40 yıl önceki türkiyede olan abd ajanları.
Pkk kürdü türkten ayırmak isteyen, türkten çok kürdün düşmanı olan bir terör örgütüdür. Tabi geri zekalı olan kürtler ise bunlara destek verir.
En makine seçtin pişmanım. inşaatı tercih ediyorum. Babam müteahit ona hergün özeniyorum, ama hayatımın yanlışını yaptım. Sen yapma makina okuyanların %70 i boş geziyor askeri ücret ile başka işte çalışıyor. Ama CNC öğreniceksen 3.500 tl maaş ile başlarsın.
Adam öğretmenin sırtına çıkmıştı.
Tabikide üzülürüm, ikimizde akp'li olursak tartışamayız. Ona chp'yi överim ve akp'li olarak onunla tartışırım. * .
Burada 24,leri 27'leri gördükten sonra rahatladım mk. Bende kendimce 16 yaşındayım hala bakirim diyodum (: .
Bağlanmıyacaksın birleye öyle körü körüne, o olmassa yaşayamam demiyeceksin demiyeceksin işte yaşarsın çünkü.
Kurtlar vadisi pusu tabiki.
Gurur duyarım tabiki.
Florydaki plajda zaten kapalılar olur florya dindar bir semttir. Kıçı açık istiyorsan 2 km yürü Yeşilköye git hepsi anan gibi G.tü açıklar var.
Şenlikköy değil Atatürk ormanı. Diğer kapısı Basınköyde.
Sahiplerinin hapiste olması, 2016 yılı itibari ile normal bir dairenin 2000000000$(6milyon tl) civarı olması alttaki iş yerlerinin(avm) ise sahiperi hapisten çıkınca 25 milyon tl ye satılması ve elinizdeki olan ise floryanın uzağında egzos dumanının içinde ve florydaki daire fiyetlarının %50 pahalanmasını sağlayan konutlardır(basınköy fiyatları için geçerlidir).
Araba garajının saati 7 tl olan deniz karşısında bir avm çoğunlukla zengin arapları görürsünüz.
Bizim evin hemen aşşağısı sabahları kahvaltıya gidiyoruz çok çeşit var ve ilgilenmeleri çok iyi ama bir kahvaltıya 90 tl domalmak bütün zevkin içine ediyor.
Keske deme mk. Bizde olsa ya menopoza girmiş kadınlar girer ya da erkekler. Haline şükür et.
Mitinitingteki herkes gerbermeliydi bence.
Aynı durum bizdede var oturduğumuz semt istanbulun en iyi semtlerinden birisi olduğu için durumu olmayan kimse yok 3-4 tane akraba ve kapıcıya veriyoruz sadece. Eskiden çok kişi vardı 3-4 kg verirdik kişi başı şimdi 10-15 kg. En iyisi kesip başka ülkelere göndermek ama işte insan güvenemiyor.
Devlete karşı gelen çapulculardan biridir.
6.sınıfaki Yağmur
Biraz mı?? Çok daha iyi niye RTE islam ülkesi kurdu MKA ise dinsizlik ülkesi ikiside davalarında başarılıydılar ama RTE nin daha iyi olduğunu söylememin nedeni bende islami bir ülke istememdir.