bugün

entry'ler (22)

ırkçılık bir ruh hastalığıdır

ırk olmadan , ırkçılık nasıl yapılabiliyor , anlayabilmiş değilim .

gecenin şiiri

Bu şehrin mahzenleri irin kokar kan kokar , Bu şehrin mahzenlerinde cinayet var , ölüm var

Cahit IRGAT

gidecek bir köyü olmayan insanlar

mal gibi köye sahip olan arkadaşlarının köy hikayelerini anılarını dinlemek ve de onlara özenmek .

vizelerden sonra yapılacaklar

o güzel ata binip iyi insanlara katılmaktır. geçici bir kaçış .

ay ve gece

müthiş bir çifttir , tıpkı çay ve sigara gibidir ; çay bittiğinde nasıl sigara da bitmiş oluyorsa , gece bittiğinde ay da çekip gider .

sözlük yazarlarının şu an okuduğu kitaplar

sana gül bahçesi vadetmedim .

almanya

biri disiplin mi dedi ?

6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı

hakeme baktım verdi golü . altı oldu altı ...

iz bırakan şarkı sözleri

gecenin ucunda gün aralanır , yar sevdası ile yürek bilenir ...

özel üniversitede okumanın maliyeti

o maliyeti sürekli biz gibiler hesaplamıştır . onlar için hiç bir zaman ; maliyeti hesaplama , gelir gideri düşünme gibi bir sorunları olmamıştır .

sanal uyuşturucu

kulaktan alınanları vardır : sezen aksu , yıldız tilbe ve de ahmet kaya .

istanbul

türkiyenin 70-75e yakın ilini gezdim fakat istanbulu gezmedim . nedeni ise istanbula aşık olunur , istanbul bir sevdadır .eğer aşkı devam ettirmek gerekiyorsa o aşka hiç gitmemeli , uzak durulmalı sadece uzaktan uzaktan istemeli , sevmeli , aşık olunmalı .

emre belözoğlu

futbol hayatı inişli , çıkışlı devam etmiş ; ' boğazın maradonası ' diye nitelendirilen futbol adamıdır .

40 yaşında olmak

yaş otuz beş yolun yarısı eder söyleyip , kırkına gelip , bir altı sene daha beklemektir .

sezen aksu

türk müziğinde , kadınlar kategorisinde kilometre taşı ; hayati kılavuzdur .

suriyeli

gezi amaçlı gittiğim elazığ'da harput'u sorduğumda I am sorry diye algıladığım , neymiş be elazığ dedirten cevaptan sonra arkadan gelen sesin onlar suriyeli onlar bilmez diye şaşakaldığım ülkenin dört bir yanında sporla üreyen mantarlardır .

kahveye gidip merhaba ben ateistim demek

ateizmin ne olduğunu kimse anlamaz ve de tepki gelmez .

tarihteki kırılma anları

aziz yıldırımın fenerbahçe spor kulübü başkanı seçilmesidir .

sevilen matematik konuları

permütasyon , kombinasyon , binom ve olasılık. hepsi tek başlık altında söyleniyordu meğer hepsi farklı konularmış .

mesleğini söyleyince verilen cevaplar

'sosyal hizmet uzmanını ' olacağım diyorum; ' kömür yardımı mı yapacaksın ? ' diye söyleniyorlar .