bugün
- pkk'nın zafer kazanması13
- ülkede akp ve chp den başka parti yok mu11
- gecenin şarkısı12
- mete han28
- anın görüntüsü21
- 0 0 79
- truenin düğünü için 800 km yol gitmek12
- true'nun sanat için soyunması14
- marlboro touch gray15
- ilkcahilbukucu8
- bir kadın hesabını ödediği erkeğe saygı duymaz23
- neden matematiği anlayamıyoruz19
- los angeles12
- neden boktan enerji elde etmiyoruz10
- sürekli devlet konuşan gariban insan10
- son kez erdoğan diyoruz11
- saçları sarıya boyatmak8
- basınç enerjisi elektriğe çevrilebilir mi8
- milas 16'nın sözlüğe geri dönmesi9
- cenaze evinde kavga etmek8
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun15
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri11
- en son ne zaman ağladınız8
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak28
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- mide ağrısı9
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz10
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- gaz odasında sevişmek14
- seni hamile bırakmak istiyorum diyen erkek20
- beklenen büyük istanbul depremi12
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz18
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı16
- kiranın 30 bin olduğu ülkede devletin evlen demesi16
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek10
- seçilmiş bir milletvekilini tehdit eden mhpli9
- apo piçtir piç kalacak25
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- sözlüğün en zekalı erkeği8
- en son ne yediniz8
entry'ler (70)
'isin hala bitmedi mi? * ' mesaji bekleyen kizdir.
alman nussbeisserden yemenizi tavsiye ederim.
sabah kalkınca çorba içilmesi.
tenis dünyasının yeni bir efsaneyle tanışacağı final maçıdır.
insanı alıp başka diyarlara götüren bir şarkıdır. özellikle boğaz manzaralı bir evde, saat 00:30 sularında elinizde rakı ile çok güzel oluyor. tavsiye edilir.
elveda elizabeth yazılan durumdur.
erkek:seni seviyorum,sana aşığım.
kız:teşekkür ederim.
erkek:senin ben taa.. ben sana ne diyorum sen bana ne diyosun. sana aşık olan kalbimin mına koyım.(erkeğin içinden söylediği sözlerdir.başıma geldi, biliyorum. kötü oluyo insan.
kız:teşekkür ederim.
erkek:senin ben taa.. ben sana ne diyorum sen bana ne diyosun. sana aşık olan kalbimin mına koyım.(erkeğin içinden söylediği sözlerdir.başıma geldi, biliyorum. kötü oluyo insan.
omuzlara alan insanlara bakınca %99'unun ilkokul terk olduğu düşüncesi insanı kaplıyor. o kadar vatan millet konuşan ama vatanı milleti için uluslar arası hiç bir başarı,isim yapmayan nihat doğan; bu ülkenin milli yüzücüsü, sporcusu Derya Büyükuncu'yu eleştirmeye kalkıyor, kendince haklı olduğunu düşünüyor, sonrada milli formayı giyip hava limanındaki insanlar tarafından "Türkiye seninle gurur duyuyor." tezahüratlarıyla omuzlara alınıyor. kendi fikrim, acınacak bir durumdur.
e46 kasa ise günah sayılabilecek türden bir şeydir. hele ki m3 csl ise, tövbe estağrufullah.
fenerbahçe'ye gelince yıldızı sönen futbolcularda vardır. misal: zafer biryol. adam gol kralı olarak geldiği fenerbahçe'de, oynadığı 3 maçta gol atamamıştır.
bu teklif fenerbahçe'ye gelseydi bilmem nerdeki tanınan tek türk takımı fenerbahçe'ymiş o yüzden onlara gitmişler. bende şampiyonlar liginde 0 çekseydim bende tanınırdım gibi yorumlar olacaktı. türkiye'deki hiçbir takım avrupa standartlarında değildir, bunu kabul edelim. galatasarayın 2000'deki zaferinden sonra en iyi başarı fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde çeyrek final oynamasıydı sanırım. ilk önce takımlarımız kendilerini geliştirip başarılarıyla isimlerini duyursunlar ondan sonra kendi liglerindeki takımlara laf atsınlar. taraftarlar için söylüyorum tabii ki. 2010-2011 sezonunun avrupada en çok konuşulan takımı beşiktaştır. hem yaptığı transferler hemde avrupa ligi. o yüzden böyle bir teklif gelmesi normaldir. sonuçta ronaldo-quaresma ilişkisi biliniyor. kıskanmayınız efendim.
kullanıldığına hiç rastlamadığım alettir.
oy kullanmamalarına rağmen her türlü yorumu yapma hakkını kendilerinde bulan insanlardır. pardon, çocuklardır.
siyasi görüşleri sevgilerinden öndeyse ayrılmaları normal bir durumdur.
capitol gibi gayet elit bir mekanda yürüyen merdivenlerden ters inmeye çalışmak.
not: 6.sınıftaydık kanımız kaynıyordu.
not: 6.sınıftaydık kanımız kaynıyordu.
bu olayın "cidden Türkiye'de mi oldu?" dediğim olaydır. ama "helal olsun"u hak ettiler.
gayet özgün bir yapıttır. çalıntı dedikleri diziyle hiç bir bağlantı kuramadım. ama gevurun chuck bass'ı varsa Türk'ün çeti var.
gizem karaca'nın hakkının yendiği yarışmadır.
-üst üste beş yıl istanbul şampiyonu olan tek kulüp (1939-1943)
-en fazla centilmenlik kupası alan takım (19 kez)
-üst üste 48'i resmi 8'i özel toplam 56 maç yenilmeyen tek kulüp "yenilmez armada".
-üst üste en fazla arka arkaya galip gelen takım (18 kez)
-iki senede sadece 1 yenilgi alan tek takım
-resmi bir maçta 10 gol atan tek takım; 1989-90 sezonunda beşiktaş-adana demirspor: 10-0 ali gültekin (4), metin tekin (3) ve feyyaz uçar (3)
-lig tarihinde en uzun süre yenilmeyen ekip (48 maç) beşiktaş, 1990-91 sezonunun 26. haftasında gençlerbirliği'ne 2-0 yenildikten sonra, 1991-92 sezonunu yenilgisiz kapattı. besiktaş tam 48 hafta sonra, 1992-93 sezonunun 13. haftasında galatasaray'a 3-1 yenildi
-birinci futbol liginde üst üste en çok maç kazanma rekoru (1959-60 sezonu üst üste 13 maç).
-4 derbiyi de gol yemeden kazanan ilk ve tek takım(2002-2003 sezonunda fenerbahçe ve galatasaray ile oynanan 4 maçı da gol yemeden kazanmıştır)
-en fazla centilmenlik kupası alan takım (19 kez)
-üst üste 48'i resmi 8'i özel toplam 56 maç yenilmeyen tek kulüp "yenilmez armada".
-üst üste en fazla arka arkaya galip gelen takım (18 kez)
-iki senede sadece 1 yenilgi alan tek takım
-resmi bir maçta 10 gol atan tek takım; 1989-90 sezonunda beşiktaş-adana demirspor: 10-0 ali gültekin (4), metin tekin (3) ve feyyaz uçar (3)
-lig tarihinde en uzun süre yenilmeyen ekip (48 maç) beşiktaş, 1990-91 sezonunun 26. haftasında gençlerbirliği'ne 2-0 yenildikten sonra, 1991-92 sezonunu yenilgisiz kapattı. besiktaş tam 48 hafta sonra, 1992-93 sezonunun 13. haftasında galatasaray'a 3-1 yenildi
-birinci futbol liginde üst üste en çok maç kazanma rekoru (1959-60 sezonu üst üste 13 maç).
-4 derbiyi de gol yemeden kazanan ilk ve tek takım(2002-2003 sezonunda fenerbahçe ve galatasaray ile oynanan 4 maçı da gol yemeden kazanmıştır)
liverpool'u inönü'de desibel rekoru kırarak yenmek, belki çok kötü ama anfield road'da 8 gol yemek 0 çekmekten iyidir. ülkeye yarardan çok zarar getirdiği kesindir.