bugün
- elinde kızlara atmalık güzel ayet olan var mı8
- sözlük yazarlarının maaşı19
- aykolik gibi entry girme rehberi8
- erkeklerin miyavlaması11
- sarı serum11
- kadınların poposuna neden bakılır25
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi15
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar35
- carlos cuesta12
- beklenen büyük istanbul depremi26
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek9
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız14
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi10
- pervasozluk org8
- sigara içen kadın12
- koala'nın bu sefer dini yöntemleri denemesi14
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi15
- 65 adet kanat yedikten sonra oluşan karın ağrısı10
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı21
- 1968 türkiyesi ve demirel12
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz31
- istisna özellikleriniz13
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- lamartin8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç32
- arkadaşlar şiddet mağdurlarına yardım eder misiniz13
- gay biri cennete gidebilir mi8
- anın görüntüsü12
- ponçik yazarlar listesi9
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
![muhtar kapak fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/rs/profil/img/wallpaper.jpg)
![muhtar profil fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/zlib/aa/tas4/assets/img/none.jpg)
entry'ler (283)
ayrildiktan sonra olmus her seye, araya girmis baska insanlara ragmen hala ruyalara girmeye devam edendir. isin ilginc tarafi eskiden bu ruyalar beni depresiflestirirken simdi sadece beni mutlu etti.
gönderdiği uludağ sözlük bülten ile kullanıcıların şifrelerini açık (şifrelenmemiş) olarak sakladığını farkettiğim amatör site. aynı bültende kullanıcı adı ve şifre bilgilerini emaille göndermekten de çekinmemiştir bu sitenin yöneticileri.
akp iktidari boyunca butun kritik meselelerde akp ile beraber saf tutmus, kendi politikasi yok izlenimi vermis partidir. akp'nin samar oglani olmustur. yine de baska bir sebepten de olsa kritik baskanlik mevzusu oncesi akp'ye muhalif olarak bir ise yaramistir.
inanilmaz zarif, cok guzel sesli sanatcimiz. allah uzun omur versin.
benfica karsisinda iyi oynayip hakli bir galibiyet almis ezeli rakiptir. taraftarlarinin cenesini senelerce cekmekten korktugum icin avrupa ligini kazanmasindan cekindigimdir. yine de yari final rovansinda ve olasi finalde basarilar diledigimdir.
gereksizdir. tadinda bir sarhosluk gibisi var mi?
duke universitesi'ne ev sahipligi yapan, abd'nin north carolina eyaletinde bir sehir. bastan sikici gibi gozukse de yasamak ve egitim icin fena bir yer degildir.
zarif mi, itici mi, guzel mi karar veremedigim insandir. degisik bir havasi oldugu kesin.
atildiktan sonra hic bir sey degismeyeceginden faydasizdir, sonradan pisman edebilir. gereksizdir nihayetinde.
terorist orgutun siyasi uzantisina terorist demis insandir, cok da abartmis sayilmaz.
genelde ise yaramayan, goz onunde olmayan kucuk esyalar kaybedildigi icin cok da kotu degildir. atmaya kiyamayadiginiz bazi seylerden kurtulmaniza yardim bile edebilir.
yoklugunda aratandir. milli icki abartili bir tabir gibi gozukse de gurbet ellerde rte'ye bile hak verdirtentir.
suphesiz ki bu aktivite sirasinda okuldaki bir ogrenciden ziyade, profesyonel bir meslek sahibi gibi hareket etmekte fayda vardir. aksi takdirde doktorada istenmeyen surprizler yasanabilir.
boyle bir mesaj atan insanla beraber olundugu icin insanin kendisini sorgulamasina sebep olmalidir.
bazen kendi kendine, sessizce yapilandir, dogum gununun sahibine soylemeden. araya yillar, mesafeler, baska insanlar girmistir ama yine de akla dusmustur eski sevgili o gun geldiginde. dogum gunun kutlu olsun, iyi ki dogdun denir icinden, sessizce, her seye ragmen.
levent ozcelik ve omer urundul'un mantiksiz cumle kurmamakta zorlandigi mac.
2-2 bitecek mactir.
3 şubat 2010 antalyaspor galatasaray maçında biraz sanssizlik biraz mac eksigi sebebiyle talihsiz 2 gol yiyen kaleci. moralini bozmamasi gerekir.
necati'nin mac icinde nerede oynadigina bile dikkat etmeden antalyaspor'un macta 3 forvetle oynadigini ve defansta zafiyete yol acacagini iddia eden bir spiker ve yorumcu tarafindan anlatilan mactir. necati'nin kademeye girip golluk pozisyonu onlemesiyle yaptiklari yorumlarin sacmaligini bir an olsun farkettiler neyse ki.
(bkz: internet chess club)