bugün
- kabuksuz kaplumbağa'ya ilan'ı aşk8
- kabuksuz kaplumbaga31
- ispanyolca10
- özgür özel26
- sudenaz0725
- malum zihniyet iktidar olsa olacaklar10
- sari renkli seker8
- kurumsal boykot listesi16
- ekrem imamoğlu36
- mod geldi mod geldi11
- türk pasaportu11
- nervio18
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız23
- oy kullanmak için yeterlilik testi11
- çiçek17
- kızının vurduracağını bile bile eyleme göndermek14
- kent lokantalarinı kapatan kayyum17
- espresso lab10
- anın görüntüsü8
- saraçhane14
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- güzel kızların ortak özellikleri9
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- sahurdayız uludağ sözlük14
- melih gökçek13
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9

entry'ler (13)
Sinan Oğan'ın etkisi kendini göstermeye başladı. Kılıçdaroğlu Turan birliği için ekonomik projelerini ortaya koymaya başladı. işte tam da bu yüzden Sinan Oğan'a oy vermeli ki başa kim gelirse gelsin devletin ibresini, ayarları fabrika ayarlarına döndürmek zorunda bırakmalıdır.
Çok sakin, mantığı yere basan dosdoğru bir kişi. Bu seçimde ben oy vereceğim kendisine. Çünkü bu adam Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasıdır. HDP ve Hüda para arasında sıkışmış siyasetten Türkiye'yi çekip çıkaracak yegane lider Sinan Oğan'dır. Bu yüzden beka Sinan Oğan'dır. Ayrıca genç ve dinamik olması siyasete yeni bir nefes getirecektir. Gelecek seçimde daha güçlü olması için bu seçimde oyum Sinan Oğan'ın.
Sihalar dağdaki domuzları özgürleştirdiğinde ovadakilerin arkasını yaslayacağı domuz sürüsü kalmayacak ve Türk devletine şantaj yapacak bir argümanları kalmayacak.
Link ölmüş .
Ahlaksızlığın atasıdır. Ama Bi kere olsun ihale kovalamadı. Gelene ağam gidene paşam mı dedi? Bi kere olsun zalimin sofrasında bulunmadı. Halkın parasını para babalarına bol kepçe verirken,millete kaşığın ucuyla da vermemiştir. Kağıttan kaplanlara diz çöküp mazlumun ensesine vurmamıştır.
ingilizce .m günü yağ
PKK ve diğer bölücü örgütlerin yanında Türk milletinin aşması gereken eşiktir Sinan Oğan. Donanımlı, genç, haşim bir delikanlı Cumhurbaşkanı adayına Türk milletinin sahip çıkması gerekmektedir.
O. g. busbecq'in Türk Mektupları adlı kitabını okudum. Kanuni döneminde Osmanlıya elçi olarak gelen elçinin yaşadıklarını, gördüklerini kendi perspektifinden anlattığı kitabında yazar aslında Osmanlıya hayranlığını gizleyemiyor. Ayrıca yanındaki heyette ressam olan bir personelin dönem resimleri de kitabın ara sayfalarinda mevcut. Keşke biz de de minyatür değil de o zamanlar resim sanatı gelisseydi biz de kendi gözümüzden o dönemin resmini gorebilseydik.
15 yaşından beri 21 senedir tedirginim, ne zaman bu tedirginliğimi atarım bilmiyorum.
Yerli ve milli, adam gibi adamdır. Ayrıca Ümit Özdağ ve Tanju Özcan da benim için yerli ve millidir.
El kaldirana el kaldırırım, silah çekene silah çekerim, beni öldürmeye kalkiasanı öldürürüm.
Osmanlı tarihini sevdiğimden mütevellit Aşıkpaşaoğlu tarihini okuyup da gitmiştim. Sanki zaman yolunun bir yolcusu gibi hissederken Osman Gazi'ye ziyarete gittiğimde Aşıkpaşaoğlu'nun "ilk Osmanlı mücahitleri gayret kemerini çift kuşanmışlardı" sözüyle gözyaşlarımı tutamadığım güzel şehir. Çelebi Mehmet'in türbesinin ihtişamı, Muradiye'de Şehzade Mustafa'nın garipliği, Cem Sultan'ın talihsizliği... Gurur ve hüznü karışık tattırdı Bursa.
Bursa'ya gittiğimde istanbul'a deniz otobüsü vasıtasıyla gidebilmek için kaldığım güzide ilçe. Havası (Bursa'nın manevi atmosferinden bahsediyorum) Bursa'dan çok farklı bir yer.