bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (2624)
Güzel film, keşke "bunu sevenler bunları da sevdi" sekmesi olsa.
Erkekler için geçerlidir genelde.
Kaç senedir burdayım ilk defa bu başlığa girdim, ne işe yarıyor bu ?
Tanım: bir takım yazalar.
Tanım: bir takım yazalar.
Biz tanışalı 1 sene olmuş, bir başkası gerekirmiş meğer.
Aynı şekilde düşünmüyoruz ama anlaşabiliriz.
Başakşehir futbol kulübünün süper lig mücadelesi daha önemli olduğu için satılan idonun verdiği karar. Şu Başakşehir'i düşürmek farzdır. adamlar akbilden aldıkları parayla geçiniyor, tonla yabancı adam futbol oynuyor hani alt yapıdan bilmem nerden yetişiyor deseler bir şey demicem Arsenal'in sol beki gelip yılda 4 milyon euro kazanıyor, 4 milyon euroyu yıllık iDo'ya verseydiniz milyonlarca vatandaş bir kaç ay daha yolculuk ederdi.
Güzel bulmadığım, kuzenimin arkadaşı.
teorik bir nesnedir.
Çekik gözlü, yüzü kemikli, açık kumral, geniş alınlı, ince dudaklı, buğday tenli... Napıyorum ben ya ?
1 kilo yiyorum bazen. Hem de 61 kilo kalmışlığım vardır haftada 4 gün bir 1 kilo yiyerek.
Ters gelecek ama kahvaltı yapmak. Scholardan araştırın. Kapitalizmin oyununa gelmişsiniz yine.
Olsa olsa (bkz: garsona hava olsun diye kızı azarlamak)tır o.
"Sana yaşamak düşer çarkların gövdesinde."
---
Beraberce bir müzik zevkimiz vardı, enstrümanlarla olan. Daha doğrusu biz, bizken kalbinden söyleyen insanları dinlerdik. Şimdi ben benim, o başkasıyla "biz". Ve o kapitalizmin sunduğu sanat nesnelerine bıraktı kendisin, tabii buna sanat denebilirse ! Dinlenmek, dahası satılmak için yapılmış müziklere. Sadece müziği dinlerdik, herhangi bir şey yaparken tüketmek için olanlar bizim için müzik değildi. Ancak şimdi ot çekerken kafa olsun diye yapılmış müziklerle "lathouse"u hissetme derdinde...
---
Beraberce bir müzik zevkimiz vardı, enstrümanlarla olan. Daha doğrusu biz, bizken kalbinden söyleyen insanları dinlerdik. Şimdi ben benim, o başkasıyla "biz". Ve o kapitalizmin sunduğu sanat nesnelerine bıraktı kendisin, tabii buna sanat denebilirse ! Dinlenmek, dahası satılmak için yapılmış müziklere. Sadece müziği dinlerdik, herhangi bir şey yaparken tüketmek için olanlar bizim için müzik değildi. Ancak şimdi ot çekerken kafa olsun diye yapılmış müziklerle "lathouse"u hissetme derdinde...
Evet akpye destek veren burjuvazi, ulusalcıyı kaybetmemek için napıyon böyle koyun gibi güdüyor maalesef. Ali Koç demişti Türkiye iyiye gidiyor diye. Buyrun Ali bey, iyiye gidiyorsa neden ters zihniyeti anıyorsunuz?
Alkol alın, kısa vadede işe yarar. Uzun vadede ise psikoterapist...
N'apılır bilmiyorum ama karşı aldatma sırf bunun için aldatma daha beter bir durum. Böyle bir intikam anlayışı saçma. iLişkiden ilişkiye değişir bu napıalcağı. ama zor bir durum.
Ülkeyi böyle bölsek daha güzel, herkes alsın özerkliğini çomarlar çomarlara, çomar olmayanlar takılsın kafasına göre.
Abartılı bir şeyler gönderilmesini tavsiye etmiyorum, en azından ilk aylar için. Normal fotoğraf isteyebilir, skopik dürtü var sonuçta. Diğer türlüsü başka bir noktaya götürecek işi, en azından zaman geçmeli biraz.
Bu arada kadınlar sanki hiç istemiyor ha !
Bu arada kadınlar sanki hiç istemiyor ha !
Bana bir tane boyunluk kaldı. ince giydiğim gün olan buluşmamız. izmir'in soğuğu tabii. Hem hastayım, hem yorgun. Kendi elleriyle boynuma geçirmişti. Sonra uzun uzun baktı. Yüzyüze bir şey kalmadı ondan sonra. Sana yakışıyor dedi. Sarıldık ve bir daha hiç göremedim onu. Mesajla gelen "olmayacak bu" o bakışı sonsuza kadar uzattı. O bakış üşüyüp gözlerimi her kapattığımda göz perdelerime yansır, anlamlandıramam o anı ve acı olan o boyunluğu koklamam oldu bu mesaj gelene kadar. Onun kokusunu çekiyordum içime, ciğerlerime kaydoluyordu. O beni kendisinden silip atarken ben onu göğsümün en derinine kaydediyordum.
istanbul'a döndüğümde ne o çantayı kullandım, ne de o eşyaya bir daha baktım. Yüzüme karşı yapacak cesareti yoktu belki, böylesi zor oldu. Üstünden bir yıl geçmedi ama henüz bazen hala içimden ona anlatıyorum. Gerçi anlatılacak bütün yolları da yaktım. Ama yine tanrıya dua etmek gibi...
istanbul'a döndüğümde ne o çantayı kullandım, ne de o eşyaya bir daha baktım. Yüzüme karşı yapacak cesareti yoktu belki, böylesi zor oldu. Üstünden bir yıl geçmedi ama henüz bazen hala içimden ona anlatıyorum. Gerçi anlatılacak bütün yolları da yaktım. Ama yine tanrıya dua etmek gibi...