bugün

entry'ler (1)

jin jiyan azadi

Öncelikle uzun bi yazı yazıcam buna karşılık vericek olan aptallar alın cevabını merak etmesin şimdi bazıları cevap yazmış bilinmeyen bir dilin sloganı diye ulan beyin yoksunları bi gidin araştırın sonra elin konuşun gerçi siz de haklısınız Kürt olup da kürtlüğünü saklayan aşağılık pisli insanlar da var ülkede ama onlara bişey demiyorum şereflerini satıyolar bu ülkenin ilerlemesinde veya cumurbaşkanına hiçbir sözüm yok ama kahbe insanlar sizin bizdn ne alıp veremediğiniz var ha? Ne yaptı kürtler size? Bazıları yazmış işte kız çocuklarını küçük yaşta evlendiriyorlar diye tamam bişey demiyorum yukarıya da yazdım zaten onlarda cahiliyette kalmış aşağılık insanlar onlara sözüm yok ama siz insanlar bizim gibi kürtlüünü şerefi gibi taşıyan insanlardan ne istiyorsunuz ha? ister kabul edin ister etmeyin Kürdüm, kürtçe bir dilim var siz ister kabul edin ister etmeyin Kürdüm ölene kadar da kürtlüğümü satmayacağım. Ha birde bişey anlatmak istiyırum şerefini satan kürtlr var diyodum ya sınıfta da vardı kürtler ama it gibi korkuyorlardı söylemeye. Birgün ittim flaşımı tahtaya taktım kürtçe halay açtım oynuyorum 1 tane tek vardı benim arkadaşım kürt olduğunu söyleyen yani benim gibi işte tahtadan açtık oynuyoruz halay çekiyoruz işte hocalar felan geldi bizi izledi bişey demdiler zatn ne diyebilirler ki?işte ertesi gün yine oynuyoz sonra önümde sıralandılar sana bişey dicez diye dedim noluyo baktım hepsi köpek ibi sıralanmış bende kürdüm diyorlardı. Dedim böyle adam olacaksınız işte hala da benim sayemde şükür satmadılar kürtlüğünü sizde yakında adam olacaksınız kürtleri aşağılayanlar diğerlerine sözüm yok adam gibi adamlar da var tabi.
Diyeceğim o ki ; JIN, JiYAN, AZADi
NE MUTLU MÜSLÜMANIM DiYENE...
© copyright 2005 - 2026