bugün

entry'ler (10)

ilayda alişan

çukur’un güzel oyuncusu.

gülüşü, bakışları ışıl ışıl. umarım ekranlarda kalıcı olur. yolu açık olsun..

baş ağrısı

bol bol su içmeyi alışkanlık haline getirmeyi hatırlatan rahatsızlık.

işin tıbbi boyutuna gelecek olursak, lütfen kafanıza göre veya arkadaş, komşu, akraba tavsiyeleriyle ilaç kullanmayın. doktora danışın.

ağzına hiç sigara sürmemiş insan

dünyanın en akıllı insanıdır. vücudu (özellikle akciğer ve dişler), sigara içenlere nazaran tertemizdir.

erbatur ergenekon

çok özgün bir isme ve soyisme sahip bir arkadaş.

son zamanlarda ntv spor’u adeta sırtlamış koşuyor. çok yoğun çalışıyor.

allah hep iyilerle karşılaştırsın.

enes batur hayal mi gerçek mi

izlemeden gömmeye gelecektim ancak bugün fragmanı izledikten sonra vazgeçtim.

bir youtuber’a ve bir youtuber olan enes batur’a göre bence beklenenden kaliteli bir fragman olmuş. film nasıldır izlemeden bilemeyiz tabi.

ayrıca gişede şov yapacağını düşünüyorum. karne günü vizyona girecek olması sebebiyle ilkokullu liseli çocuklar filme yoğun ilgi gösterecektir.

ata demirer

bir cem yılmazsa iki kesinlikle ata demirerdir. on sene içinde bir ve iki yer değiştirebilir.

arif v 216

mükemmel olmuş.

gorayla kıyaslayanlara;
cem yılmaz artık 30’lu yaşlarında değil ve bundan sonra çoluk çocuk , genç yaşlı herkese kahkaha tufanı yaşatmak yerine hayallerinin peşinde ilerliyor.

iyi ki de böyle yapıyor.

emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

kırmızı çizgi

izleyenlerin azımsanamayacak kadarının yorumcularını antipatik bulduğu, ancak bir şekilde yine de izlediği program.

türk spor medyası izleyicileri ne yapmak, nereye varmak istemektedir ayrı bir olay ancak ben programı ve yorumcularını gayet kaliteli buluyorum.

edit:imla.

avrupa yakası

türk televizyon tarihinin en başarılı işlerinden biri.

ekşi sözlük

türkiye'nin en çok tıklanan sitelerinden biri.

uludağ sözlük ile kıyaslanması doğru olmayacaktır keza iki sözlüğün yazar profilleri çok farklıdır.