bugün

entry'ler (24)

insana aşırı acı veren şeyler

sevdiği insanı bir daha görememek, sarılamamak...

aşık olunan ünlüler

burak özçivit ve serkan çayoğlu.

sözlük yazarlarını şu an mutsuz eden şeyler

geleceğe dair belirsiz olmak.

gittiği her yerde hesapları ödeyen kız arkadaş

erkekler tarafından yerine göre sevilen kızdır. Kızında hesap ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Ama kasaya erkek gitmeli.. iki tarafında birbirini idare etmeleri gerekir. Hep kız hep erkek olmaz.

sözlük yazarlarının doğduğu mevsimler

kış mevsimi. yılın son ayları kasım.

kızların çantalarında bulunan şeyler

kolanya, sakız, ayna, rengarenk kalemler, makyaj malzemesi, cüzdan, kulaklık, ıslak mendil, şeker, telefon şarjı ,selpak mendil , otobüste okumak için kitap...

eski sevgiliye söylenmek istenen şeyler

sana karşı içimde hiç bir şeyin kalmaması kadar güzel bir şey yok . Hayatta başarılar.

izmir denince akla gelen şeyler

izmir deyince aklıma huzur geliyor .Saat kulesi, denizi, boyozu, torpil tatlısı ,midyesi ,klorağı ,çiğdemi ,gevreği... farklı bir şehir ve bu şehir benim şehrim. Sevdikleriminde içinde olduğu güzel şehrim.

sürekli seksten bahseden türk erkeği

hayatın sadece o olduğunu düşünen boş türk erkeğidir.

sözlük yazarlarının kişisel özellikleri

planlı , sağlıklı yaşamaya çalışan, pozitif, duygusal, mutlu, belirsizlikten hoşlanmayan, net olmayı seven, neşeli , karşısındakini kırmasın diye kendi üzülen, çoğu zaman saf, anlaşmayı bilen , yerine göre sinirli , uyumlu , kalabalığı seven , hırslı...

30 ağustos zafer bayramı

Tüm Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Mekanı Cennet Olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

gece gece seks yapan çift

eğer öğrenci apartmanında kalıyorsanız bu sözleri çok fazla söylersiniz. Yan komşudan gelen yabancı seslere - öğrenci olduklarından - aile olanlara böyle söylenmek pek mümkün değil - yapacaksanız sessizce yapın denir.

arkadaşlarla kafede oturup telefon karıştırmak

yakın arkadaş çevresinde bile başa gelen durumdur. artık insanlar sosyal medya olmadan yaşayamıyor. tabi bende bu durumdayım. genç, yaşlısı ve her yaş grubunun yapması gerekenlerin yanında artık sadece sosyal medya olsun bana bir şey olmaz diyen insanlar olduk. birlikte zaman geçirmeyi sevdiğiniz insanlara zaman ayırın ben bunun farkındayım ve zaman ayırdığımı düşünüyorum. her şey sosyal medya değildir. Gerçekler vardır. Arkadaşlarımla, dostlarımızla paylaşmamız gerekenler vardır. Duygularımız vardır.Paylaşınca daha mutlu olduğumuz,kendimizi iyi hissettiğimiz..

meltemm

Şimdi atatürkçüyüm dedim. Parti konusunda da saygım sonsuz. herkesin kendi düşünceleri vardır. Chp liyim.

meltemm

Atatürkçüyüm. Meltem dediysem meltemdir gerisi boştur. Koşuşturmam gerek evet katılıyorum.

bir satırdan fazla entry giremeyen yazar

yeni yazardır.

türk televizyonlarının dizi tekrarcılığı

Televizyon dizilerinin sürekli tekrar etmesi, medyanın izleyenlerin aptal olduğunu demeleridir. Bir dizi ondan fazla yayınlanıyorsa her seferinde de izlenme rekoru kırıyorsa, o ülkede izlediğini anlamayan kesim fazladır. Ve Türkiye de dizi üretilmediğinin bir göstergesidir. Boş diziler çok fazla ve her gün art arda tekrarları var.

imamların beleşten para kazanması

adamlar işi biliyorlar. cahil, saf insanlarımızı nasıl kandırabileceklerini iyi bilen kimseler bunlar. Hayır deyip, cami yaptıracaklarını, yoksullara yardım edeceklerini, vs. bir sürü yalan dolanla kendi ceplerini doldururlar.

kara çarşamba

geleceğin ekonomisti olarak bilmem gereken bir durum. Her şeyin bir gecede alt üst olduğu, Türkiye Cumhuriyetini fazlasıyla etkileyen bir büyük buhrandır.

marjinal olmak için sigara içmek

böyle marjinal olmaya çalışan insanlara içmeden de marjinal olunacağını söylemeliyiz. marjinal insan sigara içmekle değil içememek ile olunur. Sigara kullanmamak bu devirde daha marjinal.