bugün

entry'ler (15)

türk malı

herkesin bu kadar neye güldüğünü anlayamadığım dizidir.bi akşam da denk geldim yok biri batman olmuş biri kedi kız olmuş da fantezi yapmaya çalışıyorlardı.geniş aile'nin tırnağı olamayacak dizidir

milliyetçi hareket partisi

terörden başka hiçbirşeyden bahsetmeyen bir partidir.tamam çok önemli bi sorundur terör ama yoksulluk,işsizlik gibi daha büyük sorunlardan hiç bahsetmez.ve asla iktidar olamayacak olan partidir.

çok sevilen yemekler

mantı,sarma falan harika yemeklerdir fakat gecenin bi yarısı yapılan salçalı yumurta da acayip lezzetli gelir insana yanında domates falan... hemen gidip yapıyıp bari canım çekti yav

aile ile tanıştırılan kızın masada osurması

kafadan aşağıya resmen kaynar sular dökülmesine yol açacak durumdur herhalde.arada kalır insan kızın gönlünü mü alıyım
ortamı mı değiştiriyim durumuna geçilir.ortam da zor değitirilir ya bide koku olursa ama yinede anlayışla karşılanabilir

lance armstrong

o sporcu ise sabri ne sorusunu akıllara getiren bisikleti adeta yiyen sporcudur.

esra erol un canlı yayında evlenmesi

çok gereksizdi.bence tamamen reklamdı ve reyting için yapıldı.darısı ersin düzen ile sine büyüka'nın başına...

deniz baykal ın istifa etmesi

baykal karşıtı biri olarak söylüyorum ki böyle gitmesine üzüldüm.ama onurlu bir insan olduğunu göstermiştir istifasıyla.kesinlikle geri dönmemelidir.kendisine yapılan ne kadar aşağılık bişey olursa olsun bu adam cumhuriyeti kuran partinin lideridir ve türkiye'ye örnek olmak zorundadır.eğer geri dönme gafletine düşerse hem kendisi hem chp çok yara alır.bir kere sağ kesimden oy alma ihtimali kalmaz hatta kemikleşmiş kitlesini bile kaybedebilir chp.geri dönme baykal lütfen

akhisar

akhisar'da iken değerinin bilinmediği ama gurbetteyken değerinin fazlasıyla anlaşıldığı manisa'nın en büyük ve en güzel ilçesi.canım memleketim

bobiler örg

çok sağlam bi sitedir.insanı eğlendirebilen ender sitelerdendir..

steve nash

nba'in en iyi guardlarındandır.savunma yapamaması ise yüzük takamamasının en öenmli sebebidir.tony parker hep çok iyi oynamıştır san antonio phoenix serilerinde

atatürk ü nasıl sevmezsiniz diye ağlayan izmirli

gerçekten ülkesini düşünen adamdır.atatürkü sevmiyorum cümlesini söyleyebilenler herşeyi dine karıştıran kimbilir ne çıkarları olan insan taklidi yapanlardır.

gençlere tayyip erdoğan sevgisi aşılamak

aklı başında gençlere uygulanması pek mümkün olmayan aşıdır.

nba 2k10

iyidir hoştur ama şu denver'ın uzunlarının özelliklerinin neden bu kadar kötü olduğunu anlayamadığım oyundur.özellikle hayvan gibi bir sezon geçiren nene......

barcelona kadrosuna direkt girecek türk futbolcu

gökhan gönül ama alves'i kesmesi zordur.en mantıklısı volkan demirel'dir ama elinin ve ayağının ayarları kaçmamış bir volkan demirel'dir

turgay demirel

genel olarak başarısız bi başkan değildir ama tanjeviç ile hala devam etmesiyle hala zarar etmektedir...