bugün
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke9
- reis deyince akla ilk gelen14
- larisalisa öldü mü11
- özlem zengin19
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
entry'ler (143)
tarihe geçmiş zat.
sen tarihte o kadar rol oyna adın tuzlu limonlu sodaya verilsin. işte azizim ne oldum değil ne olacağım demeli insan.
sen tarihte o kadar rol oyna adın tuzlu limonlu sodaya verilsin. işte azizim ne oldum değil ne olacağım demeli insan.
yarın mesainin olduğu hatırlayınca kaçan istek. haftaya cumartesi tekrar hatırlatılırsa uygulanabilecek plan.
türk ceza kanunu'nun özüne ve amacına aykırı önerme.
tck'nın amacı kişiye işlediği suçtan dolayı ceza vermek olduğu gibi şahsı geri kazanmaktır da aynı zamanda. ağır ve rencide edici bir işte çalıştırılması şahsı kaybetmeye yol açacağı gibi kine ve öfkeye de sürükler. amaca ve lafza aykırıdır.
tck'nın amacı kişiye işlediği suçtan dolayı ceza vermek olduğu gibi şahsı geri kazanmaktır da aynı zamanda. ağır ve rencide edici bir işte çalıştırılması şahsı kaybetmeye yol açacağı gibi kine ve öfkeye de sürükler. amaca ve lafza aykırıdır.
pink - but we lost ıt.
her seçim dönemi ortaya atılan asparagas haber.
hadi diyelim ki sunuldu meclise ki belkide sunulmuştur gerçekten ama kabul etmezler. etmeyecekler. seçim politikası işte her seferinde aynı terane. zira ülkenin gerçek vatandaşları abi ben 17 binlik borcu nasıl çevireceğim, bağ kur'u nasıl yatıracağım, aldığım maaş nasıl yetecek diye stresten kafayı yerken ülkenin sadece nimetlerinden yararlanmaya gelen asalaklar gram işe yaramadan senin benim verdiğim vergi ile kral faruk gibi yaşamaya devam etsin. aynen allah onların değil de okuyup bir yerlere gelmeye çalışan, bir şekilde hem kendime hem ülkeme faydam dokunsun diyen, devletten gelecek 300 liraya ihtiyaç duyanların belasını versin. sizde haklısınız ne diyelim şimdi.
hadi diyelim ki sunuldu meclise ki belkide sunulmuştur gerçekten ama kabul etmezler. etmeyecekler. seçim politikası işte her seferinde aynı terane. zira ülkenin gerçek vatandaşları abi ben 17 binlik borcu nasıl çevireceğim, bağ kur'u nasıl yatıracağım, aldığım maaş nasıl yetecek diye stresten kafayı yerken ülkenin sadece nimetlerinden yararlanmaya gelen asalaklar gram işe yaramadan senin benim verdiğim vergi ile kral faruk gibi yaşamaya devam etsin. aynen allah onların değil de okuyup bir yerlere gelmeye çalışan, bir şekilde hem kendime hem ülkeme faydam dokunsun diyen, devletten gelecek 300 liraya ihtiyaç duyanların belasını versin. sizde haklısınız ne diyelim şimdi.
başta oha farklı bir dizi dedirtip sona doğru yeter amk dedirten dizi. herif sayko çıktı rıza baba.
olmayan ve asla olmayacak bir şeyin haritasını (!) kaldırarak yanlışından dönen şirket.
aferin la herkes hakettiği yere. yallah cehennemin dibine.
aferin la herkes hakettiği yere. yallah cehennemin dibine.
son zamanlarda okuduğum yazılarla soğumaya başladığım kurum.
malesef ki her yerde evliligi kötüleyen yazılar okuyorum şu sıralar. denk geliyor sanırım. anne babamın mutlu bi evliliği olması benim de buna aşırı özenmem bir yana aynı duruma ulaşamayacak olma korkusu yaşamıyor değilim. zilyon tane soru var kafamda. şu sıra yea paramı yer keyfime bakarım diyorum ama bana rahat batar muhtemelen.
malesef ki her yerde evliligi kötüleyen yazılar okuyorum şu sıralar. denk geliyor sanırım. anne babamın mutlu bi evliliği olması benim de buna aşırı özenmem bir yana aynı duruma ulaşamayacak olma korkusu yaşamıyor değilim. zilyon tane soru var kafamda. şu sıra yea paramı yer keyfime bakarım diyorum ama bana rahat batar muhtemelen.
videonun sonlarına doğru hunharca kahkaha attığım başlık.
kimse bu adamın dağıttığı bildiriler yüzünden şeriatçı olmayacak yine aynı şekilde kimse bağıran kadın yüzünden de feministliği benimsemeyecek. zaten kanaatimce feministlik bu değil. neyse geçin dalganızı yolunuza bakın ne uğraşıyorsunuz ya.
kimse bu adamın dağıttığı bildiriler yüzünden şeriatçı olmayacak yine aynı şekilde kimse bağıran kadın yüzünden de feministliği benimsemeyecek. zaten kanaatimce feministlik bu değil. neyse geçin dalganızı yolunuza bakın ne uğraşıyorsunuz ya.
kendisinden başka kimseyi ilgilendirmeyen durum.
makyaj yapınca şöyle makyaj yapmayınca böyle. abi size ne kimin ne yaptığından. yapan size mi yapıyor sanki ya da yapmayan size mi yapmıyor. bi kendinize bakın artık sanki başka mesele yok memlekette.
makyaj yapınca şöyle makyaj yapmayınca böyle. abi size ne kimin ne yaptığından. yapan size mi yapıyor sanki ya da yapmayan size mi yapmıyor. bi kendinize bakın artık sanki başka mesele yok memlekette.
tekrardan play store da gözüken uygulama.
umarım önceki sorunlari düzelmiştir zira sürekli tarayıcıdan gir çık sorun oluyordu.
umarım önceki sorunlari düzelmiştir zira sürekli tarayıcıdan gir çık sorun oluyordu.
kurumsal hayata sahip olanların hayallerinin konusu.
tatil kavramımın deliksiz uyumaktan ibaret olduğu dünyaya selam olsun.
tatil kavramımın deliksiz uyumaktan ibaret olduğu dünyaya selam olsun.
0 13 yaş aralığı.
daha o zamanlar buralar dutluktu. mertlik bozulmamıştı. sokaklarda çocuk kaçıranlar değil de kız kaçıranlar vardı. her sokaktan çocuk sesleri yükselirdi pis egzoz dumanları yerine. sakızına maçlar yapılırdı. tablet ya da bilgisayar oynayalım yerine x teyze melce aşağı gelebilir mi vardı. o zamanlar çok güzeldi be..
daha o zamanlar buralar dutluktu. mertlik bozulmamıştı. sokaklarda çocuk kaçıranlar değil de kız kaçıranlar vardı. her sokaktan çocuk sesleri yükselirdi pis egzoz dumanları yerine. sakızına maçlar yapılırdı. tablet ya da bilgisayar oynayalım yerine x teyze melce aşağı gelebilir mi vardı. o zamanlar çok güzeldi be..
sonu savcılıkta bitebilecek başlık.
ne yapalım yani illa suç duyurusunda mı bulunalım. bir doymadınız bir bitmediniz be kardeşim. hayır yani suyu bulandırın da ortalık pislensin diye size ne vaad ediyorlar ya da siz bundan ne kazanıyorsunuz bir türlü anlayamadım.
ne yapalım yani illa suç duyurusunda mı bulunalım. bir doymadınız bir bitmediniz be kardeşim. hayır yani suyu bulandırın da ortalık pislensin diye size ne vaad ediyorlar ya da siz bundan ne kazanıyorsunuz bir türlü anlayamadım.
Kocalık görevini yerine getirmemen durumunda mahkeme yoluna gidilecektir diye ihtar çek. Ciddiyim la.
Toprak kokan şehir. Deniz kokan şehir. Sevda kokan şehir. Büyüsüyle bekler seni caddeler ıslak gözyaşlarıyla.
Asıl islam da bahsedilen kadınla günümüzdeki yaşanması için diretilen islam malesef ki aynı değil. Daha doğrusu kaynak hiç değişmemişken zihniyetin körelmesi sonucu algı bu konuma geldi. Zira peygamberimiz döneminde kadının yeri oldukça üst düzeyken şimdi kadını silmeye çalışmaları bunu gösteriyor. islam değil mesele. Din değil. Kitap değil. Zihniyetler sorun.
Cahil misin cühelâ mısın dedirten başlık.
Biraz gündem biraz kanun lütfen ya. Ayrıca alkol almayıp dini öne sürüp şeyh olduğu idda edilen adam konya da 7 erkek çocuğa tecavüz etmiş. Bundan haberiniz yoktur sanırım. Varsa da duymazdan gelmişsinizdir ya da o da alkol alıp suç işlemiştir demi. Ama size göre din dendiği anda her sey kabul görüyor.
Biraz gündem biraz kanun lütfen ya. Ayrıca alkol almayıp dini öne sürüp şeyh olduğu idda edilen adam konya da 7 erkek çocuğa tecavüz etmiş. Bundan haberiniz yoktur sanırım. Varsa da duymazdan gelmişsinizdir ya da o da alkol alıp suç işlemiştir demi. Ama size göre din dendiği anda her sey kabul görüyor.
Devlet eliyle yapılmadığı takdirde devlet memurlarının ya da işçilerin kanuni hakkı olan izinleri sayesinde yapılabilitesinin yüksek olduğu durum. Kaldı ki kamu güvenliği için de yapılmasının elzem olduğu kötü açılardan kanıtlanmıştır. Zira gün süresi ne kadar kısıtlı olursa trafik yoğunluğu akabinde ölümlü trafik kazalarının arttığı gözlemlenmiştir.
Sana gelince; ne ben sezarım, ne de sen brütüssün. Ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz..