bugün

entry'ler (5)

hoşlanılan kızın hediye ettiği tırt kitabı okumak

Tek akıllı ben değilimdir herhalde. Abi hediye gelen tırt kitabı aldın mı? Googleden kitabın özetini çıkarıp okuyacaksın bu ya bu kadar basit.

para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek

+ALLAH rızası için sadaka.
_VALLAHA bende öğrenciyim.
+He oldu amk öğrenci olunca para olmuyo zaten öğrenciyede milletvekili gibi herşey ücretsiz demi?
_Ne diyosun ya baksana sen dilenmene.
+Gel gel bak nedicem.
_Ne?
+Kızlara geldimi para var demi ucunda hediye var ama demi?
_Ya bi git ALLAH aşkına ya.
+bende ALLAH rızası için istiyorum zaten kendim için istiyorsam ne olayım.
_Öğrenciyim lan ben öğrenci en fakir benim en çok benden para istemiyceksiniz.
+Tamam tamam inandım lan öğrencide para olmazmış anladım.

kilo vermek isteyenlere verilebilecek tavsiyeler

Tavsiye vermek değil amacım ama doğrular bunlar bilin isterim. Beslenmenizi düzene sokup zararlı yağlardan içeceklerden beyaz ekmekten uzak durmazsanız ne yapsanız boş bu işin ilk temeli sağlıklı ve düzenli beslenme. Spor ikinci plan ne amaçla spor yaptığınızla ilgilidir. Beslenmenin yanında kilo vermek için en etkili sporlar; koşu, bisiklet binmek, hafif ağırlıkla kardiyo antrenmanı. Birde kilo vermek ayrı bir şeydir, yağ yakarak kilo vermek ayrı bir şeydir. Ufak bir tüyo en iyi yağ yakan gıdalar; sade kahve, greyfurt, domates ve bol su içmek.

çay

Yahu çay olmasaydı bu Türk milleti ne içerdi acep diye bir soralım kendimize. Ben sordum ama fazlada merak etmeyin siz. Bulduğum sonuç şu; biz Türküz o zaman çay denen şey yoksa Türk kahvesi içeriz bizde canım.

14 yaşındaki oğlunu milli yapan baba

Sadece çok saçma bir şey millet. Yahu bunu akıllı bir insan yahutta baba oğluna niye böyle bişey yaptırma ihtiyacı duysunki. Diyelim ki yaptı böyle bir şey bence tek nedeni vardır herhalde o da şudur; oğlum bak benim piston aşağı oldu sen bir şeyler yap baride seninle gurur duyayım emi çocuğum..