bugün
- etek giyersen tecavüzü hakedersin14
- rakının berbat bir içki olması25
- geceye güzel ve tatlı bir gerçek bırak8
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (115)
Animeye adını, baş karakterin saçı veriyor. ichigo nun yakılmış saçları, bize güzel gelse de, farklı olmak her zaman zordur.
ilerleyen bölümlerde de ichigo hep farklı bir karakter. Diğerlerine kendini kanıtladığında da durum değişmiyor aslında.
--spoiler--
tam bir shinigami değil. Hollow mask takıyor, anime 255 te görebileceğimiz gibi, hollow maskesini taktığında sıradan bir arrancar bile değil, vasto lorde.
ichigo her zaman öteki. Güçlüyken de güçsüzken de.
--spoiler--
ilerleyen bölümlerde de ichigo hep farklı bir karakter. Diğerlerine kendini kanıtladığında da durum değişmiyor aslında.
--spoiler--
tam bir shinigami değil. Hollow mask takıyor, anime 255 te görebileceğimiz gibi, hollow maskesini taktığında sıradan bir arrancar bile değil, vasto lorde.
ichigo her zaman öteki. Güçlüyken de güçsüzken de.
--spoiler--
kötü bir şey olacağını mutlaka önceden bilirler.
öpün annenizi, gidin şımartın onu. Melek onlar, melek.
öpün annenizi, gidin şımartın onu. Melek onlar, melek.
eksisözlük'te yazar olamaz*
annie are you ok
enigeci vokbin
enigeci vokbin
sivilce yi gördükçe aleti* daha küçük gelir erkeğe, o yüzden dert ederler.
Yoksa bir anlamı yoktur, ha kıçında çıkmış ha başında.
Yoksa bir anlamı yoktur, ha kıçında çıkmış ha başında.
kendinden küçük çocuklardan hoşlanan kızları bulabilecek kadar şanslıdır, 11 c deki batuhan.
isim benzerliğinden yırtmak isteyen çok sayıda destekçisi de vardır batuhan'ın. Sevmem.
isim benzerliğinden yırtmak isteyen çok sayıda destekçisi de vardır batuhan'ın. Sevmem.
ne diye utanıyorsun diye sormak lazım. eğer sözlük seviyesizse bu tamamen liseliler yüzünden değildir, ya da olay seviye değil de yaşları küçük olduğu için utanıyorsan o senin kendi ayıbın.
Not: Seviye problemi liselilerden kaynaklanıyorsa pcmuhendisin bahsettikleri haricindeki liselileri kovalım gitsinler*
Not: Seviye problemi liselilerden kaynaklanıyorsa pcmuhendisin bahsettikleri haricindeki liselileri kovalım gitsinler*
bu taraftarlar işçi ve emekçi hakklarını sonuna kadar savunurlar.
en büyük sitelerinde Forza Hellas yazıldığını görenler tarafından düşman olarak görülmektedirler.
Tüm zamanlarda Şl deki en başarılı 18. takımdır aynı zamanda Galatasaray.
En sevilen 18.takım olmasında abartılacak bir şey yoktur ki bu kadar düşük olmasının son 6 yıldaki Canaydın yönetiminin payı olduğunu unutmamak gerek.
En sevilen 18.takım olmasında abartılacak bir şey yoktur ki bu kadar düşük olmasının son 6 yıldaki Canaydın yönetiminin payı olduğunu unutmamak gerek.
32. haftada samiyendeki maçta oynarsa ,Barusso nun kendisine küfretmesi için dua edeceğim futbolcu.*
1983 ten beri alamadıkları kupada, 2008 yılında elenmelerinin sebebini tam Lugano ya atıp, Rüştü ye yaptıklarını tekrarlayacakken; Cüneyt Çakırın 3 kırmızı kart çıkarması sonucu bir anda hakemi suçlu gösterdiler. 90+2 de gol yiyen Volkan ın insanlıktan nasibini almadığını kanıtlayarak Lincoln e saldırması sonucu da Lincoln "kancık" olarak nitelendirilmiştir.
medyanın şişirdiği çarşı ne yapmaya çalışırsa çalışsın beşiktaşa bir faydası olmayacaktır. Beşiktaş bu maçı kazansa bile çarşıdan tamamen bağımsız bir şekilde kazanacaktır.
komunist hocamız tarafından " Peşinden koştuk ,idamdan kaçıp komunist almanya ya gittik ama uygulamada kitaplardaki kadar güzel olmadığını gördük . Hala komunizm ilkelerini savunuyorum ama uygulanabilirliği az. "
sözlerini duyduktan sonra uzak olsun diyorum. Her iki görüşten de bilip bilmeden sallayanlara gelsin bu entry. *
sözlerini duyduktan sonra uzak olsun diyorum. Her iki görüşten de bilip bilmeden sallayanlara gelsin bu entry. *
Sezon başında düşündüğümüz şey "Lincoln ün takıma müthiş katkı yapacağı, gençlerin takıma alışma süreci geçireceği" idi.
Bu sezonla ilgili bir beklenti yoktu hatta yöneticilerden biri* bile bir sonraki sezonun hedefinden bahsetmişti.
Ancak bugün gelinen noktada her şey ters. Lincoln uzun süren sakatlığından dolayı beklenen katkıyı yapamadı, takımdaki genç futbolcular ise beklenenin üzerinde performans göstererek herkesi heyecanlandırdı.
UEFA grubundan son anda çıksa da süper ligde 1. sırada bulunuyor Galatasaray.
Ben hala bu takımdan bu sene için beklentim yok. Ancak Kalli , Genç futbolcular ve ortaya koydukları performans tesadüf olamaz.
Bu sezonla ilgili bir beklenti yoktu hatta yöneticilerden biri* bile bir sonraki sezonun hedefinden bahsetmişti.
Ancak bugün gelinen noktada her şey ters. Lincoln uzun süren sakatlığından dolayı beklenen katkıyı yapamadı, takımdaki genç futbolcular ise beklenenin üzerinde performans göstererek herkesi heyecanlandırdı.
UEFA grubundan son anda çıksa da süper ligde 1. sırada bulunuyor Galatasaray.
Ben hala bu takımdan bu sene için beklentim yok. Ancak Kalli , Genç futbolcular ve ortaya koydukları performans tesadüf olamaz.
(bkz: romario can)
üniversitem saçmalıklarına bir yenisini daha eklemiştir.
Saçmalık ! Bu teklif altyapının önemini bir kez daha ortaya koyuyuyor.
Önemli olan en iyi oyuncunun takımda olması değil, takıma en iyi katkı sağlayacak oyuncuyu almak.
Demirören biraz mantıklı düşünüp o parayı belki biraz daha fazlasını verip avrupa çapında bir isim getirebilir. Ya da biraz daha az katkı yapsa da takıma genç bir oyuncuyu katmak için paraya bile gerek yok.
Önemli olan en iyi oyuncunun takımda olması değil, takıma en iyi katkı sağlayacak oyuncuyu almak.
Demirören biraz mantıklı düşünüp o parayı belki biraz daha fazlasını verip avrupa çapında bir isim getirebilir. Ya da biraz daha az katkı yapsa da takıma genç bir oyuncuyu katmak için paraya bile gerek yok.