bugün

entry'ler (26)

yazarların şu an dinlediği şarkılar

KADEBOSTANY- Castle in Thé Snow. Harika bir şarkı ve anlamlı.

öğle yemeğinden sonra bastıran amansız uyku

Çok yersen olacağı bu olur işte.

friends

Saçma dünyamızda bize yaşama sevinci veren canlılardır.

aşk acısı yaşamayan tip

Herhalde istediğim tip olan :En mutlu insan tipidir.

mutluluk

insanın kendini mükemmel hissetmesinin gereği.Yaşama sevinci veren ilaç.

yay burcu bir insanla arkadaş olmak

En zeki insanlardan birine sahip olmaktır.
Edit:Başak

ben bu yazıyı ona yazdım

Artık sevinebilirsin " Nefret ediliyorsun"

cehennem

Söze gerek yok sanırım herkes biliyor anlamını fakat kimse inanmıyor .

dindar chpli

Neden olmasın ki ; atatürkü sevip , partisine adanmış , dindar olan ve bunu yaşamında apaçık gösteren insanlar elbette var. Aslında partileri dindarlıkla kıyaslamakta yanlış bir kanı çünkü insanların partilere bakış açısı aynı değildir .

ben bu yazıyı sözlük yazarlarına yazdım

Lütfen aptal başlıklar çıkarıp soğutmayın insanları . Her şeyin bir adabı ve güzelliği vardır, sözlüğün içine etmeyi bırakın .

içimizdeki şeytan

Herkesin içinde bir şeyten vardır. kötülüğü veya aşırı çılgınlığı hatta en berbat davranışlarını yansıtan . işte bu yüzden bir çok kişi sahte yüzlerle içindeki şeytanı gizler veya gizlemeye çalışır. bazılarıda hiçbirşeyi kâle almadığı için içlerindeki şeytanla zaten barışıktır ve daima gösterir.

emoji

Yazışmalarda karşındaki kişinin yüzünün durumunu öğrenmeye ya da kendi durumunu sembolleştirmeye denir.(bkz:yüzünün durumunu görebilir miyim?

ben bu yazıyı sevgilime yazdım

Seni çok hem de çok seviyorum bitanem. Bunu unutma olur mu ? Her ne kadar imkansız olsakta bunu bilmen bile yeter.

annenin garip huyları

Bir anne markete bir şey almaya göndereceğinde hayır cevabını alınca mükemmel bir " tamam ben giderim " cevabından sonra mükemmel bir türk çocuğunun " sen zahmet etme meleğim ben giderim " diyeceğini bilmesi.

kızartma kokusunun başka evden gelmesi

Yıkılış anı olabilir bazen. Hayal kırıklığı ve daha birçok farklı duygu ve davranışların sebebi.

engelli çocukları oyuna dahil etmeyen çocuklar

onlar daha küçük olduğu için yanlış bir durum olduğunu bilemezler. Onlar bunun farkında da olamazlar. Çünkü eğlenmek onların ilk maddesidir.

tavsiye kitaplar

Kahraman Tazeoğlu, Elif Şafak, John Steinback ve Victor Hugo olabilir.

yunus karaca

Rap sevmeyenleri anlarımda bu salak çocuğa oy vermek nedir 14 yaşında bir de.

bazı kürtlerin çok çirkin olması

Bu ırkçılık içeren zihniyetsiz başlığa rağmen insanın güzel veya çirkin olmasını ırka bağlayan daha zihniyetsiz kafaların olduğunu söylemeliyim ne yazık ki.

sabah ezanı

Ne Güzeldir o ses. Uykumuzda bile duyarız ve bir ferahlık gelir içimize.