bugün
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua12
- ramazan bayramı21
- küresel ıkınma19
- geldi yine deli9
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı33
- nervio'nun bayramlık cicileri10
- bir kızın prime dönemi16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- anın görüntüsü8
- el opucek yastaki yazarlar12
- hızlı konuşan kız14
- rte sevdalisi9
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti9
- cehape felakettir12
- first date9
- sahurdayız uludağ sözlük15
- sahne teklifi almak8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi21
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması33
- teketekte solcu mu alır sağcı mı23
- true'nun karı çıkması8
- 560 milyar lira nerede8
- bir milyon kişi saraya yürüyelim15
- erkek depresyonu10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- true'nun siki için yas tutuyoruz12
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi25
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok12
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi14
- kola cips yememek8
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- ona bir şey hatırlat8
- first date kombini12
- insan olmaya ceyrek kala10
- çirkinlere tavsiyeler8
- geceye bir şarkı bırak8
- uludağ'ün en komik kadın yazarı10
- gardaş diyen kız13
- türk kara ordusunun kuruluşu meselesi8
- hayatın insana öğrettiği gerçekler9
- yazarların rol almak istediği filmler10
- sözlüğün en ponçik erkek yazarı11
- menuet giderse biz de gideriz22
- namazı yanlış hareketlerle kılan insan12
- yazarların sevdiği filmler13
- sözlüğün en güçlü erkek yazarı28
- siyaset bilimi okuyan kız13

entry'ler (686)
21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçındaki yardımcı hakemin, futbol bilmeyenler tarafından aldığı tanım.
çıkardığı süpersonik özellikle kendini gümleten sözlük. pek severiz kendilerini, ama yakışmadı be bu. zaten kaldırmadı da. son 1-2 saattir, emekliyor. bir ulaşılıyor, bir ulaşılmıyor. yazdıklarınız bir gidiyor, bir gitmiyor... (bazen de iki kere gidiyor elbet)
bu süpersonik hedenin adı da ortak payda.
açıklaması ise şu imiş:
"ortak payda", sözlükteki aktivitelerinizle ilgili verilerden faydalanan karmaşık bir hesaplama yöntemini kullanarak ortak ilgi alanlarına sahip olabileceğiniz yazarları tahmin etmeye çalışır. listede yanında yıldız bulunan yazarlar halihazırda kanka listenizde bulunmakta olanlardır. eğer listeniz gözükmüyorsa "tekrar hesaplansın" tuşuna tıklayarak listenizin tekrar hesaplanması için kuyruğa girebilirsiniz. listeniz hazırlandığında otomatik bir mesajla bilgi verilecektir.
bu süpersonik hedenin adı da ortak payda.
açıklaması ise şu imiş:
"ortak payda", sözlükteki aktivitelerinizle ilgili verilerden faydalanan karmaşık bir hesaplama yöntemini kullanarak ortak ilgi alanlarına sahip olabileceğiniz yazarları tahmin etmeye çalışır. listede yanında yıldız bulunan yazarlar halihazırda kanka listenizde bulunmakta olanlardır. eğer listeniz gözükmüyorsa "tekrar hesaplansın" tuşuna tıklayarak listenizin tekrar hesaplanması için kuyruğa girebilirsiniz. listeniz hazırlandığında otomatik bir mesajla bilgi verilecektir.
(bkz: güldürüklü temaşa)*
(bkz: komikli başlık)*
geniş aile dizisindeki pencere önü çiçeği olan 3 kızımızın favori tümcesi.
mahallede olan biten her şeyden haberi olan kızlarımız, verdikleri her dedikodu haberinin ardına eklerler bu cümleyi. her dedikodularında da sırayla 3 kızımız birer haber verir ve hepsi de birer "kez biz öyle duyduk" diye ekler.
mahallede olan biten her şeyden haberi olan kızlarımız, verdikleri her dedikodu haberinin ardına eklerler bu cümleyi. her dedikodularında da sırayla 3 kızımız birer haber verir ve hepsi de birer "kez biz öyle duyduk" diye ekler.
üşengeçliktir bazen.
ben üşengeçlikten dolayı 6 yıl saçını uzatan erkek tanıyorum.*
garibim başlarda heveslenmiş, ondan sonra koyvermiş. valla billa lan. öyle diyor. sonra da kendi kesmiş saçını falan işte. yıllardır berbere gitmiyormuş. biz öyle duyduk.*
ben üşengeçlikten dolayı 6 yıl saçını uzatan erkek tanıyorum.*
garibim başlarda heveslenmiş, ondan sonra koyvermiş. valla billa lan. öyle diyor. sonra da kendi kesmiş saçını falan işte. yıllardır berbere gitmiyormuş. biz öyle duyduk.*
başlık sayesinde haberdar olduğum, bundan önce görmediğim ve muhtemelen de bundan sonra görmeyeceğim yorumlardır. bana kimse zorla okutmadı. zorlasalar da okumazdım sanırım.
yani demem o ki; beğenmeyen görmeyebilir. yahut eksisini verir geçer. yani daha da kısacası; çok da sikimde. sikimde değilse neden yazdığımı sorabilirsiniz, o da sikimde değil.
yani demem o ki; beğenmeyen görmeyebilir. yahut eksisini verir geçer. yani daha da kısacası; çok da sikimde. sikimde değilse neden yazdığımı sorabilirsiniz, o da sikimde değil.
+ seni seviyorum ve özür dilerim aysel.
- tamam da niye özür diliyorsun yakışıklım?
+ hiiç "seni seviyorum ve özür dilerim" diyebilen biri miyim diye denedim canım. yerim seni.
- ha?
+ sus ve yalamaya devam et *
- tamam da niye özür diliyorsun yakışıklım?
+ hiiç "seni seviyorum ve özür dilerim" diyebilen biri miyim diye denedim canım. yerim seni.
- ha?
+ sus ve yalamaya devam et *
hocaya yavşayan öğrencilerden daha şerefsiz olmayanlardır. birbirimizi kandırmayalım.
muhtemelen salaktır. abazan, odun, falan filan işte; ne derseniz artık.
iki yıl sonra rus ve danimarkalı kızları değiştirelim diyen erkek olacaktır. amuda kalkıp, azıcık da beynine kan pompalaması gerekir. üf üşendim, yazmıyorum.
iki yıl sonra rus ve danimarkalı kızları değiştirelim diyen erkek olacaktır. amuda kalkıp, azıcık da beynine kan pompalaması gerekir. üf üşendim, yazmıyorum.
soğan olmayacak, domateslerin kabuğu soyulacak.
ha bir de biberler azıcık yakılabilir.
zevke göre pul biber de eklenebilir yumurta eklemeden önce.
başka da bir özelliği yok, menemen lan işte.
ha bir de biberler azıcık yakılabilir.
zevke göre pul biber de eklenebilir yumurta eklemeden önce.
başka da bir özelliği yok, menemen lan işte.
yeni bir altıncı nesil sıçar *