bugün
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları14
- müsavat dervişoğlu14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği24
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek11
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
entry'ler (686)
21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçındaki yardımcı hakemin, futbol bilmeyenler tarafından aldığı tanım.
çıkardığı süpersonik özellikle kendini gümleten sözlük. pek severiz kendilerini, ama yakışmadı be bu. zaten kaldırmadı da. son 1-2 saattir, emekliyor. bir ulaşılıyor, bir ulaşılmıyor. yazdıklarınız bir gidiyor, bir gitmiyor... (bazen de iki kere gidiyor elbet)
bu süpersonik hedenin adı da ortak payda.
açıklaması ise şu imiş:
"ortak payda", sözlükteki aktivitelerinizle ilgili verilerden faydalanan karmaşık bir hesaplama yöntemini kullanarak ortak ilgi alanlarına sahip olabileceğiniz yazarları tahmin etmeye çalışır. listede yanında yıldız bulunan yazarlar halihazırda kanka listenizde bulunmakta olanlardır. eğer listeniz gözükmüyorsa "tekrar hesaplansın" tuşuna tıklayarak listenizin tekrar hesaplanması için kuyruğa girebilirsiniz. listeniz hazırlandığında otomatik bir mesajla bilgi verilecektir.
bu süpersonik hedenin adı da ortak payda.
açıklaması ise şu imiş:
"ortak payda", sözlükteki aktivitelerinizle ilgili verilerden faydalanan karmaşık bir hesaplama yöntemini kullanarak ortak ilgi alanlarına sahip olabileceğiniz yazarları tahmin etmeye çalışır. listede yanında yıldız bulunan yazarlar halihazırda kanka listenizde bulunmakta olanlardır. eğer listeniz gözükmüyorsa "tekrar hesaplansın" tuşuna tıklayarak listenizin tekrar hesaplanması için kuyruğa girebilirsiniz. listeniz hazırlandığında otomatik bir mesajla bilgi verilecektir.
(bkz: güldürüklü temaşa)*
(bkz: komikli başlık)*
geniş aile dizisindeki pencere önü çiçeği olan 3 kızımızın favori tümcesi.
mahallede olan biten her şeyden haberi olan kızlarımız, verdikleri her dedikodu haberinin ardına eklerler bu cümleyi. her dedikodularında da sırayla 3 kızımız birer haber verir ve hepsi de birer "kez biz öyle duyduk" diye ekler.
mahallede olan biten her şeyden haberi olan kızlarımız, verdikleri her dedikodu haberinin ardına eklerler bu cümleyi. her dedikodularında da sırayla 3 kızımız birer haber verir ve hepsi de birer "kez biz öyle duyduk" diye ekler.
üşengeçliktir bazen.
ben üşengeçlikten dolayı 6 yıl saçını uzatan erkek tanıyorum.*
garibim başlarda heveslenmiş, ondan sonra koyvermiş. valla billa lan. öyle diyor. sonra da kendi kesmiş saçını falan işte. yıllardır berbere gitmiyormuş. biz öyle duyduk.*
ben üşengeçlikten dolayı 6 yıl saçını uzatan erkek tanıyorum.*
garibim başlarda heveslenmiş, ondan sonra koyvermiş. valla billa lan. öyle diyor. sonra da kendi kesmiş saçını falan işte. yıllardır berbere gitmiyormuş. biz öyle duyduk.*
başlık sayesinde haberdar olduğum, bundan önce görmediğim ve muhtemelen de bundan sonra görmeyeceğim yorumlardır. bana kimse zorla okutmadı. zorlasalar da okumazdım sanırım.
yani demem o ki; beğenmeyen görmeyebilir. yahut eksisini verir geçer. yani daha da kısacası; çok da sikimde. sikimde değilse neden yazdığımı sorabilirsiniz, o da sikimde değil.
yani demem o ki; beğenmeyen görmeyebilir. yahut eksisini verir geçer. yani daha da kısacası; çok da sikimde. sikimde değilse neden yazdığımı sorabilirsiniz, o da sikimde değil.
+ seni seviyorum ve özür dilerim aysel.
- tamam da niye özür diliyorsun yakışıklım?
+ hiiç "seni seviyorum ve özür dilerim" diyebilen biri miyim diye denedim canım. yerim seni.
- ha?
+ sus ve yalamaya devam et *
- tamam da niye özür diliyorsun yakışıklım?
+ hiiç "seni seviyorum ve özür dilerim" diyebilen biri miyim diye denedim canım. yerim seni.
- ha?
+ sus ve yalamaya devam et *
hocaya yavşayan öğrencilerden daha şerefsiz olmayanlardır. birbirimizi kandırmayalım.
muhtemelen salaktır. abazan, odun, falan filan işte; ne derseniz artık.
iki yıl sonra rus ve danimarkalı kızları değiştirelim diyen erkek olacaktır. amuda kalkıp, azıcık da beynine kan pompalaması gerekir. üf üşendim, yazmıyorum.
iki yıl sonra rus ve danimarkalı kızları değiştirelim diyen erkek olacaktır. amuda kalkıp, azıcık da beynine kan pompalaması gerekir. üf üşendim, yazmıyorum.
soğan olmayacak, domateslerin kabuğu soyulacak.
ha bir de biberler azıcık yakılabilir.
zevke göre pul biber de eklenebilir yumurta eklemeden önce.
başka da bir özelliği yok, menemen lan işte.
ha bir de biberler azıcık yakılabilir.
zevke göre pul biber de eklenebilir yumurta eklemeden önce.
başka da bir özelliği yok, menemen lan işte.
yeni bir altıncı nesil sıçar *