bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (594)
bir sınıfta başarısız olan, iyi reaksiyon almayan bir espriyi başka sınıflarda ve şubelerde ısrarla yapıp yapmadıklarını merak ettiğim espriler.
motorcuların bir tehlike anında çarpmamak için gözlerini veya düşüncelerini odakladıkları direğe yüksek yüzdeyle çarpmalarını da örnek olarak gösterebileceğimiz kural.
sizin mutfaktan geliyorsa yine şanslı olduğunuz anlamına gelen kokudur.
(bkz: komşudan gelen yemek kokusu ile doymak)
(bkz: komşudan gelen yemek kokusu ile doymak)
"tüm yaşadıklarımız bir simülasyon olabilir mi?" sorusunu kendisine defalarca sormuş olan adam:
https://www.youtube.com/w...PS8&ab_channel=Recode
cevabı ise: "tüm bu yaşadıklarımızın simülasyon içermeyen bir gerçeklik olması milyarda bir ihtimal."
https://www.youtube.com/w...PS8&ab_channel=Recode
cevabı ise: "tüm bu yaşadıklarımızın simülasyon içermeyen bir gerçeklik olması milyarda bir ihtimal."
laf atan veya takip eden kişi olarak değil, korkudan sığınılan yabancı kişi olarak da gözlemlenebilen tepkiler.
birkaç hafta önce lise çağında bir kız, annesi ve henüz okul çağına gelmemiş bir erkek çocuğu ortaklar caddesinde tedirgin tedirgin yürüyorlardı. onların arkalarındaydım. tedirginliklerini görünce adımlarını hızlandırıp öne geçtim, benden rahatsız olmasınlar diye. aradaki farkı 1-2 metre açtıktan sonra, anneleri bana seslendi. "pardon, rahatsız olmayacaksanız şu caddenin başına kadar bizimle yürüyebilir misiniz?" diye. ilk başta anlam veremedim. surat ifademden şaşkınlığımı anlamış olacak ki, hemen ekledi: "arkamızda bir çocuk var, bizi takip ediyor. kaldırım değiştiriyoruz, o da değiştiriyor. tedirgin olduk" dedi utana sıkıla. ben de "tabii ki" dedim ve caddenin başına kadar onlara göz kulak oldum elimden geldiğince. benimle birlikte yürüyümeye başlayınca onlar, çocuk takibi bıraktı hemen.
demem o ki, güvenli olabileceğini düşündüğünüz bir kişiden usulca yardım isteyebilirsiniz takip olaylarında, takip eden kişi ile aranızda yeterince mesafe varsa.
tabii ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmamakta da fayda var. aman diyim.
birkaç hafta önce lise çağında bir kız, annesi ve henüz okul çağına gelmemiş bir erkek çocuğu ortaklar caddesinde tedirgin tedirgin yürüyorlardı. onların arkalarındaydım. tedirginliklerini görünce adımlarını hızlandırıp öne geçtim, benden rahatsız olmasınlar diye. aradaki farkı 1-2 metre açtıktan sonra, anneleri bana seslendi. "pardon, rahatsız olmayacaksanız şu caddenin başına kadar bizimle yürüyebilir misiniz?" diye. ilk başta anlam veremedim. surat ifademden şaşkınlığımı anlamış olacak ki, hemen ekledi: "arkamızda bir çocuk var, bizi takip ediyor. kaldırım değiştiriyoruz, o da değiştiriyor. tedirgin olduk" dedi utana sıkıla. ben de "tabii ki" dedim ve caddenin başına kadar onlara göz kulak oldum elimden geldiğince. benimle birlikte yürüyümeye başlayınca onlar, çocuk takibi bıraktı hemen.
demem o ki, güvenli olabileceğini düşündüğünüz bir kişiden usulca yardım isteyebilirsiniz takip olaylarında, takip eden kişi ile aranızda yeterince mesafe varsa.
tabii ki yağmurdan kaçarken doluya tutulmamakta da fayda var. aman diyim.
küçük sanayi yada kent meydanından nasıl gidilir diye çözmeye çalıştığım okul.
an itibariyle kim olduğu belli olmayan sarışın bozma bi kızcağızın yayını terk ederek polimik yapmaya çalıştığı program.
seda sayan nın akp yandaşı (bkz: beyaz tv) de kamer gençe yönelik yaptığı sünnetsiz iddalı yayının ardından kamer gencin seda sayana tokat gibi verdiği cevaptır. kontrolün ardından seda sayanın programında az sonra replikleri ile gerçeği açıklaması gerekmektedir.
kamer genç tarafından ayar yemiştir kendisi.
(bkz: çakma yandaş)
(bkz: çakma yandaş)
ve iki efsane kanal kral tv ve star tv tekrardan kardeş kanal olucaktır.
(bkz: ah cem uzan ah kimlere kaldık)
(bkz: ah cem uzan ah kimlere kaldık)
beden eğitimi dersinde giyilmesi zorunlu olan ayakkabı türü.
bi ara müzik kanalı olmaya kalkmış ancak başaramamış kanaldır.
saatin 00:00 olmasıyla facebooktaki durumlardır.
facebbokta hiç bişey paylaşmamak..
aaa matmazel.
erkeksi görünüşe önem verirler geyler her zaman hem kendisi hem partneri erkeksidir. erkeksi kokular kıyafetler giyerler çoğu kızda geylere bu yüzden aşık olur aslında. diğeri travestidir. zaten apayrı tatışılması gereken asıl konudur.
facebooktaki arkadaşlarınızın durumlarına yazdığı yaran iletilerdr.