bugün
- rakının berbat bir içki olması26
- gecenin şarkısı16
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (120)
ilhan irem parçaları.
tek ders sınavına kalıp, geçememek sonucunda izlenecek yol.
erkek neslinin ilşkideki versiyonu.
böyle bir adam bilen varsa bu adrese yönlendirilsin denebilecek önermedir.(imkansızı istemek de denebilir.)
o canınsa eğer, o bir parçasıysa ruhunun ya da bedenin, ihtiyaç duymaktan öte bir hiçsen onsuz anlatılması güçtür bu başlığın. fakat aslında onu sadece özlediğini sanıyorsan, aslında o bir cisimse hayatının bir yerlerinde tamamıyla vasıfsız, kullanıyorsan onu ve kendini aynı anda ona özlemin bir hiçten ibarettir. ihtiyaç duyduğun tek an içtikten sonraki sızma eylemine kadar geçen süredir.
gerçek olmayan öngörü. aslında onunla olmanın en güzel yanı senin onu istemendir. ekstra bir artı yoktur karşı tarafta. sen yüceltmişsindir, onu yüksek yerlere koymuşsundur, o kadar. seninle olmanın en güzel yani, içinde benim de olmamdır.
bitiş ve yeni bir başlangıç...
artık üzülemiyorum, kendimi yıpratamıyorm ve üzerinde kuramıyorm. kendimle çelişmelerim bile geride kaldı. aynı monotonlukta hayat sürer. başlar, minik heyecanlarla ilerler, manasız bi şekilde soğuma başlar ve aniden biter.
artık beklemekten yorulan bir insandan çok sonu yoksun hayatına devam ederken ümitsizce ümidini aşacak yeni bir sinyal, yeni bir ışık, yeni bir ten arasın. bulabilirsen yine aynı süreç işler adına.
bu süreci değiştirebilme ümidiyle, bu yazıyı kendime yazıyorum...
artık üzülemiyorum, kendimi yıpratamıyorm ve üzerinde kuramıyorm. kendimle çelişmelerim bile geride kaldı. aynı monotonlukta hayat sürer. başlar, minik heyecanlarla ilerler, manasız bi şekilde soğuma başlar ve aniden biter.
artık beklemekten yorulan bir insandan çok sonu yoksun hayatına devam ederken ümitsizce ümidini aşacak yeni bir sinyal, yeni bir ışık, yeni bir ten arasın. bulabilirsen yine aynı süreç işler adına.
bu süreci değiştirebilme ümidiyle, bu yazıyı kendime yazıyorum...
dudak, göğüs, bacak.
uyumak, ertesi güne hazırlık amaçlı.
akli dengenin bozuk olacagi durumda gerçekleşebilecek durum.
1.inanmak
2.inanmak
3.inanmak
4.inanmak
5.inanmak
2.inanmak
3.inanmak
4.inanmak
5.inanmak
bir kenarda umut, inanç ve hayalleriyle dopdolu gunler bekleyen birine uzaklardan gelen yalancı bir ses.
yeni yıla girmek, yeni hayaller saklayabılecek gunlere adım atmak demek.
dengesiz insan.
etrafını yüksek dağların çevrelediği muhteşem gölüyle aynı ismi taşıyan makedonya şehri. türklerin yoğun olduğu şehir kesinlikle görülmeye değer.
göz, kalp ve beyin arasındaki iletişimin kopup kopup bağlanmasıyla meydana gelen karmaşanın getirdiği saçma bi panik gelir önce. ardından sıcak basar. konuşamazsın, gülümseyemezsin, bir yöne hareket edemezsin. milyonlarca kelime akar aklından hatıralarla, özlemle. yakındır ama yakın olmasından çok uzaktır. uzanmak istersin uzanamazsın. dokunmak istersin dokunamazsın. kokusunu akciğerlerin patlayana kadar içine çekmek istersin, ta ki o esnada nefes alamadığını farkedene kadar.
aptalca birşeydir. gerçekleri arka plana atıp saçma sapan düşlemektir. manasızdır. gereksizdir. zaman kaybıdır. yorucudur. gülümsetse de acıtandır.
bunalımdayken verilebilecek cevap, BEN.
kaldırılası başlık. beyni basmayan kişiliklerin üretileri.
dile gelip kağıda dökülemeyen yürekteki arzuların, yön bulamayıp oracıkta kalması.