bugün
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız17
- kızının vurduracağını bile bile eyleme göndermek13
- kent lokantalarinı kapatan kayyum17
- nervio'nun estetikli burnuna yumruk atmak8
- espresso lab10
- anın görüntüsü9
- saraçhane14
- özgür özel23
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- nervio14
- güzel kızların ortak özellikleri9
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- oy kullanmak için yeterlilik testi10
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu37
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız16
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11

entry'ler (177)
Sanırım genetik sebeplerdendir yüz hatları, diş ve ağız yapıları, ten renkleri iticidir..
Olmayan ülkenin hayali hava yoludur. Büyük olasılıkla şizofren ya da dağda sıyırmış insanların gereksiz düşünceleri sonucu ortaya çıkmıştır.
Sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmaktır..
Şuan ki sözde başbakan gibi Allahın arkasına saklanmayan ve gösterişten ziyade icraate önem vermesinden dolayıdır..
Genellikle Doğu illerinde; kara saçlı, kara kaşlı ve siyahi görünümdedirler. Türkçe ağızları kaba ve yutulan harflerle doludur.. Bir kısmının Kürt olması sebebiyle itici görünüme de sahip olabilirler..
Genellikle Batı illerinde; doğuya nazaran daha açık sarıya yatkın saçları ve kaşları vardır, buğday tenli ve sarışın görünümdedirler. Türkçeleri düzgün ve yutulan harfler içermez. Naziktir, oturmasını kalkmasını bilir..
Genellikle Batı illerinde; doğuya nazaran daha açık sarıya yatkın saçları ve kaşları vardır, buğday tenli ve sarışın görünümdedirler. Türkçeleri düzgün ve yutulan harfler içermez. Naziktir, oturmasını kalkmasını bilir..
iskandinavların yeteneklerini sergilediği programda 2 şahsın gerçekleştirdiği eylemdir.
Yetimhaneden alınmış kişilik bozukluğu olan insandır..
Gangnam style..
Uzun mesai saatleri içerisinde çoğunlukla ayakta yapılan eylemdir. Birçok işçinin ilerleyen dönemlerinde bel fıtığı, varis vb. Hastalıklar gözlemlenebilir. Çocuk işçileri görmek muhtemeldir.
Not; Biran önce o yorucu ve uzun tempodan kurtulmalarını dilerim..
Not; Biran önce o yorucu ve uzun tempodan kurtulmalarını dilerim..
Büyük olasılıkla bana denk gelen martının etidir.
(bkz: entry ve nick uyumu)
(bkz: entry ve nick uyumu)
Saçınızla makinanın dik açısıyla kesmeye çalışan berberdir. Eve dönüşte ağrı kesici atılması gereklidir. isteğe göre kesimden önce anti depresan da kullanılabilir..
Gereksiz tartışmadır. Sözlükten soğutur, entry girilmemesi gerekir. Bunun için tavsiye gereklidir.
Not: o da demişki o da benim..
Not: o da demişki o da benim..
Nasyonal sosyalist görüştür..
Not; Sosyalizmle karıştırmayalım arkadaşlar..
Not; Sosyalizmle karıştırmayalım arkadaşlar..
Patrona söverken makinanın arıza verip durmasıyla aynı hissi vermektedir..
Görüş açında olmayan tarafta kulaklık bulunmadığını gördüğün anda heyecanla kaçmaktır..
istenildiği ve rica edildiği halde paylaşmayan zibididir. Feryadını duyan ön sıradaki cengaver boyasını ortadan kırıp yarısını takdim eder. Ders saati bitene kadar zibidiye bir güzel sövülür ve çıkışta buluşmaya karar verilir. Gelecekte havalı ve bi dal sigarayı bile paylaşmayan şerefsizdir..
Sabahın 6'sında kalkar küfürler eşliğinde üstünü giyinip yola koyulursun, servis bölgesine gitmen 45 dakikanı alır, bu süre zarfında ellerin sigara tutmaktan çatlamaya yüz tutar. Lanet işyerinde 8'de mesaiye başlarsın, 30 dakikalık yemek molandan başka dinlenme vaktin olmadığından double ve ileri seviye küfürler tüm samimiyetinle patrona gönderilir. 10 saat ayakta dikilip sürekli ve bekleme kaydetmeden çalışırsın. Belin, ayak tabanların hatta vücudundaki tüm kemiklerin uyuşur. Akşam 18:30'da işi bırakır anca 19:45'te eve varırsın. isyanın bedeninden büyüktür olmayacağını bildiğin halde derin hayallere dalarsın. Sosyal hayatın 0'a indirgenir gezip dolaşmaya dahi vaktin kalmaz ve bunları sadece asgarı ücret için yapar nefretçi şirine dönersın. Reva mi ulan bu bize ? Ne para ne de geleceğin var. Lanet olsun böyle hayata, nefret ediyorum çalışmaktan ve yaşamaktan...
Hemen bırakılması gereken bayan modelidir.. maazallah iki gün sonra, gerizekalılığını öğrenince daha kötü olur..
Not; arabeskten rap mi olur, beyinsiz insanlar..
Not; arabeskten rap mi olur, beyinsiz insanlar..