bugün
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici9
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması15
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz35
- sözlüğün çok sakin olması10
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek29
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması10
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- fakirlere mana bulmak9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- 2025 aile yılı10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
- akp'li kıvraklığı12
- aktrollerin her başlığa yetişememesi13
entry'ler (177)
Sanırım genetik sebeplerdendir yüz hatları, diş ve ağız yapıları, ten renkleri iticidir..
Olmayan ülkenin hayali hava yoludur. Büyük olasılıkla şizofren ya da dağda sıyırmış insanların gereksiz düşünceleri sonucu ortaya çıkmıştır.
Sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmaktır..
Şuan ki sözde başbakan gibi Allahın arkasına saklanmayan ve gösterişten ziyade icraate önem vermesinden dolayıdır..
Genellikle Doğu illerinde; kara saçlı, kara kaşlı ve siyahi görünümdedirler. Türkçe ağızları kaba ve yutulan harflerle doludur.. Bir kısmının Kürt olması sebebiyle itici görünüme de sahip olabilirler..
Genellikle Batı illerinde; doğuya nazaran daha açık sarıya yatkın saçları ve kaşları vardır, buğday tenli ve sarışın görünümdedirler. Türkçeleri düzgün ve yutulan harfler içermez. Naziktir, oturmasını kalkmasını bilir..
Genellikle Batı illerinde; doğuya nazaran daha açık sarıya yatkın saçları ve kaşları vardır, buğday tenli ve sarışın görünümdedirler. Türkçeleri düzgün ve yutulan harfler içermez. Naziktir, oturmasını kalkmasını bilir..
iskandinavların yeteneklerini sergilediği programda 2 şahsın gerçekleştirdiği eylemdir.
Yetimhaneden alınmış kişilik bozukluğu olan insandır..
Gangnam style..
Uzun mesai saatleri içerisinde çoğunlukla ayakta yapılan eylemdir. Birçok işçinin ilerleyen dönemlerinde bel fıtığı, varis vb. Hastalıklar gözlemlenebilir. Çocuk işçileri görmek muhtemeldir.
Not; Biran önce o yorucu ve uzun tempodan kurtulmalarını dilerim..
Not; Biran önce o yorucu ve uzun tempodan kurtulmalarını dilerim..
Büyük olasılıkla bana denk gelen martının etidir.
(bkz: entry ve nick uyumu)
(bkz: entry ve nick uyumu)
Saçınızla makinanın dik açısıyla kesmeye çalışan berberdir. Eve dönüşte ağrı kesici atılması gereklidir. isteğe göre kesimden önce anti depresan da kullanılabilir..
Gereksiz tartışmadır. Sözlükten soğutur, entry girilmemesi gerekir. Bunun için tavsiye gereklidir.
Not: o da demişki o da benim..
Not: o da demişki o da benim..
Nasyonal sosyalist görüştür..
Not; Sosyalizmle karıştırmayalım arkadaşlar..
Not; Sosyalizmle karıştırmayalım arkadaşlar..
Patrona söverken makinanın arıza verip durmasıyla aynı hissi vermektedir..
Görüş açında olmayan tarafta kulaklık bulunmadığını gördüğün anda heyecanla kaçmaktır..
istenildiği ve rica edildiği halde paylaşmayan zibididir. Feryadını duyan ön sıradaki cengaver boyasını ortadan kırıp yarısını takdim eder. Ders saati bitene kadar zibidiye bir güzel sövülür ve çıkışta buluşmaya karar verilir. Gelecekte havalı ve bi dal sigarayı bile paylaşmayan şerefsizdir..
Sabahın 6'sında kalkar küfürler eşliğinde üstünü giyinip yola koyulursun, servis bölgesine gitmen 45 dakikanı alır, bu süre zarfında ellerin sigara tutmaktan çatlamaya yüz tutar. Lanet işyerinde 8'de mesaiye başlarsın, 30 dakikalık yemek molandan başka dinlenme vaktin olmadığından double ve ileri seviye küfürler tüm samimiyetinle patrona gönderilir. 10 saat ayakta dikilip sürekli ve bekleme kaydetmeden çalışırsın. Belin, ayak tabanların hatta vücudundaki tüm kemiklerin uyuşur. Akşam 18:30'da işi bırakır anca 19:45'te eve varırsın. isyanın bedeninden büyüktür olmayacağını bildiğin halde derin hayallere dalarsın. Sosyal hayatın 0'a indirgenir gezip dolaşmaya dahi vaktin kalmaz ve bunları sadece asgarı ücret için yapar nefretçi şirine dönersın. Reva mi ulan bu bize ? Ne para ne de geleceğin var. Lanet olsun böyle hayata, nefret ediyorum çalışmaktan ve yaşamaktan...
Hemen bırakılması gereken bayan modelidir.. maazallah iki gün sonra, gerizekalılığını öğrenince daha kötü olur..
Not; arabeskten rap mi olur, beyinsiz insanlar..
Not; arabeskten rap mi olur, beyinsiz insanlar..