bugün
- ölsem helvamı hangi yazar yapar9
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey25
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa24
- sokakta görülen kediye naber lan demek15
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini16
- sigara içen insan aptaldır24
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- kanka olmak istediğiniz yazarlar16
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura9
- bamya seven erkek25
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- günün şarkısı8
- gece yatarken kurulan hayaller8
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
entry'ler (717)
buraya yazıyorum, kahvaltı 5-10 yıla kadar çok zararlı sakın yapmayın diyerek litaratürden kaldırılacak. zaten bu sağlıkçılara hiç güven olmaz. 2 sene ölümüne savundukları şeyi 3 sene yerden yere vururlar. kahvaltı yapmayın. yapıyorsanız da öğle yemeği yemeğin bari.
zevkten ölünecek hadisedir. hele paşa bir iki kadehten sonra devrim anılarını bir anlatmaya başlarsa dokunmayın keyfe.
ölünce bir dilek hakkım olursa isteyeceğim dilektir ayrıca.
ölünce bir dilek hakkım olursa isteyeceğim dilektir ayrıca.
komik adam.
şöyle ki, geviş getirme; işkembeli hayvanlara has bir hazmedememe durumudur. aslında hazmetme durumu da denilebilir. daha önceden çiğnemeden yuttukları besinleri daha sonradan tekrar tekrar ağızları ile çiğneyerek hazmederler.
işte bu noktada çok benzer bir işlemi insanlar da beyniyle yaparlar ki buna da "beynin geviş getirmesi" diyebiliriz...
(bkz: düşün düşün boktur işin) olarak da atasözleştirilmiş karadenizde gemilerin batması eylemleri aslında geçmişe dönük hazmedilmeyen olayların düşünme yoluyla hazmedilmesine yönelik bir geviş getirme durumudur. * *
işte bu noktada çok benzer bir işlemi insanlar da beyniyle yaparlar ki buna da "beynin geviş getirmesi" diyebiliriz...
(bkz: düşün düşün boktur işin) olarak da atasözleştirilmiş karadenizde gemilerin batması eylemleri aslında geçmişe dönük hazmedilmeyen olayların düşünme yoluyla hazmedilmesine yönelik bir geviş getirme durumudur. * *
3 G teknolojisi (bkz: peki laptopu olmayanlar ne yapacak)
sonra da taşşak oğlanına döndüğü gerçeğinin de hatırlatılması gereği vardır. nitekim ki şu an o 400 yıllık taşşak geçmenin sefasını değil taşşak oğlanına dönmüş bir imparatorluğun cefalarını çekmekteyiz.
kaybetmek veya sürücü belgesinin zarar görerek kullanılmaz hale gelmesi sonucu başvurulan işlem.
şöyledir ki (bkz: ben yandım siz yanmayın allah aşkına) mantığıyla yapılması gerekenleri bildireyim.
öncelikle ilçe emniyet müdürlüğü yada trafik şubeye gidilir. mümkünse ehliyetin alındığı merkeze gitmek en makbulüdür.
60 ytl kart ücretini biriktirip gidilmesi gerekir.
daha önceden parmak izi fişlenmesi yaşamadıysanız ayak parmaklarınız hariç hepsinin tek tek kaydı alınacaktır ki bu işlem 10 kişi/saat gibi bir süre almaktadır.
ehliyet değiştirme formu doldurulur. (bu form oradan temin edilecektir.)
nüfus cüzdanı ve 2 adet fotokopisi
son olarak da 2 adet foto kafidir.
gerisi zamana bırakılacaktır.
şöyledir ki (bkz: ben yandım siz yanmayın allah aşkına) mantığıyla yapılması gerekenleri bildireyim.
öncelikle ilçe emniyet müdürlüğü yada trafik şubeye gidilir. mümkünse ehliyetin alındığı merkeze gitmek en makbulüdür.
60 ytl kart ücretini biriktirip gidilmesi gerekir.
daha önceden parmak izi fişlenmesi yaşamadıysanız ayak parmaklarınız hariç hepsinin tek tek kaydı alınacaktır ki bu işlem 10 kişi/saat gibi bir süre almaktadır.
ehliyet değiştirme formu doldurulur. (bu form oradan temin edilecektir.)
nüfus cüzdanı ve 2 adet fotokopisi
son olarak da 2 adet foto kafidir.
gerisi zamana bırakılacaktır.
bağdat caddesini bağdat caddesi yapan şenlik.
senelerdir sigara içmemeyi bir marifetmiş gibi görüp her yerde bu ezik ve kahrolası halkın bireylerini aşağılayıp, onların koktuklarını ve paralarını boşa harcadıklarını anlatmak için olmadık hakaretler yağdıran bünyenin bir gün bu güzel dumanın kahrolası sevgisini bronşlarında misafir ettiğinde nasılda büyük bir yanlışa düştüğünü farketmesi ve bunu bir türlü kendisine itiraf edememesidir.
kadınların aklını başına getirecek durumdur.
"iş hayatı bütün yaşamımı alt üst etmişti. olanca gücümü hayal kurmaya ve bu bataktan nasıl kurtuluruma harcamanın yanı sıra her sabah işe gider vaziyette buluyordum kendimi. yapmam gerekenler, müşteriler, trafik, emirler, sorumluluklar...
bu hayattan kurtulup vahşi dünyada yaşamak için av peşinde koşmayı ne çok isterdim. akşam sıcak bir duş almanın, her istediğin yiyeceğe bu kadar kolay ulaşıyor olmanın ve insanları artık görmek zorunda olmamanın çağdaşlığında mutsuzluk neyin nesi?
hayatım tam bir monoton olmuş. kurtulmak için neler vermem." diye düşünüp de bulunamayan eylemler.*
bu hayattan kurtulup vahşi dünyada yaşamak için av peşinde koşmayı ne çok isterdim. akşam sıcak bir duş almanın, her istediğin yiyeceğe bu kadar kolay ulaşıyor olmanın ve insanları artık görmek zorunda olmamanın çağdaşlığında mutsuzluk neyin nesi?
hayatım tam bir monoton olmuş. kurtulmak için neler vermem." diye düşünüp de bulunamayan eylemler.*
iş ilanlarının vazgeçilmez cümlesidir.
ingilizceyi iş hayatının her bir nebzesinde kullandıracakmış gibi en koftiden firmalar bile iş ilanlarında bunu yazarlar.
çok enteresan gelir bana. çok iyi ingilizce bilmek bile tek başına bir meslek olarak kullanılabilecekken saçma sapan bir iş için bile bunu utanmadan isterler. hatta her iş için isterler.
ingilizceyi iş hayatının her bir nebzesinde kullandıracakmış gibi en koftiden firmalar bile iş ilanlarında bunu yazarlar.
çok enteresan gelir bana. çok iyi ingilizce bilmek bile tek başına bir meslek olarak kullanılabilecekken saçma sapan bir iş için bile bunu utanmadan isterler. hatta her iş için isterler.
protesto amacı ile kafasına ayakkabı yemeyi hak eden bünyelerdir.
katlanamadığım tek şey her cümlelerinde "ben trabzonluyum!" "trabzonlular yalan söylemez." yok efendim "biz trabzonlular şöyleyiz." şeklindeki böbürlenmelidir. elf olarak doğduklarından kendilerini çok özel hissetmeleri normal sanırım. fakat bunların kulakları değil burunları uzamış.
(bkz: sözüm meclisden dışarı)
(bkz: sözüm meclisden dışarı)
yapılmaya çalışılan bu açılım amaçlandığı gibi kürt sorununa bir çare olmaktansa ülkede garip bir ırkçılık akımı doğurmuştur.
bursaspor-diyarbakırspor maçında çıkan olaylardan, facebook da paylaşıla videolara kadar bu ayrımcılık ateşinin hiç de hayırlara alamet olmadığı görülmektedir.
şayet sözlüktede her gün onlarca ırkçı içerikli başlıklar dikkat çekmektedir.
insanların neyin peşinde olduğu bilinmez ama bu tutum ve davranışların kimseye hiç bir yarar getirmeyeceği aşikardır.
bursaspor-diyarbakırspor maçında çıkan olaylardan, facebook da paylaşıla videolara kadar bu ayrımcılık ateşinin hiç de hayırlara alamet olmadığı görülmektedir.
şayet sözlüktede her gün onlarca ırkçı içerikli başlıklar dikkat çekmektedir.
insanların neyin peşinde olduğu bilinmez ama bu tutum ve davranışların kimseye hiç bir yarar getirmeyeceği aşikardır.