bugün

entry'ler (5)

geceleri korkuyorum

Lan bu nedir ya 1 senedir sabahlıyorum okul hayatım , sosyal ilişkilerim felç. Yardım edin lan. Işık açıkken bile yatamıyorum. (Evde başkaları da var , yine korkuyorum.)

evde kalma eşiğinde türban takmak

Birde dindar dul koca adaylarını denemek olabilir.

çocuklara söylenen yalanlar

Eğer uslu durursan parka gideceğiz canım.

üstü minare altı kerane

Genelde her boku yerler ama açık kızlara cehennemlik gözüyle bakarlar. iticilikleri tavandır.

çınar koleji

Öğrenciler genelde anaokulundan taa lise sona kadar okur. Birçoğu başakşehirde oturur, kapalılar çok fazladır ama bunu hakkıyla yapan çok azdır. Okul çıkışı genelde 4. etapta it gibi dolaşıp, sigara içilir best mekanlar Hasbahçe , Sera' dır . Okulda her gün kavga çıkar , idareciler öğrencinin ailesinin tepkisine bağlı öğrenciye ceza derecelendirmesi yapar. Öğrencilerine kınama vermek için gün beklerler. Bayan hocaları genç kızları itici itici süzer. Aman sakın " salak, bok " vs. demeyin uzaklaştırma alabilirsiniz ama Atatürk'e , sol görüşe ve bazı cemaatlere ana avrat sövebilirsiniz. Korkunç bir deneyimdi . Okul H&M sponsorluğundadır gerizekalı öğrencileri her gün o markanın spor ceketleri ile gelir. Kodumun salakları. Lisesindeki kızlar defileye çıkar gibi makyaj, saç yaparlar. Sevgilileri için ortalığı birbirine katıp saç baş dövüşebilirler. Ot çekeni, tuvalette sigara içeni vardır. Hocalar hep "çınarın lisesi var ama üniversitesi yok,çalışın" der . Unutulmaz, efsane öğretmenleri az da olsa vardır. Canım kurban onlara.