bugün

entry'ler (1)

hoş geldiniz

Kadın şiddetine zülmüne tabiki karşıyım ama bi ğercek var abartılıyor medya bazı kesimler tarafından kötü olan olaylar süslenerek yayınlanıyor karına sözünü dinletemez sahip çıkamaz hale ğetirildik toplumun yapısını adetini bozdular çevremde bunun acı olaylarına şahit oldum kadının ğiyiminin değişmesi acık saçık elbise ve sonrası evli çocuklu kadının yoldan çıkması Bunun en acısını ben bizzat yasadım karımım bana karşı kötü davranışı ters cevaplar söz ğecireme sonra tartışma tokat karakol evden uzaklaştırma hep neden diye sordum ne oldu karım böyle değişti televizyon medya modern pezevenk taraflar 4 ay sonra nedenini tesadüfen buldum karımın Karım yoldan çıkmış telefonla ğecenin 4 ne kadar sohbetler mesajlaşmalar Ben karımla sorunları çözmek için uğraşırken üstüme ğelme benden uzak dur sonra tartışma polis nezaret karım aşığıyla rahat rahat sohbet etsin. 3 tane küçük çocuğum var ğereğini yapamadım çeresizdim serefsiz kaçtı ğitti elime ğeciremedim Karımı siktir edemedim çocuklarım çok küçük dünyam değişti her an ihanet korkusuyla yaşıyorum bi anlık hataydı pişmanın diyor ama ben aklımdan atamıyorum 7 ay hata değil toplumun kadınların ahlaksızlasmasıdır feministler ve moderen beyler hanımlar ya benim asla aklıma ğelmeyen basıma ğeldi Bu durumu destekliyorsanız siz çok ğeniş bi messepsiniz Yada karınızı kimin altında olduğunu umursamayacak kadar ileri ğörüslüsünüz