bugün

entry'ler (30)

elit kızların amlarının daha güzel kokması

boşluktan ne başlık açacağını şaşmak.

çok saçma başlıkların açılması

aklında yazacak daha anlamlı şeyler olmayan boşluk insanların yaptığı iştir buraları çekilmez hale getirmektedir.

film izlerken cips yeyince filmin anlaşılmaması

altyazılı filmlerden olmayan bir sorundur ama yine de pc ye cipsin dökülmesinden daha iyi olan durumdur.

donanımhaber

googlede ne aratsan bu siteden çıkar ama tasarımının dandik olması sebebi ile beni hep iten sitedir.nasıl bir güruhun yorum yazdığı hakkında fikrim olmayan sitedir.

cevizlibağ metrobüs durağı

Metrobüs hattının en vahşi durağıdır.

yurtseven kardeşler

aslında hiç sevmeyen kişilerdir.

hakı bokunu ödememek

hakı bokunu kurtarmazdan farklıdır ve anadoluda orjinal olarak kullanışı ödememektir aslında bunda da bir hikmet vardır.

kürtleri ırağa sürüp azeri ve tatarları getirme

gerçekten çocuk aklıdır bizi şuanda bulunduğuz sınırlara aklende sınrılamak olur aslında türklerin bulunduğu diyarlarında bizim olduğu gerçeğini unutturur.

emre uslu

az önce brükselde bir çalışma için bulunduğu kaçmadığını can dündara söyleyen kişidir.

mazeretin göt gibi olması

Lisede ki kuleliden atılma bir arkadaşın üstteğmenden öğrendiği deyimdir. herkes de olması ile açıklanmıştır.

sikayetvar com

atlas jeti şikayet ettiğim dönüşte aldığım sitedir ama dönüş sadece mazeretti ve bir arkadşında dediği gibi mazaret gt gibidir herkesde olur.

nagehan alçı

bu aralar akp ye yakınlığı ile bilinen güzel mi güzel cesur gazetecidir rasim ozan kütahyalı ile evlidir daha önce evlilik yapmıştır.rasim ozan ile evli olması beni şaşırtır.

siyaset yüzünden facebook ta akrabalarla tartışmak

Boktan bi durumdur diğer akrabalarında izlemesi de cabadısır.

the walking dead

Izlenmesi gereken güzel bi dizidir bi yerden sonra sıkar ama.

pkk dağda dolaşsın arada bi öldürsün dokunmayalım

Yok artık bizde abarttık ama çikolatasını abarttık kekini kabartdık..

uludağ sözlük ios uygulaması

bir an önce güzel bir şekilde bulunması gereken bir uygulamadır.

10 ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimi

Meral Akşenerin aday olacağını düşündüğüm seçimdir.

tırnağın bir günde uzadığı hissine kapılmak

Sık olmasada arada yaşadığım durumdur.Ben bunu daha dün kesmedim mi diye düşünülen ve hissedilen duygudur.Bir anda rahatsız eder.

binali yıldırım

Üslübu ile yaptığı hizmetler ve değerli ve kaliteli bi insandır en büyük hatası izmirden aday olmaktır. o kadar da değil.

bavul hazırlamak

lisede yatılı okuduğum için çok yaşadığım hala da yaşamakta olduğum şeydir. az sonra başlarım diyerek çok sonrayada atılabilir önceden hazırlanıp kıyafetsizde kalınabilir.