bugün
- gençleri serberst bırakın8
- trt12
- arımızda dspli var mı acaba bir şey sorucam12
- sözlükte yazar shiplemeleri9
- özgür özel13
- anın görüntüsü22
- sözlük yazarlarının boy kilo ölçüleri16
- akp'li birine laf anlatmak14
- victor osimhen11
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası13
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları21
- 560 milyar lira nerede10
- sabah kalkınca odanın leş gibi kokması18
- dinlenme tesisi soğuğu13
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı66
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi26
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar15
- yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar9
- şu anda çalan şarkı8
- buraya bakın12
- rte sevdalisi8
- yeşil göz14
- ruh eşi gerçekten var mıdır10
- canlanın lan az10
- volkan konak'ın sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak19
- sigara izmariti götünüze girsin12
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi8
- istanbul dışında nasıl yaşarım16
- kiraların en düşük olduğu şehir13
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- jose mourinho20
- giresunlu bilim insanları9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar8
- haşlanmış yumurta11
- eve kız atıp cinsel hiçbir şey yapmayan erkek9
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler14
- kadınların birbirine iltifat etmesi11
- aybüke pusat28
- trabzon ve trabzonluya düşmanlık8
- sözlüğün en güzeliyle en yakışıklısını evlendirmek33
- küçük memeli kadınlar9
- boykot47
- intihar etmemek için nedenler10
- okan buruk8
- mourinho'nun okan buruk'un burnunu sıkması16
- volkan konak10
- insan olmaya ceyrek kala15
- gocu yetkili olsun kampanyası9
- küresel ıkınma11

entry'ler (127)
bombalar hükümetin bilgisi dahilinde ve stratejik çıkarlar için patlatılmışsa bal gibi suçlarım !
domuz eti koyun ve inek etinden daha ucuzdur, tavsiye ederiz yiyin yedirin..
(bkz: gereksiz mahluk)
(bkz: berkeley)
''hegel'i okumadan marks'ın kapitali'inin ilk bölümünü anlamak imkansızdır.''
- lenin
''hegel'i okumadan marks'ın kapitali'inin ilk bölümünü anlamak imkansızdır.''
- lenin
zaten domuz eti de yiyoruz diye cevap verilecek tespittir. ayrıca müslümanız sıkıntı da yok .
tamam biz de kürtçe yollarız be paşam, sen yeterki öde vergini, türkü kürdü mü var bunun, gelsin pereler.
*mına kodumun salakları, ben o vergiyi ödedikten sonra türkçe gelse ne olur, kürtçe gelse ne olur, arapça gelse ne olur? var mı elektrik veya su fiyatlarında herhangi bir düşüş ben ona bakarım, isterse çince gelsin *mına koyim.
*mına kodumun salakları, ben o vergiyi ödedikten sonra türkçe gelse ne olur, kürtçe gelse ne olur, arapça gelse ne olur? var mı elektrik veya su fiyatlarında herhangi bir düşüş ben ona bakarım, isterse çince gelsin *mına koyim.
her yerden kovulup yuhalanıyorlar lan, yazık(!) bunlara da valla. solcusu da kovalıyor milliyetçisi de. halbuki adamlar kul köle yalnızca başka bişe değiller, emri alıp ona göre konuşuyorlar, akillik hikaye yani. çok üstüne gitmeyin garip gurabanın.
şuna buna sataşarak, şu partinin bu partinin eksiklerinden faydalanıp halkın nabzına göre şerbet vererek amerikan'ın stratejik çıkarları için kürt sorununu çözmeye çalıştığını halktan gizlemeye çabalayan bir başbakanla karşı karşıyayız, sol kesimi de kafalamaya uğraşan bir başbakan. bunlardan memlekete hayır gelmez,biatçıdır bunlar, kime neye biat ettikleri önemli değil, en güçlüye ederler genelde, herşey ortada kimseyi kandırmasınlar kürt sorununu çözüyoruz diye.
akp bu ülkeye demokrasi ve özgürlük getiremez, açık net!.
akp bu ülkeye demokrasi ve özgürlük getiremez, açık net!.
anlaşılır bir yaşam biçimidir ve normal olanı da budur. yalnız, dünyanın anormal olması ve insanın istediklerini yapamayacak kadar ekonomik ve sosyal baskılar altında ezilmesinden ötürü genellikle hayalperestlik olarak görülen yaşam şeklidir. şeytan(!) mevzusuna girmiyorum bile, saçmalık.
(bkz: nefsini tatmin etmeyeceksen yaşama amk öl)
(bkz: nefsini tatmin etmeyeceksen yaşama amk öl)
keyfi yerinde olduğu için !?
bir memleketin yöneticileri dahi apolitikse, yalnızca maddi çıkar ve toplumsal statü için o koltuklarda ise gençleri neden apolitik olmasın? Gayet doğal. kaldı ki yönetici dediğin zaten kendi çapından politika üretir, kendi için üretir.
gerçek politika üretebilecek ne bir lider olabilir bu ülkede ne de gençlik. zira politika üretip gündemi değiştirmek ya gerçek yönetenin işidir (bkz: kapitalist tekeller) , ya da gerçek yönetilip sömürülenin (bkz: işçi sınıfı). yöneticisi ve halkıyla toptan dalkavuk ve yalaka olan yarı sömürge bir ülkenin(türkiye) gençliğinin işi değil!.. ha ama arada bir yine üretmiyor da değiller, tabi bu ürettiklerine ne kadar politika(!) denirse? (bkz: din üzerine politika), (bkz: vatan millet üzerine politika) , (bkz: fantezik politikalar) , (bkz: rakı masası politikaları) , (bkz: vs vs politikaları)
ey tırt gençliği, işte bu ahval ve şerait içinde vazifen, keyfine bakmaktır!..
bir memleketin yöneticileri dahi apolitikse, yalnızca maddi çıkar ve toplumsal statü için o koltuklarda ise gençleri neden apolitik olmasın? Gayet doğal. kaldı ki yönetici dediğin zaten kendi çapından politika üretir, kendi için üretir.
gerçek politika üretebilecek ne bir lider olabilir bu ülkede ne de gençlik. zira politika üretip gündemi değiştirmek ya gerçek yönetenin işidir (bkz: kapitalist tekeller) , ya da gerçek yönetilip sömürülenin (bkz: işçi sınıfı). yöneticisi ve halkıyla toptan dalkavuk ve yalaka olan yarı sömürge bir ülkenin(türkiye) gençliğinin işi değil!.. ha ama arada bir yine üretmiyor da değiller, tabi bu ürettiklerine ne kadar politika(!) denirse? (bkz: din üzerine politika), (bkz: vatan millet üzerine politika) , (bkz: fantezik politikalar) , (bkz: rakı masası politikaları) , (bkz: vs vs politikaları)
ey tırt gençliği, işte bu ahval ve şerait içinde vazifen, keyfine bakmaktır!..
yıl olmuş 2013 hala evrimi reddenler var, hala allah, din, kitap, yaratılış vs diyenler var, hala 200 sene geriden gelenler var, hala...
fiyatların yüksek oluşu.
---
Pahalılık alev gömlek, giyemezsin demedim mi
Her öğünde soğan ekmek, yiyemezsin demedim mi
Dünden pahalı bugünkü, zamlar tükenmiyor çünkü
Dar gelirlim sen bu yükü, çekemezsin demedim mi
Elin havyar senin turşu, buna koyamazsın karşı
Kimi eğri kimi doğru, seçemezsin demedim mi
Çimento yok harc içinde, alem herc-ü merc içinde
işçi gardaş borç içinde, yüzemezsin demedim mi
Akarsu'yum bu ne illet, durma sazın ile anlat
Soy gardaşım böyle millet, bulamazsın demedim mi.
---
Pahalılık alev gömlek, giyemezsin demedim mi
Her öğünde soğan ekmek, yiyemezsin demedim mi
Dünden pahalı bugünkü, zamlar tükenmiyor çünkü
Dar gelirlim sen bu yükü, çekemezsin demedim mi
Elin havyar senin turşu, buna koyamazsın karşı
Kimi eğri kimi doğru, seçemezsin demedim mi
Çimento yok harc içinde, alem herc-ü merc içinde
işçi gardaş borç içinde, yüzemezsin demedim mi
Akarsu'yum bu ne illet, durma sazın ile anlat
Soy gardaşım böyle millet, bulamazsın demedim mi.
dinle, milliyetle, duygularla vs siyaset yapılmaz. nerde bunları kullanarak siyaset yapmaya kalkan varsa o sahtekardır. bunu da hala bilmeyen varsa bu memlekette gitsin soğan satsın.