bugün
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- sözlükteki yaşlılar22
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı14
- özgür özel22
- cici bebe bisküvisi8
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- ben botum8
- kurumsal boykot listesi11
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sıradaki hedef mansur yavaş15
- saraçhane13
- filiz akın15
- ekrem imamoğlu40
- true'nin çaylak olması8
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- espresso lab9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- osman gökçek8
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız11
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız24
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11
- yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması14
- rte nin unutulmayan sözleri21
- aktrollerin türkçe özürlü olması11
- iş aş ekmek11
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz12
- azınlık çoğunluğu yönetemez10
- bayram ikramiyeleri neden eksik11
- devlet bahçeli şimdi nerede14
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları18
- akp bitmiştir26
- nasılım baba12
- polis dayağı yiyen kemalist16
- 23 mart 2025 ekrem imamoğlu'nun tutuklanması32
- sözlükte fakir varsa bana mesaj atabilir mi8
- zengin olmak13
- sudenaz0724

entry'ler (87)
dini kullanarak iktidara gelip, bütün sermaye gelirlerini çarçur edip, kaynağı belirsiz(!) paraları isviçre bankalarının hesaplarına yatırmak, faizlerle zengin olunur zaten.
"(komünistleri kastederek) evlerimizi yağmalayacaklar, kadınlarımıza tecavüz edecekler." (mad men)
bilen bilmeyen herkesin hakkında yorum yaptığı ideolojik sistem. karşıtlarının empati kurduğu anlamaya çalıştığı neredeyse hiç görülmemiş. ayrıca ülkemizde bir hakaret biçimi olarak kullanılmıyor değil.
bilen bilmeyen herkesin hakkında yorum yaptığı ideolojik sistem. karşıtlarının empati kurduğu anlamaya çalıştığı neredeyse hiç görülmemiş. ayrıca ülkemizde bir hakaret biçimi olarak kullanılmıyor değil.
kapanış sahneleriyle gülmekten yerlere yattığım dizi. hoşuma giden bir şey oldu mu hemen jeff'in "excellent!"'ı geliyor kulağıma. diziden aklımdan çıkmayan bir cümle de;
jane: "and you, stop imagining me naked!" -izlendiğinde daha anlamlı olacak.-
jane: "and you, stop imagining me naked!" -izlendiğinde daha anlamlı olacak.-
tanrı bunu kabul etmeyecektir, size bozukluklar karşılığında tomarlarla banknot vermesini teklif etseler kabul eder misiniz hiç?
ergenlik dönemi bittikten sonra çok nadiren görülen durum.
filmlerde bol bol rastlanılan durum. izleyiciye hadi ama artık dedirtiyor, sinir bozuyor.
sigaraya başlama sebebi kesinlikle. ayrıca deneyimlerime göre söyleyebilirim ki kadıköy merkezde bulmak çok zor. ve yabancı olduğu için sadece paketin yan tarafında küçük bir uyarı var. (malum kocaman ciğer resmi pek de iç açıcı değil.)
"dert bende derman sende"
"gitme sana muhtacım"
"anma arkadaş"
"seni ben ellerin olsun diye mi sevdim"
"agora meyhanesi"
bunların ötesinde bir de cem karaca şarkıları var ki, her yere yakışır.
"gitme sana muhtacım"
"anma arkadaş"
"seni ben ellerin olsun diye mi sevdim"
"agora meyhanesi"
bunların ötesinde bir de cem karaca şarkıları var ki, her yere yakışır.
"ada sahillerinde bekliyorum"
x şarkısıyla beni benden alan grup. with her i die ve the days between de ezberimdedir, iyidir.
(bkz: nil)
futbol maçlarının modası geçerdi, geçmeyecekse de bol bol rövoşata izlerdik.
romantikler kayan yıldızları değil, kayan insanları izlerlerdi.
üzerinde trafik işaretleri olan balonlarla dolu olurdu dünya.
gökdelenlerin her katı bodrum kat fiyatına satılırdı.
ben yüksekten uçarım diyen egoistler alçak basınçtan ölür, dünya daha güzel bir yer olurdu.
türk insanı şaka amaçlı birbirinin üstüne uçunca çarpışıp çarpışıp yere düşerlerdi.
yaratıcılığı tetikleyen süper başlık. neden kimse yazmamış şaşırtan da başlık. öncelikle katılıyorum erkek milleti alçaktan uçardı. sırf eteklerin altına bakmak için.
ayrıca en bodoslama eleştiri çeken müzik türüdür de, lafları sıralayanların hiçbiri oturup bir şarkıyı düzgünce dinlememişlerdir bile, ve yine hiçbiri metal müziğin dalları olduğunu bilmez.
bunların nabzına göre haggard veya opeth veya lake of tears veya şu an sayamayacağım gruplardan birini dinletip ağızlarının suyu aktığı ama sonrasında metal deyince atıp tutmaya devam ettikleri de tarafımdan gözlenmiştir. cehalet efendim cehalet.
bunların nabzına göre haggard veya opeth veya lake of tears veya şu an sayamayacağım gruplardan birini dinletip ağızlarının suyu aktığı ama sonrasında metal deyince atıp tutmaya devam ettikleri de tarafımdan gözlenmiştir. cehalet efendim cehalet.
"biz de ergenken metal dinliyoduk yea!" tarzında cümlelerle en çok eleştiri çeken müzik türü.